< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
REFERANSLI - ESKİ ÜYELER PSN TOPLULUĞU [ GÜVENLİ İLAN İÇERİR ] (15. sayfa)
-
-
Beni de ekler misiniz listeye. Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5-6 yıllık üyeyim birçok alışverişim oldu referans sayım 11, hepsi dijital oyun (PS4)
beni de ekleyebilirseniz sevinirim
_____________________________ -
Üyelik harici takılıyordum genelde okurdum. 2018 de hesabımı açtım uzun süredir de 2.el pazarını aktif bi şekilde kullanıyorum. Referanslarım da var. Eğer ki uyuyorsam ekleyebilirseniz sevinirim.
_____________________________ -
Nick Name : lucifer50
Gerçek İsim : Ömer UYANIK
PSN ID: omeruyanik50 (Eskiden US hesap kullanıyordum. TR PSN'de yeni hesap açtığım için PSN katılım tarihi yeni.)
Referansları : 9 adet Referans
2.El Mesaj Sayısı: 55
Toplam Gerçek Mesaj Sayısı: 266
Eklerseniz sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer50 -- 20 Kasım 2020; 11:17:13 >_____________________________ HP 15-DW2011NT Intel Core i5 10th Gen
Samsung Galaxy M51
Huawei Watch GT2 46 mm
Turkcell SuperOnline 35Mbps Fiber Internet
Samsung Galaxy Buds
Vu+ Duo 4K Enigma2 Linux Receiver
Amazon Fire TV Stick 4K -
Beni de eklerseniz sevinirim, sanıyorum 5 yıl olacak benim de sitede, referanslarım da mevcut...
Psn nick: mescut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de eklerseniz sevinirim. 2010 yılından beri üyeyim 11 yıl olmuş:) Referanslarım mevcut 27 adet.
Psn ID : eYmN--buhara
_____________________________ PS4 PSN : eYmN--buhara -
Beni de ekleyebilirsiniz eski üyelerdenimdir :)
psn ıd : battalgazieu
_____________________________ “Dünyanın en zor hissi; kendini ait hissetmediğin bir yerde bulunma zorunluluğudur” -
-
Bende katilmak isterim
2011 üyelik tarihim
Psn : GoKBoRu88
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Series S , huawei p9 lite 2017 -
Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Toplam 24 adet referansım var. 9 yıldan fazla süredir de üyeyim.
DH Rumuz: kataaay
PSN: kataaayy
XBOX Network: kataaay#6589
_____________________________ Desktop Setup
CPU: AMD Ryzen 7 9800x | GPU: MSI GAMING TRIO RTX5090 | RAM: GSkill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram | SSD: Samsung 990 PRO 8TB (2x4) | Anakart: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX
Laptops: HP Omen Max 16 (RTX 5090 GPU) | Apple Macbook Pro M3 -
Nick Name : Bugy33
Gerçek İsim : Mustafa Özmen
PSN ID: MuzzyOzmen
Referansları : 10adet Referans
Toplam Gerçek Mesaj Sayısı: 117
Eklerseniz sevinirim yıllardır ps dijital oyun kardeşliğinde sayısız sıkıntısız alışverişim olmuştur.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı