Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu tabletten 1 tane aldım. Hiç aklımda yokken teknosada kanıma girdiler ve 32gb modelinden aldım. İlk izlenimim ise hiç hoş değil malesef çünkü s4 telefonun ile bağlanabildiğim wifi hatlarına bu tabletle giremiyorum. Hatta şu anda bir cafenin wifisinden cep telefonu ile bu mesajı atarken tabletle google playe bile giremiyorum. Başka bir wifi ile deneyeceğim eğer sorun devam ederse iade etmeyi bile düşünebilirim. Herkese selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans06 kullanıcısına yanıt
    maalesef tablet kablosuz bağlantıda çok kötü. yapçak bir şey yok. herhangi bir yolla düzeltilemez çünkü donanımsal.
  • ön kameranın kulaklık çıkışının olduğu yeri tuttuğun sürece çekim azalır.dik tutarak yada alttan tutarak bunu halledebilirsin.cepler hep daha iyi çekiyor evet.tablette dediğim gibi iş görüyor açıkçası.ipad minide nexus de bu durum yoktur diyen varmı?büyük inç tabletlerde ele sığmadığı ve alt/yan bir kısmından tuttuğumuz ve anteni daha iyi olduğu için daha iyi çekiyor diye düşünüyoruz. belkide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Hocam 32gb versiyonu için android 4.4.2 güncellemesi var mı?

Hocam yerleşik 4.4.2 ile geliyor cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Hocam yerleşik 4.4.2 ile geliyor cihaz

Yok hocam bir kaç gün önce aldım 32gb modelini. Android 4.2.2 ile geldi. Sizin yönlendirdiğiniz forumdaki güncellemeyi kurmayı denedim ama % 5 de kalıyor ve güncellemiyor. Nasıl yapabilirim bir öneriniz var mı?

Hocam canlı destek hatlarından problemi belirtin isterseniz, bazen forumda vs. olmayan güncellemeleri oradan sizinle paylaşabiliyorlar
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ediyorum.

• 32 gb lik modelden aldım dün, ilk kez tablet kullanıyorum. burayı buldugum iyi oldu.
    kılıf ve koruyucu olarak tavsiye verene minnettar olurum.
  • sasmalco kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    ipad mini ile boyutu aynı olduğundan ekran koruyucu alabilirsin. kılıf da muhtemelen uyar. boyutlarına tekrar bakarsın.
    bence zaten tabletin en iyi özelliği bu bence. önceden 9" tabletim vardı ne kılıf ne ekran koruyucu bulunuyordu. ama heryer ipad kılıfı dolu. gerçi apple için olan ürünler pahalı oluyor.
    geçen araç şarj kiti aldım 12 TL. aynı cihazın üzerinde "iphone için" yazanı daha pahalıydı ama usb aynı usb, marka aynı marka :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi oldu bu ipad uyumu
    saol dostum
  • A8İ ve A8İC arasinda kalan arkadaslar.
    Eger hafizasi yeterli gelir derseniz kesinlikle A8İC derim.Size kalan yer 4.5gb civari.
    Bizde A8İ32gb var.Kardesimgilde A8İc.A8İC hem wifi cekiminde hemde sarj konusunda çok daha iyi.A8İC de asphalt 8 i de real racingide oynadim takilma kasma olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZELİ -- 3 Ağustos 2014; 0:01:59 >
  • Ipad mini ile ufak bir boyut farkı var sanırım, bu nedenle denediğim ipad mini kılıfı olmadı. EBay, aliexpress gibi alışveriş sitelerinden Teclast p89 mini için olan kılıfı alabilirsiniz.

• DENİZELİ kullanıcısına yanıt
    4.5gb sıkıntı yaşayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arminasel

Ipad mini ile ufak bir boyut farkı var sanırım, bu nedenle denediğim ipad mini kılıfı olmadı. EBay, aliexpress gibi alışveriş sitelerinden Teclast p89 mini için olan kılıfı alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: sasmalco

32 gb lik modelden aldım dün, ilk kez tablet kullanıyorum. burayı buldugum iyi oldu.
    ben bimekste aldığımda kılıf hediye veriyor musunuz demiştim ve evet dediler, hediye kılıf verdiler. belki artık hediye kılıf vermiyorlardı ama illaki reeder bu kılıfı satıyordur. reeder firmasıyla iletişime geçin büyük ihtimal kılıfı verirler.
  • bu tableti almayı düşünüyorum fakat gta san andreas'ı neden çalıştırmıyor acaba ? işletim sistemi ile mi alakalı ? eğer donanımsal birşey değilse ve çözülebilecekse ilerde bu tableti almayı düşünüyorum..

Oyun performansı önemli cunku kardeşime alıcam haliyle o da oyun oynayacak canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasmalco

32 gb lik modelden aldım dün, ilk kez tablet kullanıyorum. burayı buldugum iyi oldu.

Selamlar, Ipad mini ile boyutları benzerlik taşısa da birebir aynı değil. Kılıfın kamera ve şarj yerlerinde ufak farklılıklar var. Eğer benim gibi bir Ipad mini kılıfı alırsanız ön kamera ve arka kamerayı kullanmak istediğinizde tableti kılıfından çıkartmanız gerekir. Ayrıca şarj yeri farklı olduğu için ya şarj ederken kılıfı çıkartmak gerekiyor yada kılıfı maket bıçağıyla kesip şarj yerini boşa çıkarmanız gerekir. Ekran koruyucu olarak Ipad ekran koruyucusu kullanmanızda sakınca yok.

Kılıf için teclast p89 için olanlara bakabilirsiniz. Tabi yurtdışından

• Merhaba
    Ben de iki gün önce Kliksadan 399 TLye Reeder A8i - 32 GB aldım. 4.2.2 sürümüyle geldi. Herşeyi doğru yapmama rağmen sürümü bir türlü 4.4 e yükseltemedim. Flashlarken %55 te tablet kapanıyor ve bir süre sonra güncelleme programı hata veriyor. MH den online yardım aldığım arkadaş "Sürümü yükseltmede sizin gibi problemler yaşayıp yapamayanlar oldu. Servisimize gönderin" dedi. Sürümü 4.2.2 ye geri aldım ancak şu an ne yapacağım konusunda kararsızım. Bu durum donanımsal bir hatadan mı yoksa yazılımdan kaynaklanan bir durum mu? İleride bir güncelleme ile düzelme ihtimali var mı? Ne dersiniz
  • güncellme olayını yapan biri nasıl yaptığını anlatabilir mi bi püf noktası filan mı varda beceremiyoruz
  • 4.2.2 ile 4.4 arasında ne fark varki, değermi kurcalamaya..
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.