Şimdi Ara

ReisGame

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu kendim yaptım. Bi yorum yaparsanız sevinirim.www.reisgame.net.tc

• Güzel Oyunmuş
  • Hemen öldüm...Çerezleri sildim ölmemişim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 15 Eylül 2007; 13:19:15 >
  • Beni oyun içi admin yapsana.Dm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 15 Eylül 2007; 13:24:25 >
  • Ne yapsam yakalandınız diyor.
  • Kardeş şansla alakalı yakalanmak :D
  • oyun harika
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • böyle çok oyun var
  • ya scriptle yapılmış işte sanları Online ile aynı script

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 16 Eylül 2007; 13:23:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galenhilion

böyle çok oyun var

Tamam böyle çok oyun var ama önemli olan senaryo zaten.
  • bu oyunun scripti ne???
  • Bune kardeşim 2tane üyelik aldım 2 sindede öledüm amacın bir sürü üye yazanmak sa çok saçma düşünüyosun 10000 tane üyen olsun ama genede kimse oynamassa ne anlamı var ne dandik oyun

• Arkadaş bilip bilmeden konuşma, cookies kapalıdır. Açda gir bakayım oyuna.
    http://www.resimsakla.com/upload/guest/e4356_1.JPG Bak bakayım. Bi dahada oynamadan oyunu dandik felan deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevahiBE -- 16 Eylül 2007; 16:25:59 >
  • Güzel OYun ÜYe oldum Admin Yaparsan BÜtün Site Kodlarını biliyorum nick:efeyvz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_EFE_- -- 16 Eylül 2007; 17:33:56 >
  • ben giremedim bi hata verdi giriş yapınca bu arada mobstarmış oyunun scripti onu daha önce kullanmıştım çoğu yerde hata var düzeltilmiş bulduysan ii ama düzeltmemişsen çok az üye olur giremediğimden bilmiorum:D
  • Evet scriptte aşırı derecede hata vardı. Ayrıca türkçe değildi. Bu hataların hepsini kapattım. Bir kaç fonksiyon ekledim. Bu hale geldi
  • not:aşırı derecede mafyaca olmuş.
  • Evet hocam öyle oldu
  • Daha bir çok özellik eklenecek yerel mermi fabrikası, kadın ticareti, poker, rulet v.s v.s
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.