Şimdi Ara

Referans İlanıdır S700 Uyduları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde sadece 1 adet kalmıştır

70W RMS 8 Ohm Gücünde (üreticinin belirttiği rakamlar)

Creative Gigaworks S700 Uyduları

35 TL Tane

İçlerinde tiz ve mid sesleri birbirinden ayıran küçük bir crossover devre mevcut

Sadece çok ufak kusurlar var,fotoğraflarda göstermeye çalıştım ,twitırlarında pütür gibi zaten kapağın altında görünmeyecek bile ben yinede göstereyim

Hertürlü Yorum Serbesttir,sorularınız için PM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bass Boost -- 11 Nisan 2014; 23:34:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ihtiyacı olan kaçırmasın, bu fiyata daha iyisini de aramasın...

hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahray -- 26 Mayıs 2013; 18:43:22 >

Orijinalden alıntı: emrahray

ihtiyacı olan kaçırmasın, bu fiyata daha iyisini de aramasın...

hayırlı satışlar...

Teşekkürler,keşke elimde megaworks gibi bir set olsa da şunlardan bende faydalanabilsem demeden edemiyorum =)

• aslında ben özellikle z5500 kullanıcılarına tavsiye ederim...

edit: Eliniz de bu kadar uydu olduğuna göre biliyorsunuzdur. S700 ve S750 ler de üstünde cambridge yazan uydu üretildi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 27 Mayıs 2013; 22:07:45 >

Orijinalden alıntı: Rouvax

Niye elinde bukadar uydu var çok merak ettim

edit: Eliniz de bu kadar uydu olduğuna göre biliyorsunuzdur. S700 ve S750 ler de üstünde cambridge yazan uydu üretildi mi ?

Tesadüfen elime geçti diyebilirim,hiç hesapta yoktu.

Diğer sorunuza gelince,üzerinde creative veya Cambridge yazıyor oluşu bana göre tamamen pazarlama stratejisinin bir parçası,örnek vermek gerekirse burada OPEL ASTRA diye satılan araç

İngilterede VAUXHALL ASTRA olarak satılıyor ama aynı araç,ülkeden ülkeye isim farkediyor,türkiyede cambridgeyi bilen çok yoktur tahminim ama creative diyince herkesin kafasında birşeyler canlanıyor

• Kolonları Logitech Z2300 için kullansam tam performans alabilir miyim?
    sesleri creative uydularının daha iyi verdiği söylenir,deneme şansım olmadı fakat gelen yorumlar bu yönde

• 2 adet de ben aldım gerçekten sıfır gibi ürün Eren beye teşekkür ediyorum. ses kaliteside çok güzel tavsiye ederim

5 li set aldım ve megaworkse bağladım.
    AMD Ryzen 7950X3D, Arctic Liquid Freezer II 420mm, MSI MEG ACE X670E, 64GB 6000mhz CL30 Gskill Ram,2x2TB SN850X SSD, 4TB SN850X SSD, MSI Suprim 3080, 34" ASUS PG348Q Gsync 100Hz 3440x1440 Monitor, HAF 700 Evo Case, Corsair AX1600i Titanium PSU, Marantz 7012 AVR, Klipsch RC-64 II Center Channel,3x Klipsch RP-160M Surround Speakers,2x Klipsch RP-500SA II Atmos Speakaers, SVS SB-16 Ultra Subwoofer, Logitech G510 Keyboard, Logitech G700S Mouse, Audeze LCD-X Reference Headphone
  • 2 tane de ben aldım. Beklediğimden çok büyük çıktı ve kozmetik kalitesi çok iyi. Yarın Logitech z2300'e bağlayacağım. Detayları buraya yazarım.

Orijinalden alıntı: ercanunal

2 tane de ben aldım. Beklediğimden çok büyük çıktı ve kozmetik kalitesi çok iyi. Yarın Logitech z2300'e bağlayacağım. Detayları buraya yazarım.

Hocam durum ne. Bende bunu yapmayı düşünüyorum? z-623 e bağlayabilsem dk durmam ancak kumandası kendi üstünde :(

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Orijinalden alıntı: ercanunal

2 tane de ben aldım. Beklediğimden çok büyük çıktı ve kozmetik kalitesi çok iyi. Yarın Logitech z2300'e bağlayacağım. Detayları buraya yazarım.

