Şimdi Ara

Reebok ayakkabı ses yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/reebok-npc-rad-erkek-spor-ayakkabi/productDetails.aspx?categoryid=1304787&productid=aykrbr953285#tablnk

ilandaki ayakkabının bi değişik rengini 12.06.2009 da metrocity Reeboktan aldım. Ayakkabı inanımlaz rahat ve ferah.
    Halihazırda nike,adidas ve puma ayakkabılarım var. En rahatı kesinlikle Reebok. Fakat şöyle bir durum var.
    Son 1 aydır sol tekinin topuğundan ses geliyor. Çok bariz şekilde gacırtı sesi yapıyor. Topuğuna bastığınız gibi ses geliyor ve sessiz bi yerden geçiyosanız
    gülümsemeye neden oluyor

Yağmurlar basladığı için beyaz ayakkabı giymeyeceğimden garantiye veriyim diyorum. Fakat sizde bişe çıkarmı değişirlermi ayakkabıyı.
    Boşuna uğraşmayalım. Sanırım 6 ay üretim hatalarına karşı garantisi vardı.

• Benim Pump'ta da aynı şey vardı, öterek ilerliyordum koridorlarda, artık giymiyorum

reebok bu lafım sana: ayakkabıların rahat ama ötmesin lütfen
  • Hava almayan bir yerdeyse olabilir hocam
  • Yürüyen aksamında bir problem vardır..
  • topuğu ezilmiştirYa bu da yürüyüz aksanından kaynaklanıyorElini alıp topuk yastığını kontrol ettiğinde sen de fark edebilirsin
  • evet topuğunda bişi olduğu kesin fakat diğer ayakkabılarımda boyle bişi yok. demek ki ürün hatalı?
    sanırım goturcem garantiye

acaba herhangi bi mağazaya gotursem olurmu illa metrocity ye gitmek zorundamıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADİDAS Ayakkabı Aldım (foto)
    17 yıl önce açıldı
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.