Şimdi Ara

Reklamcılık, Uluslararası Ticaret, İşletme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • eşit ağırlıkçıyım yaratıcılığı iyi olan biriyim fakat iş bulabilme konusu beni korkutuyor geliceği düşününce uluslararası ticaret daha yakın geliyor işletme ise herkesin 2. olarak okuduğu bir bölüm oldu ve bunlara göre bir karar vermek zorundayım alan dışı seçim içinse geç kaldım sanırım konular konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum, bi yardım eli uzatın abiler..

Orijinalden alıntı: black label

eşit ağırlıkçıyım yaratıcılığı iyi olan biriyim fakat iş bulabilme konusu beni korkutuyor geliceği düşününce uluslararası ticaret daha yakın geliyor işletme ise herkesin 2. olarak okuduğu bir bölüm oldu ve bunlara göre bir karar vermek zorundayım alan dışı seçim içinse geç kaldım sanırım konular konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum, bi yardım eli uzatın abiler..

Eğer işletme, uluslararası ticaret gibi bölümler düşünüyorsan, yabancı dilin çok iyi olmak zorunda iş problemi yaşamamak için. Birde bu bölümlerde okumak istiyorsan, iyi sayılabilcek, yabancı dil ile eğitim veren üniversitelere gitmen lazım diye düşünüyorum. İyi yabancı dil Tütkiyede eniyi vakıf üniversiteleri veriyor. Birde sana verebileceğim tavsiyelerden biri ticaaret ile alakalı üniversitelere gitmeni öneririm işletme, iktisat, uluslararası ticaret okuyacaksan eğer. Örneğin bu işi Ankarada TOBB Ekonomi ve Teknoloji üniv. iyi yapıyor. İzmirde, İzmir Ekonomi üniv. iyidir, İstanbulda da, İstanbul Ticaret üniv var zannedersem. Bu üniversiteleri araştır. Çünkü bu tip üniversitelerden mezun olduğunda genelde işin hazır oluyor. Google da bir araştır istersen Tobb etu-ortak eğitim programı, ieu-tesco kipa şeklinde nedemek istediğimi daha iiyi anlayacaksın. Bu tip üniversiteler ticaret odalarına bağlı olduğu için, işletmelerle birebir iletişim halinde herzaman. Kısaca sana diyebilceğim, evet çok fazla işletme mezunu var fakat donanımlı işletme mezunu sayısı oldukça az. Bu noktadada üniversitelerin sunmuş olduğu olanaklar çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.