Şimdi Ara

REFERANS İLANI 1 TB USB 3.0 MY PASSPORT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NOT : İÇERİK DEĞİŞTİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 26 Ekim 2013; 14:53:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• garantisi devam ediyor mu yani hocam ? ya da garanti işlemlerinde faturasız problem çıkar mı ?
    iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

garantisi devam ediyor mu yani hocam ? ya da garanti işlemlerinde faturasız problem çıkar mı ?
    iyi satışlar

garanti belgesi var ama burası türkiye fatura olmamasından dolayı firmalara güven olmaz.siz garantiyi yok farzedin

• fiyat çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

fiyat çok pahalı

ssd yi alan hız ve performans için alır.4k 85000 iops değeri ve 550/500 mbs okuma yazma hızı olan bir başka ucuz ocz göster o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 12 Ekim 2013; 17:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

fiyat çok pahalı

ssd yi alan hız ve performans için alır.4k 85000 iops değeri ve 550/500 mbs okuma yazma hızı olan bir başka ucuz ocz göster o zaman.

kontrolcüsü eskidi onların diskin doluluk performanslarıda çok önemli + hücrelerin ömrü azaldı 2.el satıyorsun ama 189TL ye vertex450, 239TL ye vector, 229TL ye EVO alınıyor seninkisi mazide kaldı iyi güzel ssd bunu kötülemiyorum ama fiyatın çok. İstediğin fiyatı yazmakta özgürsün beni ırgalamaz sadece fiyat hakkında gerçeği bilmende fayda var

• hocam kullanım ömrü garanti belgesinde 7 yıl yazan cihazı 4 ay kullanmışım.kontrolcüsü eski hücreleri eskidi gibi argümanları bırak soruma yanıt ver aynı değerlerde başka ucuz ocz göster o zaman.ürün ikinci el tabiki sıfır gibi olmaz.ama her ürünün performanas değerlerine göre fiyatı artar.ürün ikinci el olabilir ama performans değerleri yüksek.siz daha ucuzunu bulursanız onu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 18 Ekim 2013; 0:50:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babalar gibi modelleri ve sıfırını daha ucuzunu saydım sıraladım işte ocz vertex, vector, samsung evo döktüm önüne kallavi yok onu deme bunu deme ne diyim iyi fiyattan diyimde gönlün hoş olsun.

sen 550mb lara takılma fazla diskin yarısı dolunca performansı neye düşüyor açta onlarada bir bak. ufkun geri kalmış biraz.

neyse konudaki son mesajım daha birşey söylemiyorum dileğin gibi arkamdan atıp tutabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 12 Ekim 2013; 17:55:37 >
  • kardeşim yeni aldığın ürünüde yarısına kadar doldurduğun zaman benimkindenden dahamı yüksek performans verecek. hala aynı şeyi soruyorum.mesala bana vertex 450 diyorsun ben link vereyim bak bakalım benimkinin okuma yazma ve iops değeriyle aynımı ? okuma yazma hızlarını hesaba katmayalım iops değerlerini hesaba katmayalım ssd den geriye ne kaldı o zaman ?

BUNLAR BANA SÖYLEDİĞİ VERTEX

http://www.sanalmarketim.com/ocz-vtx45025sat3128g-vertex-450-serisi-128gb-sata-iii-25-ssd-525mb290mb/p_50384/

http://www.hizlial.com/ocz-128gb-vertex-450-serisi-sata-30-ssd-disk-vtx450-25sat3-128g/30.010.4247.0002

BUNLARDA BENİM ÜRÜNÜN YENİ MODELİ VERTEX

http://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-ocz-128gb-vertex-4-vtx4-25sat3-128g-fiyati,803875.html

HER İKİSİDE VERTEX AMA PERFORMANS FARKI VAR.HARDDİSKTE NASIL 5400 rpm 7200 rpm FARKI VARSA BUNDAKİ ODUR

ayrıca senin saydım sıraladım dediğin ürünlerin fiyatlarını gösteren link verirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 15 Ekim 2013; 13:04:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.