Şimdi Ara

Rekabetçi Girecek Arkadaş Aranıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adım Hasan, 18 yaşıma girmek üzereyim. CS:GO'da maç atacak arkadaşlar lazım. Normal oyunda yani Counter Strike'de +2000 saat oynama sürem vardı fakat artık orada ekmek olmayınca CS:GO geçtim fakat rankım berbat hal aldı (operasyonlar sağolsun). Dediğim gibi cs bilgim fazladır. CS:GO'da maçları genellikle görev için veya zevk için attığım için rankım düşük. Oyun bilgim ileri düzeydir (spray kontrol, taktikler vs.)

Rank : Silver Elite (max. nova 2 gördüm.)
    Oynama süresi : 307 + 100 saat. (Bunların %90'ında oyunu öğrenmek için videolardan, demolardan izlediklerimi uygulamaya çalıştım.)
    Oynadığım poziyonu merak eden olursa AWP tercihimdir fakat duruma göre M4 veya AK47 ile geride oynarım.
    Favori silah : AK47 - AWP

Tercihen oyunu bilenlerle oynamak isterim. "Benim rankım nova 2 senden üst rütbeyim gel maç atalım." diyenleri pek istemiyorum daha doğrusu 10 maçta arkadaşlarıyla kasılmışlar ve senden iyiyim diye geçinenlerle oynamak istemiyorum. Oyunum novalardan biraz daha iyidir.

Aynı zamanda CT oynarken rust atmayan ve zorunlu olmadıkça scar-p90 almayan birileri lazım.

Steam : Advandex.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.