Şimdi Ara

Rehber Matematik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda genel olarak sevilmiyor fakat bu sene sınava girecek arkadaşlarıma öneriyorum ben. Nedenini şöyle açıkliyim. Biliyosunuz fonksiyonlar konusunu piyasada en iyi anlatanlardan biridir br, ben geçen yıl br'den fonksiyonları dinlemiştim. Bu yıl, çok eksik olmadığım için youtube'dan dinliyim dedim birçok bilinir kanaldan dinledim ve gerçekten ya eksik anlatıyolar, önemli ayrıntıların üzerinde çok durmuyolar ya da mantığıyla değil de ezberci bir yolla anlatıyorlar o yüzden rm'den izledim. Arkadaşlar evet üslup farklı, gerçekten boş konuşma kısmı vs çok fazla ama bunlara minik bir tahammül gösterirseniz her konuyu ayrıntılarıyla akılda soru işareti kalmayacak şekilde anlatıyor.

Fonksiyonları izledikten sonra fark ettim ki, br'nin değindiği her şeye değinmişti, altını çizmişti, tek farkı üslubu ve sıkan konuşmalar vs. Bir de ezberci bir anlatışı yok, mantığıyla kavrıyorsunuz, tabii bize ispat falan yapmıyor ama ven ezber de yaptırdığını düşünmüyorum.

Tabii lti için yine br'den gittim önemli konular fakat geri kalan ayt mat konularını kesinlikle gönül rahatlığıyla bu kanaldan izleyebilirsiniz. TYT adına pek bilgim yok.

Şimdi biliyorum bi ton şey yazılıcak bunun altına ama dereceye oynayan bir kişiden bile ayt mat adına rm tavsiyesi almıştım, bence her şeye önyargıyla yaklaşmayın, bu süreçte önemli olan kimden ne kapacağınızdır, kampüsten de gri koçtan da kaptım bi şeyler kenan karadan br'den de. Burada çok önerilen hocalar var eyüp b., yektug mat gibi daha birçok hoca, onları hiç izlemedim çünkü düzenim vs oturmuştu çok önerilen hocalara da göz gezdirip en çok kafanıza yatan kanalla devam etmenizi öneririm. Bu yazıdaki amaç kanallara önyargılı yaklaşmamanızdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam ben ayt matematiğe dört netle başladım bak dört sonra netleri bana göre daha iyi olan bi arkadaştan youtubeda kimi izliyorsun dedim bana rm önerdi açtım izledim allah belasını vermesin üçle beşi toplayarak fonksiyon çözüyordu.

soruları götğme kalem sokarak bile çözerim bune dedim ben seviyorum dedi. iyi dedim aferin sonra forumda eyüp byle tanıştım bu sene izlettim sayemde o da matematik öğrendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 5 Temmuz 2021; 22:3:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    evet, o kısımlar inanılmaz sıkıcı, ama ben youtube derinliklerine inmediğim için az takipçili matematik kanallarını bilmiyorum, genelde dh'de çok övülen kanallar bunlar, o yüzden onları izleyin ya da izlemeyin diyemem, çok takipçili mat kanallarından en iyi anlatan rm. dh'de önerilen kanallara mutlaka bakılmalı, ben kenan kara'nın abonesi çok azken buradan keşfetmiştim mesela, güzel kanallar öneriliyor burada, ben sadece matematiği kötü anlatmıyor bu anlamda hakkını verelim ve izleyip faydalanacakların önünü bi önyargıyla kapamayalım istiyorum.

• Ben pkob izlemiştim gayet başarılıydı. izleyecekseniz ara sınıf videolarını izleyin çok araya girmiyor o videolarda

• Aslı Özan A kullanıcısına yanıt
    Behzat rasuli

• sırf konuları tam anlattığı için izlemiştim. konu bütünlüğü önemli

• bu sene sırf ondan izleyenler ayt mattan dökülmüştür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GSÜ Genel Sorular ve Cevapları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rakip eliyor inanmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.