Şimdi Ara

Rekabetçide 1 maçta en fazla kaç kill aldınız (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rütbe LEM
  • 35i gecemedim ortalama 25 28 arasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova 3 ken 42 kill almıştım, 11 de EDO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smurfte 50 kill aldim. mac 15-15 bitmisti. O yuzden cok abarti da degil. 1.66 k / round
    ana hesapta faceitte 47 kill almistim ama o da bir nevi smruf gibiydi karsi takim cok kotuydu.
    eseada 36k 6a 16-14 kaybetmistik. En cok sevindigim buydu
    kendi rankimde 40 killi cok gectim ama en fazla kac hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 15 Ekim 2015; 17:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

60'ı geçmiştim ya 61 ya da 63 tü yalan olmasın şimdi. Kız arkadaşımın kuzeninin silver 3 hesabı vardı. acımadım çocuklara çatır çatır vurdum

kaygan hocam milletin ayağını kaydırmışsın

• 48 Nova 4-MG1 Smurf'teyken... Zaten yeni Novalar, Keleşler silver'dan farksız benim iyiliğim değil onların kötülüğü herhalde. Kendi rütbemde ise max 36 oldu.

Bu arada 60-80 diyenler az atın da inanalım yav. 50 yukarı almak, karşısı Silver 1 bile olsa çok zor... Çünkü elbet senin adamların da birilerini vuracak. He kendine 'çelınç' yapıp, adamlarına 'bekleyin lan her el ace atıcam' deyip, base'de falan bekletiyorsanız bilemicem.
  • Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    karşısı silver 1 olsa bile çok zor ne demektir ya, nerenin kötüsüsün sen? hayatında hiç silver 1 gördün mü? adam yürürken yere bakıyor seni algılayıp ateş etme azami süresi 5 ya 5 saniye. bak ms değil saniye. bu milleti eksileyen yakışıklılardan biri de kesin sensin

nova 4' lerde 47-49 vuran ortalama bir Bot bile silverlarda 60'ı istese geçer arkadaşım. gelip burda laga luga yapıp millete yalancı muamelesi yapmayın
  • kayganz kullanıcısına yanıt
    Okuma ve anlama önemli kardeş. Sende ikinici yok sanırım. Baştan oku tekrar yazmayacağım.
  • Globalde 35
    Supreme 65

• Supremede ve alt liglerde 90-100-120 arası vuruyorum esea faceitde 90 üstü vuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bradleyy -- 15 Ekim 2015; 21:07:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.