Şimdi Ara

Reklam ve Dolandırıcı Telefon Numaraları Veritabanı Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde en az 1 tane reklam yada dolandırma maksatlı çağrı yada mesaj alıyoruz. Aklıma şöyle bir fikir geldi.

Gelen reklam ve dolandırıcı içerikli numaraları aşağıdaki linkte bulunan forma yazarak bir veritabanı oluşturuyoruz ve daha sonra oluşan verileri daha sonra telefonun karalistesine ekleyerek ilgili numaraları engelliyoruz.

http://goo.gl/forms/cfU6rRTvEo

Reklam ve Dolandırıcı Telefon Numaraları Veritabanı Oluşturma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzd -- 24 Şubat 2015; 19:43:17 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kendi operatörümden çok diğer operatörlerden mesaj geliyor
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • Bugun annemi dilandirmislar 4445304 diye bir numara napacagimi bilmiyorum lan insan hicmi bisey dusunemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara engellemenin aylık ücreti falan vardı galiba bilmiyorum

burada da ekleyebiliriz, google index de karşımıza çıkar en azından, ekşi sözlük yapmış bir tane, dh de ilgili başlık bulamadım.

ben de ekleyeyim :

+990855 220724

+990855220724

kendini vakıfbank güvenlik merkezinden arıyorum diye tanıtıyorlar. kartınızda şüpheli işlem falan vakıfbank skylimit soruyor ediyorlar. :) Çok basit tabi ama , araştırmak isteyen olursa kaydı bulunsun.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.