Bildirim
Regal DISH S 602 tezgah üstü bulaşık makinası A.101 de 269 tl alınırmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kalite olarak bilmiyorum ama fiyat uygun, internette en ucuz 360 tl ye var. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahçup
Regal DISH S 602 tezgah üstü bulaşık makinası A.101 de 269 tl
alınırmı
tavsiye edermisiniz cihaz iyimidir
yeni evlenecek yiğenime hediye almak istiyorum
kocası polis memuru tayindi falan yani tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen
cinde geliyor indesit te vestelde regalde cin dwn alir.ama fena urune benzemiyor -
Bu ürün king vestel gibi firmalarında çine fason olarak yaptırdığı urunlerden basit kalitesiz.O kadar para cope gitmesin derim ben.Ama 1-2 yıl kullanıp cope atarım derseniz alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o paraya farklı bir hediye alın bari işlerine yarasın madem yeni evleneckler....altın falan gibi...yazık olur paranıza....karşı tarafın da bi işine yaramaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 26 Nisan 2012; 1:31:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
o paraya farklı bir hediye alın bari işlerine yarasın madem yeni evleneckler....altın falan gibi...yazık olur paranıza....karşı tarafın da bi işine yaramaz..
çok teşekkür ederim fikirlerinize
sağolun
almayacağım dediğin gibi daha mantıklı -
@ Can " Bu ürün king vestel gibi firmalarında çine fason olarak yaptırdığı urunlerden basit kalitesiz.O kadar para cope gitmesin derim ben.Ama 1-2 yıl kullanıp cope atarım derseniz alabilirsiniz. "
100-200 TL daha cok ver Vestel, Beko, Arcelik al. Aslinda Regal " beyaz esya " bence kötü deyil, malum kimi Cin`de üretiliyor deyior, ama ispatlicak kimse yok , sadece bos laflar.
http://www.regal-tr.com/bulasik-makinesi/bulasik-makineleri/dish-s-602
Regal DISH S 602’nin üstün teknik özellikleri
Yalnızca 50 cm Genişlik
A enerji sınıfı
Şık Tasarım
6 Farklı Yıkama Programı
Katlanabilir Raflar
Tek Seferde 6 Kişilik Yemek Takımı Yıkama Kapasitesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya
@ Can " Bu ürün king vestel gibi firmalarında çine fason olarak yaptırdığı urunlerden basit kalitesiz.O kadar para cope gitmesin derim ben.Ama 1-2 yıl kullanıp cope atarım derseniz alabilirsiniz. "
100-200 TL daha cok ver Vestel, Beko, Arcelik al. Aslinda Regal " beyaz esya " bence kötü deyil, malum kimi Cin`de üretiliyor deyior, ama ispatlicak kimse yok , sadece bos laflar.
Yalnızca 50 cm Genişlik
A enerji sınıfı
Şık Tasarım
6 Farklı Yıkama Programı
Katlanabilir Raflar
ALIN SİZE İSPATI. FAZLA SÖZE GEREK YOK.DİYECEKSİNİZ BU VESTELİN KLAVUZU İKİSİDE PANO DIŞINDA AYNI.http://www.vestel.com.tr/VestelResources/PRODUCT/_KULLANMAKLAVUZUDOSYALARI/R-BMP-S604_W.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 26 Nisan 2012; 19:52:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya
Yalnızca 50 cm Genişlik
A enerji sınıfı
Şık Tasarım[simage][/simage]
6 Farklı Yıkama Programı
Katlanabilir Raflar
Boş laflar değil gidip incelerseniz sizde gorebilirsiniz çin malı olduğunu.Bulaşık makinelerinde en kalitesiz modelleri önerdiğiniz için asıl siz boş konuşuyorsunuz.Ben boş yere konuşmam.Ispat isterseniz o da burda.Vestelin kendi kullanım kılavuzunda çin malı olup kendinin üretmediği yazıyor.Buda resmi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 26 Nisan 2012; 21:02:21 >
-
CAN haklisin, senden özür diliyorum .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hoover bulaşık makinesi yorumları
- bosch serie 6 kurutma makinesi uyarı işaretleri
- arçelik kurutma makinesi çalışırken duruyor
- bosch çamaşır makinesi çalışırken duruyor
- bulaşık makinesi üst pervanesi çıktı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi bulaşık makinesi markası
- yerli beyaz eşya markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X