Şimdi Ara

Regal 50R7520U - Akakçe - 2449TL - Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
7
Favori
26.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • regal 55' tekrar indirime girse kaçırmam bir daha, şuna baksana her geçen gün artıyor fiyatlar
  • [BLuTo] [ kullanıcısına yanıt
    Düşmedi hocam bende de

- Kazananlar kulübünde olmak gerekliymiş.. Zaten şunu alsam orada olacağım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 10 Nisan 2019; 14:23:42 >
  • Saat 8'e kadar mobil uygulamaya 250 TL alt limitli yüzde 6(max. 200 TL) varmış. 2350 ye geliyor bu ürün. Awox 55 de 2160 civarına geliyordur

Edit fiyat düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 10 Nisan 2019; 15:0:11 >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Kazananlar kulübüne özel maalesef..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Aynen kazananlar kulübüne özel. Başka bir satıcı daha uygun 10 TL yetkili satıcı mı bilemiyorum yetkili satıcı olduğunda +2 değil 3 yıl garanti oluyor dikkat edin ona alacak olanlar.
    Buharaticaret daha önce çokça satış yaptığı için daha güvenilir gelmişti. Bir önceki 55 inç Regal konusunda genelde o satıcı satmıştı
    10 TL fark var zaten arada alternatif olsun diye bıraktım. Buharadan çok alan oldu bir sıkıntı çıktı diyen olmadı.
  • - 2820 TL ye geliyor kazananlar kulübüne özel. Regal 55r6020u ile birebir neredeyse aynı, garanti 2 yıl olabilir.
    Doğru.. Ben minimum 2m - maksimum 4m izleme mesafesi olacağı için 50inç olanı almak istedim. 50R7520U aldım geldiğinde konu başına ufak bir inceleme yazarım..
    Hayırlı olsun Umarım beklentilerini karşılar. VA panel çıkarsa bir de samsung üretimi tamam işte
    Karambole aldık 50inç diye bakalım
  • Regalin iki farkli modelini kullaniyorum. Duz bir kullanici olarak memnunum. Su an piyasada cok gorunen iki markaya karsin arkasinda vestel olmasi guven verdi bana. Aci olan su ki 2017 kasimda 1300 liraya aldigim 49 inc modeli su an iki kati.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    FHD mi hocam yoksa 4K model mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

FHD mi hocam yoksa 4K model mi?
    2017 kasimda aldigim 48R6520F modeli, gecen hafta aldigim icin yeni model olan 43R6020U 4k modeli. Son aldigimi ceyiz icin aldim biraz kurcaladim guzeldi. Deneme amacli kuruluma gelen elemanlara sordum arada bariz fark yok yazilim farki var dedi. detayini buradaki arkadaslar kadar bilemeyecegim tabi.

• kukaraça kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benim de yeni ev için aldım ama sanıyorum 49r6020u modelinde olan Bluetooth özelliği yok yani numara olarak 50r7520u önde olsa da özellik olarak eksik ilginç gerçekten

Belki vardır, Bu arada regal kendi sitesinde yeni modellerin özellik ve fiyatlarını girmiş.
    www.regal-tr.com
    Regal 50R7520U 4K SMART LED TV
    https://www.regal-tr.com/regal-50r7520u-4k-smart-led-tv
    (siyah ayaklı)
    www.regal-tr.com
    Regal 43R6020U 4K SMART LED TV Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.regal-tr.com/regal-43r6020u-4k-smart-led-tv

www.regal-tr.com
    Regal 49R6020U 4K SMART LED TV Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.regal-tr.com/regal-49r6020u-4k-smart-led-tv

www.regal-tr.com
    Regal 55R6020U 4K SMART LED TV
    https://www.regal-tr.com/regal-55r6020u-4k-smart-led-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 10 Nisan 2019; 19:7:40 >

Aynen bende baktım sitesinde gözükmüyor Bluetooth özelliği ayrıca Dolby görüntü teknolojisi olduğu yazıyor Regal ile görüştüm bakalım bilgilendirme yapılırsa tekrar yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 10 Nisan 2019; 19:20:19 >
    Regal'den arandım biraz önce 49R6020U için VA ve IPS karışık üretim diye söylendi, 50R7520U için VA panel tek üretim diye söyledi. Bluetooth özelliği de olmadığını onayladı. Ürün kargoya verilecekti bekliyorum kurulduğunda fotoğraflar ile desteklerim
    Öngörümüz doğru çıkmış o zaman VA yönünde Bluetooth olmaması ilginç, 6020 ye koyup buna hangi mantıkla koymamışlar anlamak güç.
  • 55 r6020u da VA panel mi acaba? ve Bluetooth var mıdır. fiyat 3000tl uygun gibi bu ikisi varsa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.