Şimdi Ara

Rekabetçi Sistem Saçmalığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakmayın ölü konuyu canlandırıyorum ama uzun süre sonra AZMİN ZAFERİ ve sorunun cevabı 120 wine kadar gümüş 4 kaldım ondan sonra işi çözdüm çok formdamı olduğum diyeyim ne diyeyim ilk başta 10 maçta 1 lose 1 draw oldu geri kalan win ve genellikle maçlarda 1.ydim sonra tabi rütbede gelmeye başladı ama ben ne kadar rütbe yükselsem adam vuramamaya başladım ve biraz daha novada takılmam gerekecek rütbe almak isteyen arkadaşlar çözüm yenildiğiniz maçlarda mutlaka 1. olmaya çalışın çünkü1. olursanız seriden düşmüyorsunuz ve rütbe atlamak çok daha kolay hale geliyor

Rekabetçi Sistem Saçmalığı

• WafenSS W kullanıcısına yanıt
    Helal dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk rankim silver 4'tu. 50 saat bile gecmeden silver elite master oldum. Oradan nova1'e atlamam 300 saat surdu nova1'den mg1'e atlamam 100 saat surdu Normalde seviye atlamak kolaydan zora gitmesi lazim diye dusunuyorum. Bana tam tersi oldu. Yilma bir anda acilacaksin umarim
  • Arkadaşlar 3,4 yıl önce bayaa 1.6 oynardım.
    Daha sonra uzun süre lol oynadım ve yaklaşık 3 ay önce csgo ya başladım.
    Ve yaklaşık 2 aydır falan rekabetçi oyun oynuyorum. 10 maçın sonunda silver 4 başlattı beni, şuan 60 win ile master guardian 1 im, yani bu sadece csgo da değil tüm oyunlarda var, eğer bir kümeden çıkamıyorsanız bu tamamen sizin suçunuzdur aksini kabul etmiyorum.
    Lolde master e kadar çıkıp çok boost işi yaptım. Ve gerçekten oyunculuklar çok kötü. Yani suçu her zaman kendinizde arayın. Smoke taktikleri öğrenin aim geliştiren antrenmanlar yapın, ben oyuna yeni başlamama rağmen çoğu mapteki smoke olaylarını biliyorum. Sizede tavsiye ederim böyle videolar izlemenizi.
    Aynı zamanda D2 oynamanızı hiç önermem

• p90 kullanma,kullaniyorsanda isabetli kullan onun haricinde bosa sıkma,isabet orani onemli,bir el kac adam aldiginiz olmeden bitirdiginiz raund cart curt bir suru sey var,hepsine dikkat etmek imkansiz.Iyi oynuyorsan sistem algilayip seviyeni yukseltiyor,kotuysen geri dusuruyor.6-7 mac ard arda kaybettim yine de rutbe dusmedim.Skor ne olursa olsun siz oynayin gerekeni yapin,stratejik oynayin atlarsiniz.Mg 1 olarak soyluyorum,daha da atlamaya devam edecegim.Ama bu bir yerde duracak cunku kapasite bu kadar diyecegim.Herkesin bir kapasitesi var.Herkes global elite olamaz,olacak diye de bir sey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekte oynamamışsınız ki zaten oyunu.
    Ben kasım ayında fln almıştım sanırım oyunu. 200+ü geçti win sayım.Ben de uzun bir süre Silver Elite'ta takıldıktan sonra 3 günde üst üste birer rütbe atlayarak gold II olmuştum. Şu an da Gold nova 4'üm bir ya da iki maç daha kazanırsam büyük ihtimal Master Guardian olurum, çıktıktan sonraki 8 maçta 6 win 1 tie var.
  • Forumda herkes sistemin saçmalağı adlı konular açıp ondan bundan şikayetçi olup suçu başkalarında arıyorlar. Ben uzun süre Cs oynamamış biri olarak yakın zamanda CsGO aldım ve 1hafta içinde Rekabetçiye girdim Silver 3 başladım , şuan 200saatim var çoğu basit eğlence olmasına karşın hızlı şekilde Nova2 oldum. Diyeceğim o ki aylardır aynı herdeysen bırak orda kalmaya devam et yada adama gibi duo var onunla takıl.

