Şimdi Ara

Regal statik buzdolabı problemi ve değişim talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 yazında yazlıkta kullanmak için regal 4300 cool statik buzdolabı aldık bu yaz buzdolabı arıza verdi ve soğutmamaya başladı yetkili servis geldi baktı gaz değişimi 300tl yada buzdolabı değişimi önerdi bende fiyat istedim regal nofrost 4700 için 1190tl önerdiler (vestel merkez öneriyor) nakit hesaba yatması şartıyla eskisini alıp yenisini verecek servis...normalde iyi gibi gözüken malına sahip çıkıyor gibi yapan vestelin ne kadar kötü buzdolapları ürettiğinide bu örnekte görebiliyoruz buzluktaki suların erimesiyle dolap için borular çürüyüp gaz kaçağı olmuş olabilir deniliyor biz 25 yıl arçelik statik buzdolabı kullandık tık yapmadı yahu (gerçi alman malıydı ama olsun) buzdolabı bu bazen kapatman gerekebilir her yazlıkçının evindeki buzdolabıda bu şekilde bozulmuyordur değil mi..neyse siz olsanız ne yapardınız değişimi kabul edeyim mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Temmuz 2019; 16:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eee ne kadar ucuz etin yahnisi hesabı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle...sonuçta yazlık ve pahalı bir şey almak istemedik ama umduğumuzdan kötü çıktı..neyse olay su bu paraya değermi yeni buzdolabı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirin ama yine statik dolapla değiştirin. No frost daha da bela. Statik dolabı bile sorunlu firmaya ne denir bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.