Şimdi Ara

reedpad 3 lite android 4.0.4 kilit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eniştemin reedpad indeki bir sorun için rahatsız edicem arkadaşlar ben bu tableti tam bilmiyorum bilsemde yardımcı olamıyorum çünkü başka şehirledeyiz .Sorun şu wifi kapalıyken tabletin açılışındaki şifreyi defalarca yanlış girmiş tablet şimdi kilitlenmiş google hesabıyla açamıyorlar çünkü internete bağlanmıyor. Bu alet nasıl formatlanır yada sıfırlanır bilen var mı ? lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcoyuncy -- 21 Ekim 2012; 11:03:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• www.reeder.com.tr >Kontrol Paneli>Yardım Masası buraya ticket açarak mail atarsan sana cihazın komple yazılımını (FW) yolluyorlar, onu yüklediğinde cihazın sıfırlanır.
  • İlla üyemi olmak gerekiyor.
    Niye recovery moda alma veya factory reset yapmak uluorta yazılmıyor.Sanki devlet sırrı.

Saygılar
  • Yakın zamanda soru veya sorunlarınız için reederDESTEK'e ulaştınız. Fakat aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi ya da hizmetlerimizden memnun kalmadınız.

Size daha iyi destek verebilmemiz ve reeder ürünlerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olmamız için 1-2 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurabilir veya şikayetinizi bize direkt olarak bildirebilirsiniz.

anket doldur:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?formkey=dEJ6TXVPUlBoSVB1RGZiOEM0TmZYZGc6MQ#gid=0
    şikayet bildir:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFFvZUQxSGFxanBwUFc0eV95UlQ1b3c6MQ

Sorunu çözümlenmemiş müşteri kalmasın felsefemizle size daha iyi hizmet vermek için buradayız.

•  reedpad 3 lite android 4.0.4 kilit sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.