Şimdi Ara

REGAL videosu.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar REGAL reklamlarını videosunu nerde bulabilirim.

• ya ben daha izleyemedim ne war bu legalin reklamında
  • www.reklamlar.tv

ve siteden bir kaç yorum

----------------------------

NOZEREN 24/01/06
    Bence reklam çok açık ve net olarak, bu reklamı seyretmelerine rağmen hala öteki ürünü tercih edebilecek olan kesime ''Kuş beyinliler'' benzetmesini yakıştırarak, bence bir hayli ayıp ediyor. Ya da ben bu sabah yine tersimden >>

FERRIS 24/01/06
    Aslında teknik olarak güzel bir reklam.Ama ben pek samimi bulmadım reklamı.Her ne kadar mesajını çok başarılı bir şekilde vermiş olsa da, veriş tarzı bana pek çekici gelmedi.Animsyon kuşun rengi, reklam atmosferinin donukl >>

DENIZRHI 24/01/06
    Reklamı beğendiğimi söyleyemem. Ama Regal'in pazar stratejisine ve iletişim planlamasına son derece uygun. Satış getirebilir ama şöyle bir ifade sevimsizlik katıyor: "Hıh, kuş işte!" Adamın sakin olmaya çalışan asabi tavrı re >>

--------------------------------

burdaki videoları nasıl kayıt edebilirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 24 Ocak 2006 18:58:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

www.reklamlar.tv

ve siteden bir kaç yorum

----------------------------

NOZEREN 24/01/06
    Bence reklam çok açık ve net olarak, bu reklamı seyretmelerine rağmen hala öteki ürünü tercih edebilecek olan kesime ''Kuş beyinliler'' benzetmesini yakıştırarak, bence bir hayli ayıp ediyor. Ya da ben bu sabah yine tersimden >>

FERRIS 24/01/06
    Aslında teknik olarak güzel bir reklam.Ama ben pek samimi bulmadım reklamı.Her ne kadar mesajını çok başarılı bir şekilde vermiş olsa da, veriş tarzı bana pek çekici gelmedi.Animsyon kuşun rengi, reklam atmosferinin donukl >>

DENIZRHI 24/01/06
    Reklamı beğendiğimi söyleyemem. Ama Regal'in pazar stratejisine ve iletişim planlamasına son derece uygun. Satış getirebilir ama şöyle bir ifade sevimsizlik katıyor: "Hıh, kuş işte!" Adamın sakin olmaya çalışan asabi tavrı re >>

--------------------------------

burdaki videoları nasıl kayıt edebilirim arkadaşlar

Arkadaşım bi şu link açılsa birkaç birşey diyeceğim ama açılmıyor.

• reklamlar tv bende açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.