Şimdi Ara

reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu aletlere sahip olup sorun yaşayanlarınız konuya yazabilirler mi?

    polypad 7200 hd kullanıcısı ya da bu sıkıntıyı yaşayan cihaza sahip kişiler varsa soruyorum: oyunları yükleyince sdye değil dahili hafızaya yüklüyormuş, bu sorun nasıl çözülebilir?

    reedpad 3 lite: arm cortex a8 tabanlı arm v7 1.5 ghz işlemciye sahip, powervr sgx540 gpuya sahip(galaxy s'deki ile aynı). çözünürlük 800x480, ekran kapasitif 7".4 gb dahili bellek, 512 ddr2 ram'e sahip. ve 0.3 ön kameraya sahip, 5 ayrı noktadan multitouch yapabiliyoruz, hdmi vs. var zaten.android 4.0(ice cream sandwich) kullanıyor.

    polypad 7200 hd: arm cortex a9 tabanlı çiftçekirdekli 1.5ghz arm v7 işlemciye sahip, mali 400 gpu ya sahip (galaxy s2' deki ile aynı), 1024x600 7" kapasitif ekran ve 5 noktandan multitouch, 1gb ddr 3 ram, 4 gb dahili bellek, hdmi vs var. hd filmleri tablet ekranında rahatça oynatabiliyoruz. android 4.0.3(ice cream sandwich) kullanıyor. tek sorun ekranı ayna gibi yansıtıyor ve bu yüzden aşırı ışık altında kullanmak imkansız gibi bir şey(ki çoğu cihazda var bu durum). ama polypad'in teknik servisinin çok iyi olduğu söylentilerini duydum.

    cihazların quadrant skorları:

    reedpad 3 lite: sslere ulaşamadım fakat bir sitede 1695 aldığı yazıyor (3d vs. kaç aldığı ayrıntılı değil).

    polypad 7200 hd:
     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
    (gayet iyi)

    oyun konusunda her iki cihazda sıkıntı çekebilirim. gpulara bakılırsa ya galaxy s.x cihazlardaki build.brop'u kullanıcam. zaten cihazları elime geçince hemen root edicem.

    polpad 7200 hd'den başka uygulama ile skor:

     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
    (bir çoğu popüler cihazdan önde)


    vıdı vıdı, hede hödö, falan fistan işte.

    son olarak fiyatlara gelince:

    reedpad 3 lite: peşin 286 tl, taksit ile 6 338 tl.(bimeks)

    polypad 7200 hd: peşin 349 tl, taksitle 5 ay 349 tl.(teknosa)

    evet kullanıcı deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. ki kafamda az biraz belli ama polpad 7200 hd'de bayağı büyük bir sıkıntı var(başta yazdım).

    edit:450 lira civarında önerebileceğiniz başka tabletler de varsa bakabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 6 Ağustos 2012; 11:04:07 >







  • polypad 7200 hd iyi fena değil ama wifi gücü zayıf. en sevdiğim yönü hdmi kablo ile lcd televizyona bağlanması. hd filmler filan gayet güzel izleniyor, ısınma problemi de yok.
  • Merhaba
    Reedpad3lite antutu ve vellamo test verilerinden çıkan sonucu aşağıda paylaşıyoruz. Screen shotlarını da bulabilirsiniz. Performans odaklı tablet alacaklar için reedPADX’i önermeden geçemeyiz. Vellamo’da ilk 4 tablet arasında giren bu tabletin perfomansı gerçekten kaydadeğer. Bu verileri ve screenshotları da aşağıda paylaştık.
    Fiyat konusunda reedPAD3 LITE için mevcutta Grupanya’da dönen kampanya gerçekten kaçırılmayacak cinsten. Neredeyse hediye edilen aksesuarlar fiyatına tablet alabiliyorsunuz.
    16GB microSD kart, deri kılıf, HDMI kablo ve mikrofonlu kulaklık ile 279TL!
    http://www.grupanya.com/alisveris/firsat/reedpad3-lite-8gb-set?irc=adl-cbd
    Hepsiburada:269 (Kılıf+ Kulaklık hediye)
    http://www.hepsiburada.com/liste/reeder-reedpad3-lite-4gb-siyah-7-siyah-tablet-kilif-ve-kulaklik-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300401&categoryId=29014004&SKU=BD300401

    ReedPAD3LITE Test Skorları:
    antutu:2367
    vellamo:672

    ANTUTU
     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?



    VELLAMO
     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?


     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?


     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?


