Bildirim
Reklamdan para kazanılır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
merhabalar
reklamlar ile tabiki para kazanılabilir (bkz : adsense)
öncelikle sitenizin içeriği tamamen özgün olmalı ve reklam yerleşimlerini çok iyi yapmalısınız.
sitenizin hitini de tutturursanız baska sitelerden reklam alarak gelir elde edebilirsiniz. -
Tabii ki para kazanabilirsiniz ama bu kazanacağınız ilk aşamada sizin aylık geçim masraflarınızı karşılamaz.
Bir de Adsense gibi reklam sistemlerinde sabit bir kazanç oranı olmadığından aylık getirininde sabit bir oranı yoktur.
Örneğin; 3 Aylık tablo aşağıdaki gibi olabillir.
1. Ay
-> 250.000 reklam gösterimi / 150 tıklama / tıklama değeri $0.30 = 45$ kazanırsınız.
2. Ay
-> 150.000 reklam gösterimi / 120 tıklama / tıklamana değeri $0.65 = 78$ kazanırsınız.
3. Ay
-> 400.000 reklam gösterimi / 300 tıklama / tıklama değeri $0.20 = 60$ kazanırsınız.
Peki bu tıklama değeri neye göre değişiyor? Sitenizin içeriği, hedef kitlesi, reklam kitlesi, bulunduğu lokasyon gibi bir çok etken bu değeri değiştiriyor.
Google Adsense'te benim gördüğüm en yüksek tıklama oranı 6$'dı. Ortalamada 0.30$ ile 0.45$ arasında değişir. Kaliteli bir siteniz varsa 0.65$ ile 1.25$ arasındada alabilirsiniz.
Benim sitemin aylık milyonlarca ziyaretçisi ve binlerce tıklama oranı var. Doğal olarak Türkiye şartlarına göre çok yüksek bir kazanç elde ediyorum. Sizde başarabilirsiniz.
Başarılar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdamar -- 27 Şubat 2012; 13:57:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X