• 16-0 yenmenizle 16-14 yenmeniz ayni etkiyi birakmiyo elo sisteminde mesela. Nova masterdim iki mac ustuste 16-2 yendik ortalama bi performans gosterdim Master Guardian a atadi onun icin round sayisi farki ve mvp almaya calisin

• Şans hocam bu iş %60 şans ya iyi takım gelicek sende %40 orana katkıda buluncaksın yada kötü takım denk gelicek yenilceksin. Dün bir oyunda karşı takıma 9-2 yeniliyorduk adamlar kavga etmeye başladı 3 kişi oyundan çıktı free win aldık. Bunun gibi yüzlerce örnek var.Aman aman mücadele olan maç sayısı çok az. En güzeli eğlenmeye çalışmak rütbe falan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

p90 kullanma,kullaniyorsanda isabetli kullan onun haricinde bosa sıkma,isabet orani onemli,bir el kac adam aldiginiz olmeden bitirdiginiz raund cart curt bir suru sey var,hepsine dikkat etmek imkansiz.Iyi oynuyorsan sistem algilayip seviyeni yukseltiyor,kotuysen geri dusuruyor.6-7 mac ard arda kaybettim yine de rutbe dusmedim.Skor ne olursa olsun siz oynayin gerekeni yapin,stratejik oynayin atlarsiniz.Mg 1 olarak soyluyorum,daha da atlamaya devam edecegim.Ama bu bir yerde duracak cunku kapasite bu kadar diyecegim.Herkesin bir kapasitesi var.Herkes global elite olamaz,olacak diye de bir sey yok.

alında ben buraya kadar p90 la geldim açıkcası bana göre dust 2 terör mapı çok maç çevirdiğimiz oldu ancak hiç keleşi beceremem sanırım bu cs den önce ynadğım oyunların etkisinden m4a1-s ile p90 ı bayağı iyi kullanıyorum dust 2 de ama şimdi rütbe arttı adam vuramamaya başladım cidden yani göründüğü gibi son oyunlar hep sonlardayım :D biraz daha alışmam gerekecek

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam aslında takıma güzel sniper kullanan birinin düşmesi büyük şans çünkü harbi o silahı oynamayı bilenler maçı taşıyor ve takım içi iletişimde bayağı önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: WafenSS

quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

p90 kullanma,kullaniyorsanda isabetli kullan onun haricinde bosa sıkma,isabet orani onemli,bir el kac adam aldiginiz olmeden bitirdiginiz raund cart curt bir suru sey var,hepsine dikkat etmek imkansiz.Iyi oynuyorsan sistem algilayip seviyeni yukseltiyor,kotuysen geri dusuruyor.6-7 mac ard arda kaybettim yine de rutbe dusmedim.Skor ne olursa olsun siz oynayin gerekeni yapin,stratejik oynayin atlarsiniz.Mg 1 olarak soyluyorum,daha da atlamaya devam edecegim.Ama bu bir yerde duracak cunku kapasite bu kadar diyecegim.Herkesin bir kapasitesi var.Herkes global elite olamaz,olacak diye de bir sey yok.

alında ben buraya kadar p90 la geldim açıkcası bana göre dust 2 terör mapı çok maç çevirdiğimiz oldu ancak hiç keleşi beceremem sanırım bu cs den önce ynadğım oyunların etkisinden m4a1-s ile p90 ı bayağı iyi kullanıyorum dust 2 de ama şimdi rütbe arttı adam vuramamaya başladım cidden yani göründüğü gibi son oyunlar hep sonlardayım :D biraz daha alışmam gerekecek

kardeş ekle beni smurfdayken beraber gireriz nuksws_77 ama her el p90 alıyosan kendini geliştiremessin ve tek başına girme

• Road to keleş :D (not: karşıdakiler full türktü kavga ettiler buda işimize yaradı :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WafenSS -- 20 Nisan 2015; 18:44:43 >
  • hocam rütbem kartal şu an 1 maça bende usta kartal olucaktım fakat olamadım takım sağolsun bu şans meselesi bu şans faktörünü etkisiz hale getirmek istiyosan 5 kişi sağlam girmeye bak 5 topla gir arkadaşların nova flnsa daha kolay rütbe atlarsın tek girdiğim zamanlar bende takım yüzünden çok kaybediyorum

• Bende silver 2 başladım 325 win sonra MG 2 olabildim herhangi bir fps geçmişim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsungerHeisen -- 20 Nisan 2015; 20:48:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.