Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence zaman kaybetme servise yolla. yapılabilecek tüm yolları denemişsin. şarja takılıykende cihazda tepki yoksa bizim yapabileceğimiz pek bişey yok bence.
  • selcük kullanıcısına yanıt
    cihazda hiç tepki olmamasına hard brick deniyor ve bu yazılımsal bir sorun değil. yani format, factory reset hiçbir işe yaramaz. yani donanımsal olarak anakartınız yanmış oluyordu herhalde. servise yollayın hallederler
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    kardeş screen shot atarmısın @Hyperious
  • Dünden beri alsam mı? Almasam mı dedim durdum. Tam karar verdim Bimeks'ten almaya, 459 TL olan fiyat 479 TL olmuş. Bu bir işaret mi acaba :) Bu arada Bimeks kargo ile alımlarda kılıf hediye ediyor mu?
  • WhiTeRaVeN kullanıcısına yanıt
    hiç sorma iett 'de öğrenci ücretini 1,10tl yapmış. ama sen beklersen düşer haftasonu indirimi oluyor bimekste. benim otobüs ücretim hiçbir zaman düşmeyecek
    reeder kendi sitesinde foruma üye olunca %10 indirim veriyordu.450 ye geliyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

hiç sorma iett 'de öğrenci ücretini 1,10tl yapmış. ama sen beklersen düşer haftasonu indirimi oluyor bimekste. benim otobüs ücretim hiçbir zaman düşmeyecek

Bimeks hafta sonu bindirimi yaptı 500 TL :)
  • Şu firma bile guncelleme veriyor, bizim samsung note 10.1 i unuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 22 Haziran 2014; 15:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şoklardayım. ben 466 tl 'ye aldım. bir ara indirimle 419 TL 'ye düştü. ama anlamadım niye 500 TL'ye çıkar ki. Belki 4.4 kitkat çıktığı için olabilir. Taleple alakalıdır belki. Nasıl general mobile ilk başta ucuzdu sonradan fiyatı yükseldi onun gibi işte. Fiyatının yükselmesi için neden yok ama satılıyor diye yükseltiyorlar işte. Yani beklemiyordum yanlış tahmin etmişim kusura bakma
  • Casper benzerini 400 e çıkarmış. Değerlendirin bence. Bugün vatan da indirimdeymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Stratejik olabilir belki hocam, ellerinde az kalıp başka bir ürün piyasaya süreceklerse böyle bir şey yapmış olabilirler. Gerçi artık daha yoğun olarak a8ic'ye yönelmiş gibi duruyorlar
    Pek sanmam. Çünkü a8i a8ic'den her yönden daha üstün bir tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Casper benzerini 400 e çıkarmış. Değerlendirin bence. Bugün vatan da indirimdeymiş.

Gidip baktım. İçeriği aynı, ancak dizayn ve ağırlık bence olmamış. Daha köşeli, daha kalın bir kasası var. Ağrılığı fazla ve pili de 4000 mAh di yanlış hatırlamıyorsam. Ancak kamerasına bakmıştım, gayet tatminkardı. Touch Focus özelliği vardı. A8i de yok sanırım. Baya da düşündüm alsam mı diye ama dizaynı soğuttu işte.
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t4e.html
    489 Lira şu an, dediğiniz gibi tasarım ofsayt olmuş.
  • acer ve asus'un da aynı donanımda tabletleri çıktı. fiyatı da aynı seviyelerde.

• Ya arkadaşlar güncelleme yaparken %5 de sürekli tablet reset atıyor. Güncelleyemiyorum. Bi bilen var mı nasıl çözecem ben bu sorunu?

• Reeder a7i için root bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dodzilla

Ya arkadaşlar güncelleme yaparken %5 de sürekli tablet reset atıyor. Güncelleyemiyorum. Bi bilen var mı nasıl çözecem ben bu sorunu?

Tableti kapatıp ses kısma düğmesine uzun bastığında bilgisayardan ilk donanım bağlandı sesi geldiği anda tools programından flash butonuna bas.Geç kalırsan bağlantı kopuyor ve tablet resetliyor. 1 hafta uğraşmıştım bende.
  • Arkadaşlar bu arada cihazın 32 GB versiyonu çıkmış
    fiyatı da aynı kalmış. enteresan.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.