Şimdi Ara

regal raptor mu? falcon freedom mu? Acil Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konu hakkında hiç bilgim olmadığı için size sorma gereği duydum ilk motorumu alıcam henüz motor kullanmayı çok net bilmiyorum ama ehliyetim var. 6000 tl civarı bi bütçem var ve seçenekleri 2ye indirdim tahmin ettğiniz gibi 2.el alıcam baktığım 2 tane motor var biri Regal Raptor DD250E 9B 2011 model 22.000 kmde diğeri falcon freedom 250 2016 model 5000km. Bulduğum bu 2 motorda 6000tl civarı fiyatı 2 motoru yanyana koyduğunuzda artıları eksileri hangisini önerirsiniz pazartesi salıya birinden birini almayı planlıyorum acil tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darbe35 -- 23 Eylül 2017; 14:54:2 >

• Limitleri zorlayabilirsen gv250 yoksa freedom 250
  • Regal Raptor alan 3 bildiğim kişi çok kısa süre içinde sattılar..
  • ya bunlar zaten düşük cc kime sorduysam tadını alınca mutlaka yükselticeksin kısa süreli olucak bu senin için diyorlar benim amacım ilk motorum başlangıç motorum olucak bunda öğrenicem sürmeyi riske girmeden gol yemeden en iyisini almaya çalışıyorum başka fikri olan bunları kullanan artıları eksileri kıyaslama yapabilcek olan varsa yardım ederse çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.