Şimdi Ara

Regedit ve gpedit.msc de En sık yaptıGınız ayaRLarı yazaRmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Performans için oLsun veya sistem kolaylığı için olsun vb.. regedit ve gpedit te yaptıgınız ne gibi ayaraLar var bilgilendirirseniz sevinirim
    Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 1 Kasım 2004, 18:59:12 >

• Yerinde olsam gpedit e bulaşmazdım en ufak hatanda format atarsın zaten herşey açık açık yazıyor sen sadece açıp kapatıyorsun
  • yaramaz kullanıcıların kilitli olan explorer pencerelerini açma işini yaparım ençok :) gpedit.msc den :)
  • Peki nerden ulaşabilirim detaylarına mesela ben regedit ve gpedit teki her dosyanın ve dosyacığın ne işe yaradığını bilmek istiyorum nerden bulabilirim bunu google da arattım ama detayLı birşey bulamadım..
  • gpedit te zaten detaylı yazıyor neyi seçersen onunla ilgili işlem yapıyorsun ama regedit olayı biraz karışık 0 1 olaylarına bence fazla ilgili olmadğı sürece girme :)
  • Arkadaşlar ben xp pro kullanıyorum ve gpedit.msc tıklayınca aşağıdaki uyarıyı alıyorum.Ne önerirsiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: hayrettinsahin

Arkadaşlar ben xp pro kullanıyorum ve gpedit.msc tıklayınca aşağıdaki uyarıyı alıyorum.Ne önerirsiniz?

Biri cevap yazsın artık.Bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • system mechanic ve benzewri programlar sizin icin cok riskli olmayan islemleri yapıyor zaten bence daha fazlasını bu isten cok anlamıyorsanız bulasmayın..ben elle sadece bi kac ayar yaptım..kapanmayı hızlandırdım filan..kolay gelsin
  • internet explorer download limitini kaldırıyorum regedit le
  • arkadaslar mesela o linkte terminal hizmetlerini uzaktan erisim yoksa kapatın diyor..fakat mutlaka bagımlılıklarına bakın..bazı servisler birbirine baglı ve olmaz sa olmaz..mesela terminali kapatırsanıuz..hızlı kullanıcı degistirme uyumlulugu hizmetini kullanamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.