     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?


     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?

    android4.0.3.

    ReedPAD3LITE Test Skorları:
    TFT – LED Capacitive Multi-touch ekran
    Bluetooth, Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n bağlantı
    DDRII 1GB, 667Mhz ram
    8GB eMMC, artırılabilir 64GB hafıza
    Android 4.0
    Nvidia Tegra2 250 T20 1GHz dual-core ARM Cortex-A9
    ULP GeForce 333 MHz grafik işlemci
    Host USB girişi, Kulaklık girişi, microSD kart girişi (32GB'a kadar), mini HDMI giriş
    Li-Polymer 3000mA/7.4V 6-10 saat pil ömrü
    Screen shotlar!!!

    reedPADX Vellamo’da ilk 4’te









  • @reederTECH
    Reedpad3lite ürününü bir süredir kullanıyorum. Benchmark sonuçlarına baktıktan sonra kendi cihazımı aynı testlere tabi tuttum.

    test sonuçları sizinkilerden daha iyi çıktı.
    antutu : 2948
    vellamo : 766 (Samsung Galaxy II LTE'nin üstünde)

    test ederken merak edip işlemci bilgilerine baktım. kutusunda 1.5GHz yazan işlemcim aslında 1GHz olarak çalışıyormuş ve 1.5GHz bu işlemcinin çalışabileceği maks. frekans imiş. Arkadaşın da aşağıda söylediği gibi 1.5GHz biraz aldatmaca olmuş. Bunu öğrenmem ReedPad markasına güvenimi sarstı açıkçası.

    Bu cihazı almamın esas amacı Android uygulamaları geliştirirken kullanmaktı ancak usb id'si google olarak gözükse de eclipse tarafından düzgün tanınmadığından kullanamadım. Bu konuda da Reedpad'in birşeyler yapması gerekir diye düşünüyorum.

    quote:

    All Winner A10: Mimari Arm. işlemci ailesi cortex A8. üzerinde gömülü gpu Mali-400 (bu gpu aynı zamanda samsung un galaxy S2 telefonundada kullanılmakta.) Bu işlemci şu an çin tabletlerinde kullanılan en iyi çözüm denebilir. gerçek hızı 1 ghz tir. Ancak farklı ortamlarda 1,2 yada 1,5 ghz yazıldığınıda görmüş olabilirsiniz. İşlemcinin teknik olarak 1,5 ghz e kadar destek verdiği belirtilsede 1,0-1,2ghz hızlarından yukarısını görmezden gelin. Bu işlemciyi meşhur eden üretici ise Ployer (momo)ile birlikte Ainol (novo serisi) oldu. Özellikle Ainol novo 7 advanced çok ciddi satış başarısı yakaladı. İşlemci içinde çok iyi yorumlar gelmekte ve halada geliyor.

    kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_55614228/tm.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hahayouaredead

    bu aletlere sahip olup sorun yaşayanlarınız konuya yazabilirler mi?

    ---

    reedpad 3 lite: arm cortex a8 tabanlı arm v7 1.5 ghz işlemciye sahip, powervr sgx540 gpuya sahip(galaxy s'deki ile aynı). çözünürlük 800x480, ekran kapasitif 7".4 gb dahili bellek, 512 ddr2 ram'e sahip. ve 0.3 ön kameraya sahip, 5 ayrı noktadan multitouch yapabiliyoruz, hdmi vs. var zaten.android 4.0(ice cream sandwich) kullanıyor.

    ---


    Benim aldığımın kutusunda da 1.5GHz yazıyor ama pratikte 1GHz olarak çalışıyor. GPU mali400 olarak biliyorum ama ondan da şüphelendim açıkçası, kontrol edeceğim.
    Şarjı çabuk bitiyor gibi geldi exper easypadin yanında. Reedpad'in bir de slim modeli var. Ona da bakma imkanım oldu. Ekranı daha kötü gelince almaktan vazgeçmiştim.
    Wireless gayet sorunsuz şekilde çalışıyor bende.




  • Batarya için size juice defender programını öneririm,reederTECH olarak biz de bir test yapıp sizinle paylaşacağız.Usb tanıtma ile ilgili driver’larıwww.reeder.com.tr altında Kontrol Paneli>Yardım Masası’na ticket oluşturarak alabilirsiniz.
  • overclock edilip 1.5 ghz olabildigi icin mi boyle yazildi acaba?

    diger butun 1.5 ghz yazan cihazlar da bu sekilde aslinda.

    bazi urunler 1.5'i goremiyor, bazilari gorebiliyor, reedPAD3 LITE gorebilenlerden.
  • iki cihazın özelliklerini incelerseniz işlemci bellek çözünürlük ekran işlemcisi fark hemen görülüyor zaten
  •  reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?

