Bildirim
Reins of the Heavenly Onyx Cloud Serpent
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah. -
Hayırlı olsun -
Güle güle kullan. Ben umudu kestim gold olursa ileride black marketten alırım artık. -
Hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun.Düşmeyeceğini bile bile deniyorum ben de -
Herkese teşekkürler :) sırada Rukhmar var :b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil farmliyorsunuz ayiptir sormasi? Sololaniyor mu sha? Yoksa grup ile mi, ben de yapiyordum mopta sonra biraktim.
Solo oluyor fakat pulladığın anda etrafında cross realmden birileri beliriyor ve kesiyorsunuz hep beraber :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: NLİ
Solo oluyor fakat pulladığın anda etrafında cross realmden birileri beliriyor ve kesiyorsunuz hep beraber :))
1,2 defa denedim etrafımda kimse olmadıgı için beni mc alıp resetleniyordu.Gene denerim ama belki duzelmiştir.
Hayırlı olsun bu arada bana göre epic mountlardan biri ( zorluk açısından değilde, görünüş olarak) -
Hayırlı olsun.... -
youtube da solo videoları var, mc kontrolden kaçmak için uzaklaşiyorsun videoyu izlediğinde göreceksin :)
Bu gün izler, denerim teşekkürler :) -
güzel mount. hayırlı olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X