Şimdi Ara

Redstone Ne İşe Yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minecrafta yeni başladım ama en çok merak ettiğim şey Kızıltaş ve türevleri.

Nedir bu kızıltaş ? Ne işe yarar, neler yapılır ? İnternette birkaç videoya baktım otomatik kapı, çiftlik vs. yapmışlar ama ben beceremedim bir türlü yapmayı. Doğrudüzgün yazılı rehber vs.'de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Minecrafta yeni başladım ama en çok merak ettiğim şey Kızıltaş ve türevleri.

Nedir bu kızıltaş ? Ne işe yarar, neler yapılır ? İnternette birkaç videoya baktım otomatik kapı, çiftlik vs. yapmışlar ama ben beceremedim bir türlü yapmayı. Doğrudüzgün yazılı rehber vs.'de yok

redstone u elektrik kablosu olarak düşün..
  • Redstone ile ilgili rehber çekmek istiyorum ama video işine bi atılamadım
  • bu redstone işini anlatmak o kadar zorki bir rehber olmaması çok doğal
  • bi video vardı youtube da temelini çok iyi anlatıyodu, bulursam editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 5 Ağustos 2012; 21:20:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Redstone ile ilgili rehber çekmek istiyorum ama video işine bi atılamadım

Beraber yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun

Peki birde şu World Edit Plugin'i konusunda yardım edebilecek varmı ? Nerden indirip nasıl kurabilirim, blokları dizebilsem yetecek Büyük bir ev yapıyorum, tek tek dizmek çok yorucu ve uzun sürüyor

Herobrine Mod'u yükleyemedim bir türlü ayrıca. ModLoader'ı yükledim, mod için dosyaları gereken yerlere attım ama oyunu açınca hata veriyor Minecraft Crashed diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Ağustos 2012; 8:04:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    winflash ne işe yarar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Sağolun

Peki birde şu World Edit Plugin'i konusunda yardım edebilecek varmı ? Nerden indirip nasıl kurabilirim, blokları dizebilsem yetecek Büyük bir ev yapıyorum, tek tek dizmek çok yorucu ve uzun sürüyor

Herobrine Mod'u yükleyemedim bir türlü ayrıca. ModLoader'ı yükledim, mod için dosyaları gereken yerlere attım ama oyunu açınca hata veriyor Minecraft Crashed diye

WorldEdit yalnızca sunucularda çalışır yani singleplayer da kuramazsın.
    Sunucun var ise ;http://dev.bukkit.org/server-mods/worldedit/ buradan indir , plugins kısmına at.(En güncel versiyon.)
    Attığım linkte soldaki videoları pluginin kullanımını detaylıca anlatmış , basitce söylemek gerekirse ;
    //wand yaz odun balta verir, o baltayla sol tıklaığın yere 1. sağ tıkladığın ikinci yer oalrak seçilir.
    Seçtikten sonra yazabileceğin bir çok komut var.//set wood , //walls stone olsun..
    Hepsi videolarda gösterilmekte.

Sunucum yok diyorsan ve daha önce açmadıysan kısa zamanda güncel bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.Oradan bakabilirsiniz.

• Singleplayerde yapcaksan MCedit var ara bul kur onu.

Herobrine modu kurduktan sonra minecraft.jardaki META-INF i sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Singleplayerde yapcaksan MCedit var ara bul kur onu.

Herobrine modu kurduktan sonra minecraft.jardaki META-INF i sil.

1.3.1 diyor, Şurdan indirmiştim.

META-INF'i de sildim ama Mojang yazısından sonra gelmiyor oyun hata veriyor
  • İnstallere çift tıkla kursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.