Şimdi Ara

REGAL DVD 3600 DivX Player için FIRMWARE!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Regal DVD 3600 DivX Player kullananların bir çoğu zamanla altyazıların kaybolmasından şikayet ediyorlardı. Aşağıdaki linkte benim bu sorunumu çözmüş olan firmware i bulabilirsiniz. Dosyayı açtıktan sonra bir boş bir CD ye yazın ve cihazınıza takın. CD yi okuyunca yeni bir upgrade buldum mesajı verecek. Yüklemek için PLAY tuşuna basın. Bir süre sonra ekran kararacak ve CD'yi dışarıya çıkaracak. Bu aşamada CD yi çıkarıp işlemin tamamlanmasını bekleyin. Hiç bir tuşa basmayın. Bir süre sonra görüntü gelecek ve güncellenme işlemi tamamlanmış olacak.

Güncelleme işlemleri için daha fazla bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

http://www.vestelclones.com/sss.htm

Güncellemeye başlamadan önce uzaktan kumanda üzerindeki DISPLAY - 1 - 3 - 5 - 7 tuşlarına bastığımda bendeki cihazda aşağıdaki bilgileri;

Version 07.00.03.04
    Macrovision FW. V. 0.1
    Servo 93.65.00.00
    Risc 07.00.00.36
    Dsp 08.09.00.47
    Build No N6S32-50-08.04.18
    Region Code 0

Güncelleme işlemi bittikten sonra ise;

Version 07.00.03.04
    Macrovision FW. V. 0.1
    Servo 93.65.00.00
    Risc 07.00.00.36
    Dsp 08.09.00.55
    Build No N6S32-50-08.04.39
    Region Code 0

gösterdi.

Firmware dosyasini r_a_p_i_d_share e yükledim.
    Dosyanin sifresi : forum.donanimhaber.com

http://r a p i d s h a r e.com/files/2788450/RegalDivX3600.rar.html (boşlukları silip yazın)

Umarım işinize yarar. Kolay gelsin...

Not: Firmware güncelleme işlemi doğru bir şekilde yapılmazsa cihazınıza zarar verebilir. Eğer ne yaptığınız konusunda şüpheleriniz varsa kesinlikle bu işlemi kendi kendinize yapmayın. En yakın Yetkili Servise giderek yardım isteyin. Cihazlarınızda oluşabilecek zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmediğimi ve tüm sorumluluğun cihaz sahibine ait olduğunun bilinmesinde fayda görüyorum.

----Linki güncelledim-----10.Kasım.2006---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaylan -- 10 Kasım 2006; 18:02:30 >

• Regal sahibi olupta benim gibi altyazı kaybolmasından şikayet edenler için birebir, teşekkürler mtaylan.
  • Teşekkür ederim hakikaten çok işime yaradı.

Ancak hala 11 tane dizi bölümünü atmış olduğum dvd'lerde altyazılarda problem yaşıyorum, o da sanırım 3'ten fazla altyazıyı desteklememesinden kaynaklanıyo.
  • Güncellemenin işinize yaramasına çok sevindim. Aşağıdaki linkteki program ile bir film dosyasına (avi, divx ) 3 tane farklı altyazı ekleyebiliyorsunuz. Font türü, Font büyüklüğü vb. ayarlamaları da yapmak mümkün. Regal bunları sorunsuz (kaybolmadan, takılmadan) gösteriyor. Altyazıları bu şekilde işlemek aşağı yukarı 3-4 dakika sürüyor. Bilgisayarınız benimkinden iyi ise daha kısa sürede halledecektir

http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html

Umarim işinize yarar. Kolay gelsin...

• Sayın mtaylan,
    Linkler ne yazık ki ölmüş. Bu dosyayı tekrar bir yere yükleyebilir misiniz?

Teşekkür ederim.
  • Linki güncelledim. Duyduğum kadarı ile yeni bir firmware çıkmış Ama henüz elime geçmedi
    Bana ulaştığında dener ve buraya yazarım. Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtaylan

Linki güncelledim. Duyduğum kadarı ile yeni bir firmware çıkmış Ama henüz elime geçmedi
    Bana ulaştığında dener ve buraya yazarım. Kolay gelsin...

Çok teşekkür ederim, dosyayı çektim en kısa zamanda deneyeceğim. Format görüntüleme olarak bu playerdan çok memnunum, alt yazı problemi de giderildiyse tadından yenmeyecek.

Eğer bahsettiğiniz yeni firmwarede altyazılar birazcık büyüdüyse daha da iyi olacak. Çok çok teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda linkini verdiğim AVISUB programini mutlaka denemenizi öneririm. Font büyüklüğü, tipi, konumu gibi tüm sorunları çözüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtaylan

Yukarıda linkini verdiğim AVISUB programini mutlaka denemenizi öneririm. Font büyüklüğü, tipi, konumu gibi tüm sorunları çözüyor.