Hocam durum ne. Bende bunu yapmayı düşünüyorum? z-623 e bağlayabilsem dk durmam ancak kumandası kendi üstünde :(

İlk bağladığımda z2300'ün tizlerindeki eksikliği gördüm. Mid sesleri tizleri bastırıyordu hatta twitlerin çalışmadığını düşündüm. Daha sonra eski Creative SBS A-300le ikisini çaprazladım. Eklenti olarak DFX'i de kurduktan sonra gereken tizi aldım. Bir de kolonları ilk bağladığımdaki ses kalitesi şu an daha iyi yani hoparlörler alıştı ve zamanla sesin daha iyi olacağını düşünüyorum. Son seste kesinlikte cızırtı yok zaten son sesi açmak biraz zor kapılar sallanmaya başlıyor . Sistem on numara oldu. Eren Beye teşekkür ederim. Daha sonra sistemin üstüne Microlab Solo 6 ya da Solo 7 eklemeyi düşünüyorum.

Dip Not: Onboard ses kartıyla denedim.

• Değerli yorumlarınız için teşekkürler,hayırlı olsun,elimde son 3 adet kalmıştır ilanı pek güncellemiyordum son 3lüyü kendim kullanırım diye ancak iyi bir amfi geçmedi elime.

• aman hocam kullanırsanız üreticiye güvenipte 70w girmeyin hoparlöre sonrası pek hoş olmaz bu üreticilerde wattları havada ucuruyor 70w rms yazmış ben o hoparlöre 70w giriyim 1dk vermiyorum yanması için

• quote:

Orijinalden alıntı: Bass Boost

Cambridge Soundworks güvenilir bir firma,bir BOSE,Harman olmasa da Mikado olmadığı da kesin

biliyorum hocam sadece cs yada creative için konuşmadım firmaların çoğu öyle bose firmasının watt konusunda ses sistemlerinde bilgilendirme yapmadığını biliyorum hele bi z5500 faciası var ki bahsetmiyorum bile cihaza 500w rms yazıyorlar bırak o hoparlörlerin o gücü çalmasını o gücü üretecek parçaları o subwooferın neresine yerleştirecek birde eğer siz elinizdeki hoparlörlere gerçekten güveniyorsanız bu watt konusunda iddaya girelim gönderin test esnasında video kaydı yapayım paylaşayım burda hep birlikte görelim sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 28 Temmuz 2013; 17:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Bass Boost

Cambridge Soundworks güvenilir bir firma,bir BOSE,Harman olmasa da Mikado olmadığı da kesin

biliyorum hocam sadece cs yada creative için konuşmadım firmaların çoğu öyle bose firmasının watt konusunda ses sistemlerinde bilgilendirme yapmadığını biliyorum hele bi z5500 faciası var ki bahsetmiyorum bile cihaza 500w rms yazıyorlar bırak o hoparlörlerin o gücü çalmasını o gücü üretecek parçaları o subwooferın neresine yerleştirecek birde eğer siz elinizdeki hoparlörlere gerçekten güveniyorsanız bu watt konusunda iddaya girelim gönderin test esnasında video kaydı yapayım paylaşayım burda hep birlikte görelim sonucu

CSW nin avukatı değilim ki iddiaya gireyim,üreticinin verdiği rakam diye yazmışım zaten,geri kalan teknik incik cıncık ayrıntısını bilemem,z5500 ve türevi ses sistemlerini yapan firmaların da kutuya yazdıkları 500w rms gibi ibareleri dayandırdıkları firmalar var,sonuçta creative veya logitech ses entegresi yapmıyorlar benim bildiğim,TDA STK gibi firmaların entegreye koydukları max rms bilgileri filandır,kaldıki 500w rms veriyordur o entegre belki gerçekte ama atıyorum 2ohm da veriyorsa firma gidip bunu kutusuna yazmaz,son kullanıyı çeşitli bahanelerle kandırmaktan başka bişey değil çoğu firma için bu maalesef böyle

• hocam logitech sinema sistemi diye sistem yapıyor piyasaya sunuyor tüm dünya kullanıyor içinde class d anfi var ötesimi var zaten amaçları o omaj kalite vs. önemsiz kalitesiz gereksiz güç hiçbir sesi veremeyen hoparlörler herkesin hasta olduğu alt frekanslara inemeyen sub logitech bundan ibaret insanların bu konularda biraz bilgi eksikliği var onlarda 300w 500w diye teneke parçalarını fahiş fiyatlardan alıyorlar konu nerden nereye geldi hayırlı satışlar size.

ek not: logitech vs.. cambridge soundworkse kurban olsunlar hepsinin atasıdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.