Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

şeytana uydum mağazadan hemen teslim seçeneği ile sipariş verdim. sonuç mağazalarda kalmamış.

hemencecik iptal işlemi yaptım. oh rahatladım.

Magazadan teslim secenegiyle 2 tane siparis verdim teknosa kargoya vermis urunu!!! Ben zaten kargoculara guvenmedigim icin magazadan teslimi secmistim! Ayrica neden kargo parasi odeyeyim? Teknosadan alisveris yaptigima pisman oldum bir daha alisveris yapmayacagim kendilerinden!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. kablo dedigin dügmeli olansa ona gerek yok normal bi şarj kablosu da aynı işi görüyor. sadece o linklerdeki 2 ürünü aldınmı yeterli.evet devamlı hem şarj edip hemde usb den istedigini takıp kullanıyosun.ben tv de denenedim cihazı internet için kullanıyorum monitör olayını bilen arkadaşlar cevaplar umarım. verdigim mouse uygulamasını ben toshiba tablettede kullanıyorum tavsiyem full screen modda kullanman baya kullanışlı oluyor.kalvyeyi hiç trasparan denemedim onuda bilmiyorum. verdigin linkteki otg hub dan bende aldım ama bişeye yaraması ne windows tablette nede note 2 telefonda kullanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

şeytana uydum mağazadan hemen teslim seçeneği ile sipariş verdim. sonuç mağazalarda kalmamış.

Magazadan teslim secenegiyle 2 tane siparis verdim teknosa kargoya vermis urunu!!! Ben zaten kargoculara guvenmedigim icin magazadan teslimi secmistim! Ayrica neden kargo parasi odeyeyim? Teknosadan alisveris yaptigima pisman oldum bir daha alisveris yapmayacagim kendilerinden!

Mağazadan teslim isterseniz mağazaya kargoluyorlar.adetleri bu. Ters bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için en önemlisi ekran kalitesi. Film, video klip izlerken nasıl, gün ışığında kullanirken yansima çok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

quote:

Mağazadan teslim isterseniz mağazaya kargoluyorlar.adetleri bu. Ters bir durum yok

Magazada 20 stok varken ve urun reyona cikmamisken bile mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.
    Gözümle gördüğüm, elimle tuttuğum ürünü bana vermediler. Senin ki kargoda dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.
    Gözümle gördüğüm, elimle tuttuğum ürünü bana vermediler. Senin ki kargoda dediler.

Bu ne sacma sey yahu lanet olsun boyle olacagini bilsem almazdim.yarin magazaya gidip orayi yikmayi dusunuyorum bu havalarda birde magaza,kargo pesinde mi kosacagim ya rezillik hele cihazda bir sorun cikarsa asil o zaman ugrasacagim hepsiyle!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

Bu ne sacma sey yahu lanet olsun boyle olacagini bilsem almazdim.yarin magazaya gidip orayi yikmayi dusunuyorum bu havalarda birde magaza,kargo pesinde mi kosacagim ya rezillik hele cihazda bir sorun cikarsa asil o zaman ugrasacagim hepsiyle!

Siz bilirsiniz ama kargo peşinde kosmaniza gerek yok. Ürün gelince mağaza sizi arıyor, gelin alın diyor.
    Gidip orada açıyorsunuz, ters bir durum var mı yok mu onlar da gözleriyle görüyor.

Aslında daha garantili bir alisveris şekli ama dediğim gibi siz bilirsiniz.

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Anında teslimat olan mağza seçtiğiniz halde mi böyle oluyor...Çok saçma bir durum...Normalde satın aldıktan sonra bir saat içinde mesaj gelip mağazadan alabiliyor olmanız lazım...
    Şu tabletin ekranı iyi oldugunu bilsem alacam ama teşhirde bulamadım...

• Evet hemen teslim gozuken magaza sectigim halde boyle oldu.mall of istanbul subesinden alacagim su an hala hemen teslim gosteriyor bu magaza ayrica gecen magazaya gittigimde urunu sordum var dediler reyonda sifir depoda 20tane o gun almadim biraz daha arastirayim diye ve hala oyle.bir gariplik var bu iste.

