Şimdi Ara

Reeder W7IC tabletin saati yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, tableti geçen cuma teknosadan aldım ilk başlarda fark etmedim fakat geçen gün alarmı saat 8 e kurdum alarm saat 13:25 te çaldı tablete baktım saat 8 gösteriyordu ama duvardaki saatte 13:25 duvardaki saat yanlıştır diyip yurdun yemekhanesine indim saat cidden 13:25 miş tabletin saati internetten güncelledim +02:00 istanbul ayarlıydı, sonraki gün yine alarmı kurdum bu sefer de 9 da uyandırdı sorunu 2 gündür araştırıyorum bulamadım az önce fark ettim tablette zaman yavaş akıyor. laptop ve tabletin saatini 00:00 a ayarladım laptopta 00:10 a geldi saat ama tablette 00:06 gösteriyordu saati açtım saniyeler baya yavaş geçiyor. siz söylemeden ben söyliyim tabletin alarm programı ile ilgili sorun yok ilk başta çeşit çeşit programlar denedim hep aynı sorun tabletin saatinde geride kalıyor sürekli bunu nasıl düzelticem bilen var mı? yarın öğleden sonra teknosaya da gidicem alırlarsa geri iade edicem artık. nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

cihazı sadece kendi şarj aletiyle şarj ettim, zaten ilk aldığımda şarjlı geldi ilk alarmda sıkıntı çıkardı zaten sürekli wifi bağlı windows 8.1 tablet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.