     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
  •  reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
  • En iyi yorumu ben yapayım. Reedpad ve selekt bilgisayar ürünlerinden uzak durun. Yoksa sıkıntıya strese giren siz olursunuz.
  • Selekt bilgisayardan neden uzak durmamız lazım burada açıklayın herkez bilgilensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtmmustafa

    En iyi yorumu ben yapayım. Reedpad ve selekt bilgisayar ürünlerinden uzak durun. Yoksa sıkıntıya strese giren siz olursunuz.

    Bakın bir kac yerde daha böyle yorumlar yapmıssınız sizden çok acil bilgi bekliyoruz neden selekt bilgisayardan uzak durmalıyìz açıklayın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazlarınıza hiç bir zaman garanti kapsamı içerisinde bakmazlar mutlaka bir şekilde para isterler. Yeterli teknik servisi yoktur. İstanbul dışından kargoyla cihazı istanbul a gönderirsiniz ücretini siz ödersiniz. Telefonla müdür , şef , patron gibi insanlarla muattab olamazsınız . Sekreter oranın patronu ve müdürüdür. Bunlar böyle gidiyor forumu araştırın benim ve bir kaç arkadaşın başına gelenleri. bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_63352801/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68690426
  • reeder servis mağdurları parti kursa tek başına iktidar olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin12 -- 6 Aralık 2012; 19:01:18 >
  • GENELDE TEKNİK SERVİSE GÖNDERDİĞİNİZ CİHAZIN TEKNİK SERVİS RAPORUNDA ZARARLI YAZILIMDAN DOLAYI ÇİP ARIZASI ÇİP DEĞİŞİMİ ÜCRETE TABİDİR DENİLİP XXX TL. KDV HARİÇ FİYAT VERİLECEKTİR. SİZ NE DERSENİZ DEYİN O FİYATIN ALTINA İNİLMEZ YAPTIRMAK İSTEMEDİĞİNİZ ZAMANDA YUKARIDAKİ YAZDIĞIM İBARENİN BULUNDUĞU TEKNİK SERVİS RAPORUNA MÜŞTERİ ÜCRETİ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN CİHAZ TESLİM EDİLDİ DİYE YAZAR ARKALARINA BİLE BAKMAZLAR.
  • Arkadaşlar,
    reeder tüm tabletler arasında online satışı olan tek marka. Geçen gün Bimeks mağazasına gittim, adamın birine başka bir markanın teknik servisindeki kişi küfür etmiş diye şikayet ediyordu. Kimsenin ticaretine zarar gelmesini istemem paylaşmak istemem ismini, ama ürünü bir mağazadan almakla direk siteden almak orada muhatap bulmak arasında fark var.

    Ben reeder markası ürünlerini satan firmayı yakından tanıma fırsatı buldum. Tavsiyem hiç polemiğe girmeden çözüm istemenizdir.

    Sonuçta hiç olmayan ürünleri onlar getiriyor, 3G'li tablet örneğin. Bu fırsatları kaçırmanın bir alemi yok.

    Bu arada şimdi Açık Teknik Servis Takip sistemi kurmuşlar. Anlık olarak ürünün her aşamasını online takip edebiliyorsunuz. AÇIK MUTFAK gibi.

    Bu arada herkesin yeni yılını kutlarım!



     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?




  • iyi yıllar. Readermania kardeşim neden direk firmada çalıştığını yazmıyorsunda dışardan yabancı biriymiş gibi yazıyorsun buraya.
  • bu konu baya eski.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 4 Ocak 2013; 15:47:33 >
  • readermania nında maskesini düşürelim artık kim yalan söylüyormuş ortaya çıksın. BANA ÇAMUR ATAN READERMANİA KARDEŞİM ASLEN SELEKT BİLGİSAYARIN CEO SU UYGAR SARAL BEY DİR. İTİRAZI varSA BURAYA YAZSIN LÜTFEN. EEE UYGAR BEY BU SORUNLAR HAKKINDA NE YAPMAYI PLANLIYORSUNUZ FORUMA YAZMAK KOLAYDA GERÇEK İŞİNİZİ YAZDIK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ. SELAMLAR.

     reedpad 3lite mı, polypad 7200 hd mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.