Şimdi Ara

Reklamınızı yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin batısındaki (23) ilde ve ilçelerinde reel reklamınızı yapıyoruz.

Afyonkarahisar
    Aydın
    Denizli
    Kütahya
    Manisa
    Muğla
    Uşak
    İzmir
    Balıkesir
    Bilecik
    Bursa
    Çanakkale
    Edirne
    Kocaeli
    Kırklareli
    Sakarya
    Tekirdağ
    Eskişehir
    Konya
    Karaman
    Antalya
    Burdur
    Isparta

aynı anda aynı saatte 23 ildeki elemanlarımızla istediğiniz yerleşim birimlerinde sitenizin birebir reel reklamlarını yapıyoruz...

arkadaşlar el ilanı basıp farklı içerikli 2, 4, 6, veya 8 sitenin yada tek bir sitenin reklamını şehir duvarlarına, internet cafelere vs. dağıtabiliriz... böylece reklam ücretini oldukça düşürmüş olursunuz... ilgilenen arkadaşlar pm atsın...

• diyelim anlaştık nerden bileyim senin bnm reklamımı yaptığını?
  • Madem bu kadar geniş imkanınız var, kurye şirketi kurun köşe olursunuz valla...
  • dur tahmin ediim diğerleriyle bi forumda tanıştınız her ilden birisi güzel proje aslında ama güvenilir değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

diyelim anlaştık nerden bileyim senin bnm reklamımı yaptığını?

o şehirde bulunan arkadaşlar veya tanıdıklarınız vasıtasıyla bunu denetleyebilirsiniz o kadar da zor olmasa gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: domainci_

Madem bu kadar geniş imkanınız var, kurye şirketi kurun köşe olursunuz valla...

sermaye sendense problem değil kuralım işletmesini yaparız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: imdetr

quote:

o şehirde bulunan arkadaşlar veya tanıdıklarınız vasıtasıyla bunu denetleyebilirsiniz o kadar da zor olmasa gerek.

Ya yoksa?
    Nasıl güvenicez?
  • quote:

sermaye sendense problem değil kuralım işletmesini yaparız..

Olan parayı başka bi yere harcadık, cepte kuruş yok. Olsa tükan senin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Muhabbet Kralını Açın
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

quote:

quote:

Ya yoksa?
    Nasıl güvenicez?

81 ilimizin 23 tanesinde bi tane tanıdığın yoksa ben sana nasıl güvenebilirim ki?

üç kuruş için haram para ve kul hakkına tenezzül edecek değilim.

Eğer ki amacın alışveriş yapmaksa daha yapıcı sorular sorabilirsin.

• tebrikler kardeşim güzel cevap. ya nedir bu forumun hali ???? millet ne olmuş böle ya? millete site tanıtıyon aşağıya tabikide kendi referans linkini koyuyorsun bir de altına belirttiğin halde ref linkinden üye olursanız böyle böyle olur diye adam hala yazıyor kendi linkin dimi???? bir başkasıda altına sanki bomba var oraya tıklayınca patlıcak ewt ewt kendi linki sakın tıklamayın diyor
    burada da öle ilk mesaj nerden bilelim diyor? ya sen ilk başta bu işe girecekmisin? böyle bir şey düşünürsün. konuşursun adamla o zmn sölersin. ama burada tak ilk mesaj nereden bileceğiz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

quote:

quote:

Ya yoksa?
    Nasıl güvenicez?

81 ilimizin 23 tanesinde bi tane tanıdığın yoksa ben sana nasıl güvenebilirim ki?

üç kuruş için haram para ve kul hakkına tenezzül edecek değilim.

Eğer ki amacın alışveriş yapmaksa daha yapıcı sorular sorabilirsin.

Senin bana değil benim sana güvenmem önemli... evet istanbul ve izmir haricinde tanıdığım akrabam vs.. yok. Mantıklı düşünelim mantıklı yazalım.

• metaliazın sorduğu soru gayet doğal ve mantıklı , ortada bir sürü dolandırıcı varken her yazılana inanmak zorunda değiliz.fakat ben üç kuruş için haram para ve kul hakkına tenezzül edecek değilim bu lafı duyduktan sonra sana ısındım. pm atıyorum fiyat uygun olursa anlaşırız
  • ben de pm attım
    umarım anlaşırız
    proje gerçekten farklı ve parlak kanmıca
  • Sakaryada ben varım reklam vermek isteyen varsa sakaryada ben kontrol ederim.
  • arkadaşlar ben bu işe giriyorum.
    benimle birlikte sitesinin reklamını yaptırmak isteyen var mı?

maliyeti düşürelim
  • biizm yeni kurmayı hedefleyeceğmiz firma için başta istanbul olmak üzere belirttiğiniz iller de de görev yapabilecek pazarlama elemanı arıyoruz. amacımız yeni sunacağımız web sitesi paketinin pazalama satışını gerçekleştirebilecek yetenekli insanlarla çalışmak
    eğer projenizde ciddiyseniz işin bu boyutunda bize yardımcı olabilecekseniz pm ile bana ulaşın. detayları konuşalım.

güven konusunda da arkadaşlara katılyıorum. Daha mantıklı ve reel çözümler üretmeniz gerekmektedir.
  • biizm yeni kurmayı hedefleyeceğmiz firma için başta istanbul olmak üzere belirttiğiniz iller de de görev yapabilecek pazarlama elemanı arıyoruz. amacımız yeni sunacağımız web sitesi paketinin pazalama satışını gerçekleştirebilecek yetenekli insanlarla çalışmak  
    eğer projenizde ciddiyseniz işin bu boyutunda bize yardımcı olabilecekseniz pm ile bana ulaşın. detayları konuşalım.

güven konusunda da arkadaşlara katılyıorum. Daha mantıklı ve reel çözümler üretmeniz gerekmektedir.

BEN SAKARYA/ADAPAZARI GÖREVİNİ ALABİLİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kachmaz

arkadaşlar ben bu işe giriyorum.
    benimle birlikte sitesinin reklamını yaptırmak isteyen var mı?

maliyeti düşürelim

hayret yahu 2 mesaj ikiside bu başlıkta girer girmez bu başlığa hangi rüzgar aattı seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.