Şimdi Ara

Reklam Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
87.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteme reklam alabileceğim adresleri yazarmısınız

• bu adres sana bir çok reklam veren sitelerin bannerlerini sunuyor
    bir incele ben bunu kulanıyorum
    http://www.ultrasponsor.com/indextr.html
  • google - adsense
    radndevum.com aklıam gelenler
  • bu yazdiginiz sitelerin guvenirlikleri ne durumda ? yani hak edilen parayi oduyorlar mi ? yoksa sistemimizde olusan sorun nedeniyle hesabinizda biriken miktar 0 (sifir) mi ? diyorlar . bilgisi olan bizlerle paylasirsa seviniriz.
  • googlea güveniyorum.ben değil ama bi arkadaşa websense olayını kurduk.sorunsuz çalıştı.güzel bi şekilde eğer hey ay para 35 doları geçerse (yanlış hatırlamıyosam) gönderiolar.olmazsa bi dahaki aya aktarıyolar.bende başvurucam inşallah :)
  • peki 120 ytl yi kaç kişi tıklayınca kazanıyorsun ??????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reklam1 ald11mda nasil sitememe koyucam
  • ama gittigidiyor bir de vergi kesiyordu galiba
  • türkiyedeki büyük sapık nüfusa borçlusun bu kazancını ..nedir bu arkadaş sitende playboy victoryas secret's reklamları var :)

bu arada gerçekten tebrik ederim bu sitelerde yazarak hem hendini geliştiriyorsun hem de sitenin reklamını yapıyorsun..gerçekten zekisin :)

bu sözlerimi yanlış anlama samimiyetimle fark yaratan akıllı bir insan olduğunu düşünüyorum...tebrikler..

www.bayatekmek.com tıklayın girmişken reklamlara da bakın kazansın arkadaşımız :)

bir de sorum var arkadaş..

mesela akbank reklamı için ne kadar öderler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newage -- 25 Şubat 2006; 12:54:29 >
  • ya soyle bedawaya reklam yapan hıc bır yer yokmu ya zaten ben mynetten bı sıte actım bı yardım edersenız cok sewınırım
  • merhaba yeni bir site yaptım reklam alıp masrafları mı çıkarmak istiyorum ultrasponsor baktım ama nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: asya12

merhaba yeni bir site yaptım reklam alıp masrafları mı çıkarmak istiyorum ultrasponsor baktım ama nasıl olacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Kardeş 2 yıllık konuyu niye hortlatıyosun !
  • hortladığı iyi olmuş yardımcı olan olursa iyi olur..gittigidiyor ve ultrasponsor ile ilgili??
  • tam zmanında konu hortlamış yoksa ben açacaktım. şu konuları tekrar 2008 şartlarında bir daha incelesek bende forum açtım ama babam yıllık 50 ytl ye bile laf söledi parasını çıkarmam lazım.
  • Arkadaşlarwww.adtech.com.tr vewww.adkazanc.com ile çalışıyorum ödemeler sıkıntısız ve aylık yaklaşık 70 ile 100 ytl arası gelirim var bu iki siteden kazançlarım direk banka hesaplarıma gönderiliyor, adsense hikaye çek çünk kim uğraşacak onla yaw
  • http://eftal1903.blogcu.com/ adrese reklam alabılırmıyım
  • Evet arkadaşlar, slm.

Bende reklam alabilirim ancak para falan istemez... Tek şartım açılan bölümde adınızı (adresinizi) kendiniz yazarak reklamınızı yapabilirsiniz !

Hepinize iyi çalışmalar...www.balkes.xm.com
  • arkadaşlar en önemli reklam sitesini unutmuşsunuZ

www.reklamstore.com
  • www.sehrimetal.com

adsense var ama bu flycell reklamlarını öneriyomusunuz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.