• Arkadaşlar üründe sıkıntı var çıkar ise 14 gün içinde iade nin yanında birebir değişim hakkımızda var mı?Sorgusuz sualsiz değişim yapıyorlar mı?
  • daha önce tablet kullanmadım pek bilgim yok tabletle ilgili webmasterim bu tablet de intel işlemci diyor bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim chrome, skype, ftp tarzı işlevleri yapma şansı varmı ona göre alıyım yedekte kalsın laptop arızalanırsa işimiz aksamasın
  • İcinden office 365 senelik paketi hediye çıkıyormu acaba?
  • Evet office 365 üyeliği mevcut. Kararsız kalanlar için söyleyebileceğim fiyatının çok üstünde bir ürün 250 lira ederi var bu özelliklerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cggs1234 -- 4 Ocak 2015; 22:58:26 >
  • anlasılan merkez depo ile magaza stokları farklı.

bu durumda internetten alınıp sebebpli yada sebepsiz iade edilen urunler yine merkez depo stoguna donuyor demektir.
    bu durumda internetten ozellikle teknosa gibi sirkulasyonu fazla olan magazalardan alısveriste iyi dusunmek gerekiyor zira magazalara sebepsiz iade imkansızken internet icin mumkun.

bu sartlarda netten alısverisin cazibesi kalmıyor aksine surekli birilerine paslanıp iade edilmis bir urunun sizin internet siparişinizde son bulması olası gorunuyor, eger iadeleri paketleyip tekrar sevk ediyorlar ise.

ozellikle windows gibi cihazlarda urun bir kere aktive edildi mi orjinalligi bozuluyor, restore etmekle ugrasirlar mi bilmem.

size gelecek cihazlarda kurulum tamamlanmıs ve icerik yuklenmis gelebilir, fazladan facebook gmail hesaplarınız olacak fena mı? :0)
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    internetten sipariş verenlerin sorunu şu, sizin cihazların toplandığı havuz ile magazaların stok havuzları ayrı. senin iade edecegin cihazı ben sipariş gecebilirim cunku sen sebepli yada sebepsiz olarak sırf memnun olmadıgın icin geri gonderebilirsin cihazını.

ben internetten sipariş işinden iyice sogudum, ev aletleri vs. neyse de bilgisayar elektronik isinde gidip inceleyip kutusunu orda actırıp kontrol edip oyle almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

internetten sipariş verenlerin sorunu şu, sizin cihazların toplandığı havuz ile magazaların stok havuzları ayrı. senin iade edecegin cihazı ben sipariş gecebilirim cunku sen sebepli yada sebepsiz olarak sırf memnun olmadıgın icin geri gonderebilirsin cihazını.

ben internetten sipariş işinden iyice sogudum, ev aletleri vs. neyse de bilgisayar elektronik isinde gidip inceleyip kutusunu orda actırıp kontrol edip oyle almam lazım.

Sebepsiz iade edebiliyor oldugumuz icin biz netten siparis gecenlere acilmis urun yollamiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Arkadaşlar üründe sıkıntı var çıkar ise 14 gün içinde iade nin yanında birebir değişim hakkımızda var mı?Sorgusuz sualsiz değişim yapıyorlar mı?

14 gun degil 1 hafta, degisim degil sadece iade

• quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Arkadaşlar üründe sıkıntı var çıkar ise 14 gün içinde iade nin yanında birebir değişim hakkımızda var mı?Sorgusuz sualsiz değişim yapıyorlar mı?

14 gun degil 1 hafta, degisim degil sadece iade

Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 6502 sayılı yasa ile Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul eder. İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 6502 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir.

• Arkadaslar ben subeden teslimatla internetten siparis verdim.Kargo subeye gelince beni arayacaklar mi yoksa ben internetten kargo takip mi yapacam.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.