< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
REHBERLİK HOCASI NEDİR NE İŞ YAPAR (2. sayfa)

-
-
Allah çarpsın kafan zerre çalışmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oğlum sorunlu musun dediğim şeyin neyi yanlış a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beni çağırdı hangi üni istiyosun dedi odtü itü falan dedim ktü de güzel belki onu kazanırsın fln dedi
tmde 20 mat 30 ea yapan adam 12kya giriyor yks tavsiyesi vermesin mümkümse
işiniz psikolojik danışmanlık değilmi psikolojimi düzeltin yeterli
Hocam yazıların gerçekten faydalı ve iyi yazılar ama bu konuda diğer taraf haklı ea da derece denilebilecek en kötü sıralama 5k o bile tartışılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 de türkçeden 35 matematikten 32.75 net yaptım istersen sonucunu atabilirim 12k sıralama o zamanlar daha zordu dostum
İyi rehber adamı vezir eder, kötü rehber adamı rezil eder.
Kendi rehberlik hocamı çok seviyordum, adam bizzat kendi ağzıyla itiraf etti: veliler öğrencime program yaz yolla diye baskı yapıyor diye.
Ben ise hocamı çok daha farklı görüyordum, programımı kendim yapıp nereleri iyileştirebiliriz diye düşünüyorduk. Şurayı iyi yapmışsın şurayı kötü yapmışsın tarzı. Eğitime bireysel bakılır, standart programlar standart sonuç verir diye düşünüyorum. 500 kişilik okula 1 tane PDR atarsan o adam da işini tam yapamaz tabii ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 7 Mart 2024; 11:6:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz baktım da şuan sınava girenin yarısı kadar kişi sınava girmiş ve matematik sorularının şimdiki sorulardan çok daha kolay olduğunu düşünüyorum toplama çıkarma ve üslü sayı ağırlıklı problemler de 3 4 satırdan oluşuyor
Benim demek istediğim bu değil zaten 12k yapmak için de emek vermişsindir ama sayısal 50k ea 12kdan zordur ve fizikten kimyadan bi haber birinin diğerlerine tavsiye vermesi pek doğru değil bence
Ayrıca sonuçta mesleğinizin adı yks danışmanlığı değil pdr insanların psikolojisini falan düzeltin
-
20 sene önce dershaneler de vardı, gerçekten işe yaramıyorlar, hala varmış demek ki.
-
Ki benim söylediğim şeyde zaten pdr hocalarının insanları dinlemek ve sorunlarına yardım etmek yerine program verip başlarından atmaya çalışmalarıydı.
Disiplin kattığını düşünen enayiler sağolsun
-
niye cevap veremedin kanzi
forumun npclerindensin kanka.çok alıştım kendimi yormuyom.
diyecek bir şey bulamayınca öyle olur tabii
fatihkocapdryoutube
KPSS ÖABT VE EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL ÇALIŞMALIYIM?https://www.youtube.com/watch?v=Or67n491_bobu videoyu izle pdr alanında doçent kendisi, öğrenme psikolojisi konusunda uzmanlaştığı için nasıl ders çalışılır nasıl yeni şeyler öğrenilir çok iyi biliyor anlatımı da iyi, rehber öğretmen nedir ne yapar yksde bana faydası nedir diye merak diyorsan bu videodaki gibi bir hocan varsa baya yardımcı olur. video direkt olarak yks için değil ama satır aralarında kendi işine de yarayacak şeyler göreceksin 50dk uzun gelebilir ama anlatımı sıkıcı değil video akıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X