Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tableti bugün aldım ,sd card ile windows 10 kurdum. 16 gb aldım fakat tablete hiçbir şey yüklemeden win10 kurunca sd kart sormadı bile direk ana bölüme kurulum yaptı. Kurulumu hdmi ile pc ye bağlayıp yaptım kolay olsun diye mouse ile ekran seçeneklerinden monitörü seçmiştim kurulum bittikten sonra hdmi kabloyu çıkardım fakat tablet ekranı da gitti sanırım. Tekrar monitöre e bağlayıp ayarlardan görüntü seçeneklerine geldim fakat orda sadece monitörü görüyor hala tabletin ekranına geçiş yok. Şuan tableti açtığımda görüntü yok sadece hdmi ile monitöre e bağlarsam görüntü alıyorum. Bu sorun neden kaynaklanmış olabilir?
  • Tablette sıkıntı cıkmıştı servise gönderdik. Çözmüşler sıkıntıyı gönderdiler ama windowsu aktif etmemişler. Aktif edin diyor sürekli. Tekrardan geri göndercem şimdi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Tablette sıkıntı cıkmıştı servise gönderdik. Çözmüşler sıkıntıyı gönderdiler ama windowsu aktif etmemişler. Aktif edin diyor sürekli. Tekrardan geri göndercem şimdi :S

Anakart değişimi yapmış olabilirler. Donanım değişikliği yapıldığında ürün anahtarı ister windows.
  • Arkadaşlar bana acil bir cevap lazım.

İçinde uygulama mağazası var mı?

Sosyal medya uygulamaları var mı? Varsa hangileri?
  • Bugün tableti almaya Teknosa'ya gittim, internet sitesinde stokta var gözükmesine rağmen "stokta yok" dendi. Şimdi tablete tekrar baktım, fiyatı 189 liradan 229 liraya çıkmış. Neden vermedikleri anlaşıldı.
  • W8 mi kalsın tablet yoksa w10 a upgrade yapayımmı?Değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti daha bugün aldım yüklemem gereken uygulamaları söylermisiniz? Birde instagramı bulamadım nasıl yükleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Tableti daha bugün aldım yüklemem gereken uygulamaları söylermisiniz? Birde instagramı bulamadım nasıl yükleyeceğim?

6tag var İnstagram yok

• OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Siteyi sürekli takip et zaman zaman 189 liraya düsüyor fiyat..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Siteyi sürekli takip et zaman zaman 189 liraya düsüyor fiyat..

Turuncu Kart ile 189 lira imiş:)
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Turuncu kartı bilmem ama zaman zaman 189 liraya düşüyor fiyatı.
    hatta zamanında 149 yada 159 liraya tam hatırlamıyorum, forumdan birçok arkadaş aldı.sıcak fırsatlarda konusu bile vardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

W8 mi kalsın tablet yoksa w10 a upgrade yapayımmı?Değer mi?

Bence win 8.1 de kullanilmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Turuncu kartı bilmem ama zaman zaman 189 liraya düşüyor fiyatı.
    hatta zamanında 149 yada 159 liraya tam hatırlamıyorum, forumdan birçok arkadaş aldı.sıcak fırsatlarda konusu bile vardı..

Yil basinda 169 tl ye almistik.

• Doğrudur hocam,epey zaman geçmiş aradan . .
  • Arkadaşlar ben bu tableti almayı düşünüyorum ama 1 gb ram sorun oluşturur mu acaba, 2 gb ramli olanlar bunda çok daha pahalı ve şarj girişi usb port ile aynı.

Bu tablette hdmi+şarj girişi ayrı+usb port ayrı olarak bulunuyor, fiyatı şu anda 200 tl :D alsam acaba gelirmi
    http://www.aliexpress.com/item/7-inch-Original-W8-Tablets-pc-MOMO7W-Intel-Atom-Quad-Core-1GB-16GB-Windows-8-Tablet/32471361065.html?spm=2114.01020208.3.11.X0cGfQ&ws_ab_test=searchweb201556_1_71_72_73_74_75,searchweb201527_3,searchweb201560_9

• Arkadaşlar selam ben bu tabletten bir projem için fazla fazla alım yapıp kullanıyorum.
    Ancak şöyle bir derdim var, benim öncelikle yaklaşık 2-3 saatlik bir windows güncellemesi ardından kendi yazılımlarımı kurup ayarlarımı yapmam gerekiyor.
    Bu nedenle bir tableti hazırlamak yaklaşık 6-8 saat arasında sürüyor, bunun yerine imaj alarak imajı atıp kurmak istiyorum.
    Şunu belirtmek istiyorum CDROM/DVDROM vb. optik cihazlardan hiç bir şekilde boot etmiyor (adaptörlü bir usb hub aldım güç sorunum yok), problem bu cihazların bios da gözükmemesi ile alakalı.
    Bilen veya deneyen kimse varmı? Acronis vb. bir program ile bu cihazın imajını alıp sonra tekrar cihaza yazdırabilen (windows ortamında değil boot veya dos ortamında).
  • Bu tablete skype kuracağım ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Bu tablete skype kuracağım ne yapmam lazım?

magazadan indirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten tabletin içinde vardı çalışmayınca sildim ve tekrar yükledim.Uyguluamayı açtığımda daha yeni sürümü indirin diyor.İndirmeye kalkınca internete giriyor masaüstü indirmek istiyor.Zaten mağazada arayınca skype yok.
  • Arkadaşlar, başka bir wintablet aldığım için bunu androide çevirtmek istiyorum. Geçmiş mesajlarda reeder servisi 45 tl ye yapıyor diye okudum ama sayfalarda dolaşmama rağmen andrid yüklemiş bir arkadaşın yorumlarını bulamadım. Acaba android yükletsem güzel çaluşan başarılı bir andrid tabletim olur mu yoksa sorunlu mu oluyor? İzlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.