Şimdi Ara

reflekslerimi nasıl arttirabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ani kararlar verme konusunda geç kaldığımı farkediyorum(sıçra auto ile kill alma tarzi)veya lucian graves gibi herolari oynarken kombolarini seri yapamiyorum nasil desem bi uyuşukluk oluyor ve kafamda planladığımı oyuna yansıtamiyorum ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osu oyna yardımcı olabilir.
  • Bence oyuna bu kadar dalma

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Osu oyna yardımcı olabilir.

Osuyu da yükledim çok saçma geldi bana mantığı oynanışi felan geri sildim başka alternatif olursa iyi olur

Dalmıyorum ki sadece oyun içi reflekslerim zayif..oyunun içine düşecek kadsr bağımlı degilim zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 2 Mayıs 2015; 15:07:25 >
  • Box boxın zımbırtıları var onlar işe yarar

• Gir fps oyun oyna quickscope yapmayı öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypertius

Bence oyuna bu kadar dalma

Milyonlar oyunlara dalmışken ya hiç oynama yada sen de dal. öle ortada gezmek mantıksız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumu nasıl kanatabilirim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptigin sey oyun oynamak ve mause klavye tiklamak disinda yaptigin hersey beyninle alakali sinirlerden gelen refleksler de dogustan kazanilir. sadece tepki sureni arttirabilirsin onu da bol bol pratik yaparak kazanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 2 Mayıs 2015; 18:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

yaptigin sey oyun oynamak ve mause klavye tiklamak disinda yaptigin hersey beyninle alakali sinirlerden gelen refleksler de dogustan kazanilir. sadece tepki sureni arttirabilirsin onu da bol bol pratik yaparak kazanirsin.

Aslinda refleks zayifligi mi bilmiyorum ama bi usengeclik var elimi hareket etmeye useniyom zor geliyor felan..türümun ikk ornegiyim galiba :D

• Faker'ın maç aralarında oynadığı oyunu oyna. I Wanna Be The Boshy
  • google a aim400kg yaz hem aim hemde refleks gelistirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refleks arttırmak :D
  • Enerjik ve iyi hissettiğin zaman oyna. Ruh halin de oyununa etki eder, hem de fazlasıyla.

• özel oyun oluştur karşıya botlarda atabilirsin sürekli antrenman yaparak kendini geliştir ve tüm skilleri otomatikte oynamıyosan otomatiğe al
  • Canlı yayında, pigletin bunu oynadığını hatırlıyorum devamlı.http://www.tetrisfriends.com/games/Battle2P/game.php
  • osuya gelmeyin plz
  • Mouse başka arkadaşın yönetsin.
  • Cok oynayarak oluyor ve surekli oynaman lazim , ornek verirsek ben westte plat seviyesinde oyuncuyum fakat neredeyse dun hic oyun atmadim , bugun team ranked attik 8 tane falan ilk 2 tanesinde falan baya bocaladim skill atmakta yada seri kararlar vermekte fakat son 2 oyun neredeyse takimi sirtladim tasidim diyebilirim verdigim kararlarla ve flashlarla. Ama gozlerim suan felc keske gozlugumu bulup oynasaydim

• Oyuna konsantre olarak oyna. Birde aram oynamak bana iyi geliyor, sürekli fight yapmak ve skill dodgelemeye çalışmak hızımı artırıyor gibi hissediyorum.
  • Moba için degilde zamaninda cok taktim bu konuya. Bf4 ve cs oynarken habire usta kişileri ekleyip nasıl yapiyorsunuz bilek ve refleks doğuştan gelen birseymi diye sordum ve bütun sonuçlar dogrultusunda herseyin kullandigin seyi bilmen ve mindreading e baktigini cikardim.

Cs de ak nin 20 m recoilini ogrendim aim maplerinde calistim. Bolca kendime sunu sordum dusman yerinde olsam bu raund napardim dedim yani bolca empati kurdum hep kendini karsindakinin yerine koy. Karsindakinin kullana bildigi silahin hangi mermide nereye gittigini hesaplamaya calis mesela bir silah 3 4 mermiden sonra sag tarafa yoneliyosa adamin soluna gec vurmayi dene ya geri çekilecek yada bastan denicek.

Lolde buna benzer. Karsinda zed var mesela aç oku zedin cdleri kaç saniye. Adamin hangi skillinin olup olmadigini hesaplamaya çaliş veya davranislarindan hangi skilli olmadigini anlamaya çaliş

Mobil oldugum için çok detayli yazamadim ama bu refleks denilen olay

% 50 bilgi % 50 akil okumaya bakiyor.

Halada arastiriyorum bakalim. Umarim yardimci olmusumdur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.