ilandaki ayakkabının bi değişik rengini 12.06.2009 da metrocity Reeboktan aldım. Ayakkabı inanımlaz rahat ve ferah. Halihazırda nike,adidas ve puma ayakkabılarım var. En rahatı kesinlikle Reebok. Fakat şöyle bir durum var. Son 1 aydır sol tekinin topuğundan ses geliyor. Çok bariz şekilde gacırtı sesi yapıyor. Topuğuna bastığınız gibi ses geliyor ve sessiz bi yerden geçiyosanız gülümsemeye neden oluyor
Yağmurlar basladığı için beyaz ayakkabı giymeyeceğimden garantiye veriyim diyorum. Fakat sizde bişe çıkarmı değişirlermi ayakkabıyı. Boşuna uğraşmayalım. Sanırım 6 ay üretim hatalarına karşı garantisi vardı.
Benim Pump'ta da aynı şey vardı, öterek ilerliyordum koridorlarda, artık giymiyorum
reebok bu lafım sana: ayakkabıların rahat ama ötmesin lütfen
Hava almayan bir yerdeyse olabilir hocam
Yürüyen aksamında bir problem vardır..
topuğu ezilmiştirYa bu da yürüyüz aksanından kaynaklanıyorElini alıp topuk yastığını kontrol ettiğinde sen de fark edebilirsin
evet topuğunda bişi olduğu kesin fakat diğer ayakkabılarımda boyle bişi yok. demek ki ürün hatalı? sanırım goturcem garantiye
acaba herhangi bi mağazaya gotursem olurmu illa metrocity ye gitmek zorundamıyım ?