Şimdi Ara

Reedpad 4 N telefon görevi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar,bu tableti almayı planlamaktayım,hatta karar verdim gibi.
    Fakat bir özelliğin olmadığını duydum ki bu beni soğutuyor:sim kart takılabilinmesine rağmen telefon olarak kullanamamak.
    Böyle bir duyum aldım,aslı astarı var mıdır?Aslı astarı varsa çözümü var mıdır?
    Artı şunu da sorayım sim kart takılabilen whatsapp viber kullanılabildiği söylenilen bir tablet nasıl olur da telefon görevi görmez?
    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• merhaba, reedPAD4N'de telefon özelliği bulunmamakta, ancak SMS özelliği mevcut. Telefon kapsamına gireceği için cihazda SIM Kart desteği bulunmasına rağmen telefon özelliği eklemedik. Ülkemizde telefon özelliği olan cihazlar eksta vergilendirildiği için tablet PC'lerde telefon özelliği üreticiler tarafından fazla tercih edilmiyor. Whatsapp ve viber desteği için SMS özelliği bulunması yeterli, zira whatsapp ve viber numara doğrulamak için sms kullanıyor, reedPAD4N'de de sms özelliği bulunduğundan whatsapp ve viber'i destekliyor.

Orijinalden alıntı: reederSOCIAL

merhaba, reedPAD4N'de telefon özelliği bulunmamakta, ancak SMS özelliği mevcut. Telefon kapsamına gireceği için cihazda SIM Kart desteği bulunmasına rağmen telefon özelliği eklemedik. Ülkemizde telefon özelliği olan cihazlar eksta vergilendirildiği için tablet PC'lerde telefon özelliği üreticiler tarafından fazla tercih edilmiyor. Whatsapp ve viber desteği için SMS özelliği bulunması yeterli, zira whatsapp ve viber numara doğrulamak için sms kullanıyor, reedPAD4N'de de sms özelliği bulunduğundan whatsapp ve viber'i destekliyor.

anlıyorum.Size izninizle birkaç sorum olacak.
    Bu tabletteki whatsapp ve viber i arama amaçlı kullanabiliyor muyuz?Yani birileri bizi bu programlar üzerinden arayabiliyor mu veya biz arayabiliyor muyuz?

Onun dışında diğer konuda birkaç arkadaş tableti ikiz sim kartla kullandıklarını söylemişler.Yani kendi hatlarının aynısını çıkartıp interneti tablet üzerinden,telefon görüşmelerini de normal telefonları üzerinden yaptıklarını söylemişler.Tabletle internete girdiğimiz zaman dilimi içerisinde diğer,yani telefonumuza taktığımız hattaki numaramız meşgul olmuyor mu?Yoksa normal akıllı telefonlarda olduğu gibi bağlantıyı kesip direkt telefona mı vermekte?En önemli sorum bu.

Bir diğer sorum tabletinizi birkaç teknoloji mağazasına sordum,ve hepsinde şu yanıtı aldım: bulaşma.

Buna dayanak olarak devamlı arıza çıkarmasını gösterdiler.mesela bir mağazadaki yetkili arızaların sim kart yuvasının bizim ülkemizdeki sim kart yapısına uygun olmamasından kaynaklandığını söyledi.Bir diğer mağazada ise satılan 10 üründen 9unun arızalandığı ile ilgili bilgiler yer aldı.

Birkaç sitede ise kullanıcılara akıl almaz kullanıcı hatası senaryoları çizilip 100 150 liralık faturalar çıkarıldığını duydum.

Sizin bu konudaki yorumunuz nedir?Tableti beğendim beğenmesine ama kafamı kurcalayan bu gibi sorunlar ve duyduklarımın etkisiyle ister istemez soğuyorum.Eğer sorularım cevap bulabilir ve güvenebilirsem hemen gidip alacağım.

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Viber ve whatsapp uygulamaları ile yaptığınız görüşmeleriniz internet bağlantınız üzerinden yapılmaktadır. Sesli görüşme ile bir bağlantıları yoktur. Bu uygulamalar yalnızca ilk kurulum aşamasında numaranızı doğrulama amacıyla sms gönderimi yapılmaktadır. Çünkü telefon numaranız, bu uygulamalar için kullanıcı adınızdır.

İkiz SIM kart konusundaki sorularınızı operatörünüze ileterek daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

Bunların dışındaki çekinceleriniz ile ilgili ise reedPAD4N Turkcell kampanyası ile de satılmakta olan bir üründür. Bir çok teknoloji markette bu şekilde satılmaktadır. Bu da cihazın detaylı Turkcell testlerinden başarı ile geçtiğinin bir göstergesidir. Bize cihazın SIM kart yuvası ile ilgili herhangi bir şikayet gelmemiştir, 3G bağlantısında sorun yaşayan kullanıcılarımızın çoğu data hattı ile ilgili sorunlardan dolayı problem yaşamış, sorunlarını da operatörleri ile çözmüştür. Cihazın kullanıcı hatasına bağlı olmayan donanımsal problemlerle geri dönüş oranı %2 civarındadır ve bu durumdaki cihazlar genellikle bir hafta içerisinde tarafımıza iletilmiş, kullanıcılarımızın mağduriyetleri ürün değişimi yahut para iadesi yapılmak sureti ile giderilmiştir. Yazılımsal problemler Teknik servisimiz tarafından ücretsiz olarak giderilmektedir. Ürünlerimiz iki yıl garantilidir. Kullanıcı hatasına bağlı problemler garanti kapsamı dışında kalır, ancak teknik ekibimiz, kullanıcı hatalarının tespiti konusunda oldukça titiz davranmakta, kullanıcı hatası kesinlik ile tespit edilmişse de sadece yedek parça ücreti alınmakta, herhangi başka bir bedel kullanıcıya yansıtılmamaktadır.

Teknoloji mağazalarından aldığınız yorumlara çok fazla güvenmemenizi öneririm, zira konuştuğunuz kişi başka bir markanın promotörü olabilir, yahut başka markaları sattığında prim alıyor olabilir. Sitelerde okuduğunuz yorumlar ise geçmiş dönemlere ait olabilir, ancak reeder olarak müşteri memnuniyetini birincil hedefimiz olarak belirlediğimizi ve bu kapsamda geçmişte sorun yaşayan müşterilerimize de ulaşarak sorunlarını çözmek yönünde bir tutum içinde olduğumuzu bilmenizi isterim.

Umarım cevaplarımın çekinceleriniz konusunda yardımcı olmuştur. Sözler kişilerin güvenini kazanmak için hiçbir zaman yeterli olamaz, bu nedenle gerek hizmet anlayışımız gerek ürünlerimiz ile bu güveni kazanmak için çalışmaktayız.

• Merhaba reederSOCIAL; reedpad 4N tabletim açılırken android yeni sürüme geçiriliyor diyor ve açılmıyor. bu durum nasıl çzülebilir. yardımcı olurmusun. teşekkür ederim.
    merhaba, yazılım güncellemesi yapmanız gerekiyor. Konu ile ilgili olarakwww.reeder.com.tr altında "HESABIM"> Üye girişi > "TEKNİK DESTEK MASASI" üzerinden direkt olarak teknik destek ekibimize ulaşarak yardım alabilirsiniz. Teknik ekibimiz gerekli güncellemeler konusunda sizi yönlendirecektir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.