Merhaba,
    İlginiz için tekrar teşekkürler. Aslında bu programla tüm arşivi baştan yazmak gerektiği için kökten bir çözüm arıyorum..
  • selam arkadaşlar bende regal3600 cihazı var... benim cihazla ilgili bir kaç sorunum var... çözerseniz vallahi çok sevaba gireceksiniz:)neyse hemen başlayayım
    1. altyazılar 2 cd lik filmlerde kayboluyor
    2. 3 den fazla altyazı oynatmıyor bu yüzden dvd ye attığım dizileri izleyemiyorum...
    3. altyazılar çok küçük ve tesadüftür ki benim tv de 37 ekran okumak oldukça zorlaşıyor...

lütfen yardım edin artık bu ızdıraba dayanamayacağım...:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: izleyici

selam arkadaşlar bende regal3600 cihazı var... benim cihazla ilgili bir kaç sorunum var... çözerseniz vallahi çok sevaba gireceksiniz:)neyse hemen başlayayım
    1. altyazılar 2 cd lik filmlerde kayboluyor
    2. 3 den fazla altyazı oynatmıyor bu yüzden dvd ye attığım dizileri izleyemiyorum...
    3. altyazılar çok küçük ve tesadüftür ki benim tv de 37 ekran okumak oldukça zorlaşıyor...

lütfen yardım edin artık bu ızdıraba dayanamayacağım...:(

Uzaktan kumanda üzerindeki .DISPLAY - 1 - 3 - 5 - 7 tuşlarına bastığınızda karşınıza çıkan yazıları buraya yazarsanız sevinirim
  • hocam herhangi bi cd varken mi yazacaz bunları yoksa herhangi bir program yüklü bi cd mi...ayrıntılı yazarsan çok sevinirim valla...
  • quote:

hocam herhangi bi cd varken mi yazacaz bunları yoksa herhangi bir program yüklü bi cd mi...ayrıntılı yazarsan çok sevinirim valla...

Regal Divx Player i açtığınızda TV'de mavi renkli bir menü çıkıyor olmalı. O menüyü gördüğünüzde, Regal Divx Player a ait uzaktan kumanda üzerindeki DISPLAY - 1 - 3 - 5 - 7 tuşlarına sırayla basın. Sonra orada çıkan bilgileri (benim gönderdiğim ilk mesajdakine benzer şeyler çıkacak) buraya yazın.
  • Version 07.00.03.04
    Macrovision FW. V. 0.1
    Servo 93.65.00.00
    Risc 07.00.00.36
    Dsp 08.09.00.47
    Build No N6S32-50-08.04.19
    Region Code 0

hocam yazılar bu şekilde benim... avi sub u indiremedim... hala uğraşmaktayım...
    bu güncellemeyi yapınca altyazılar büyecek ve altyazı kaybı bitecek mi...
  • hocam dosyayı da indirdim ama beceremedim bi türlü yaaa yapan biri varsa bi yol göstersin... hangi dosyayı cd ye atacam ...
  • quote:

hocam dosyayı da indirdim ama beceremedim bi türlü yaaa yapan biri varsa bi yol göstersin... hangi dosyayı cd ye atacam ...

indirdiğiniz dosya bir rar arşivi. onu indirdikten sonra yukarıdaki şifre ile açtığınızda içinden N6S32.bin adında bir dosya çıkacak. sadece bu dosyayı bir CD'ye yazmanız yeterli. CDyi kapatmayı unutmayın. Sonra o CDyi Regal'e takın ve ilk mesajımdaki adımları izleyin. Eğer nasıl yapılacağı konusunda şüpheniz varsa bence en yakın VESTEL servisine gidin. Onlar da bu işlemi kısa sürede sizin için yapacaklardır.
    kolay gelsin...
  • kardeş altyazı kaybolması halloldu, ama altyazılar aynı büyüklükte kaldı... onun için bir firmware var mı ya da yapılıyorsa bu güncelleme ile nasıl yapabilirim...
  • Merhaba,
    en azından sorunun bir kısmının çözülmesine sevindim. Altyazıların çok küçük görünmesinde temel neden, kullandığınız TV nin 37 ekran olması. Daha büyük TVler ile denerseniz o kadar da küçük olmadığını göreceksiniz. Ama altyazı büyüklüğünü ben ayarlayayım diyorsanız yukarıda önerdiğim avisub programını kullanabilirsiniz. Programı indirmek için direk link şu;
    http://www.trustfm.net/divx/Downloads/AviSub.exe
    kolay gelsin...
  • AviSub.exe dosyasını indirdim istegime gore ayarladım AviSub_Settings diye dosya olsutu bu dosyayı dvd nsl yukleyecegim yada nasıl olacagını bilen bie arkadas varmı
  • ben divx/dvd player almayı düşünüp marka konusunda karar veremeyenlerdenim. tv görüntüsü koymanız mümkünmüdür. altyazıları görebilmemiz açısından
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.