Şimdi Ara

redsn0w | iPhone 3G & iPod Touch 2G | iOS 4.0.2 Jailbreak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
16.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin telefon jblimi yoksa normalmi belki o yüzden hizlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

senin telefon jblimi yoksa normalmi belki o yüzden hizlidir

jb li dostum.ondan yazdım hızlı diye.sonuçta mt ve duvar kagıdı sonradan eklenen özellik oldugu için böyle performans göstermesi şaşırttı beni.

ama bakalım pilimize nolacak
  • beyler birde cydiadan ilk olarak neler yüklemek gerekir.mesela ben appsync aradım ama bulamadım birtürlü.var da ben mi bulamıyorum
  • aaa evet bide pil durumu var ortada çabuk biterse jb yi kaldırıcan mı
  • quote:

aaa evet bide pil durumu var ortada çabuk biterse jb yi kaldırıcan mı

yok yaw jb siz kullanılmaz.artık sık sık şarj ederim.zaten para bulsam degiştiririm telefonu
  • telefonu mu değişecen ne alican yani hangi telefonu alıcaksın
  • quote:

telefonu mu değişecen ne alican yani hangi telefonu alıcaksın

ee tabikide iphone 4.başka bir ihtimal yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

quote:

telefonu mu değişecen ne alican yani hangi telefonu alıcaksın

ee tabikide iphone 4.başka bir ihtimal yokki

helal spekülasyonlara da inanma al iphone 4 ünü mis gibi oohh yemede yanında yat beyaz al hemi karizmana karizma katsin

• arkadaşlar 8gb lik ipod touchta MT çalışmıyor mu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemielektrocu

arkadaşlar 8gb lik ipod touchta MT çalışmıyor mu :S

ne yazık ki
  • kader kısmet :D zaten jbsiz kullanma kararı almıştım isabet oldu :)
  • bende ipod olsa affetmem jb li yaparim ama telefon olunca iş değişio
  • arkdaşlar ben itunes üzerinden update yaparak ios4'e geçtim fakat bu programda browse'a bastıgımda firmware'i nerden bulucam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknicknick

arkdaşlar ben itunes üzerinden update yaparak ios4'e geçtim fakat bu programda browse'a bastıgımda firmware'i nerden bulucam ?

C:\Users\***SENİN USERNAME***\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

arkdaşlar ben itunes üzerinden update yaparak ios4'e geçtim fakat bu programda browse'a bastıgımda firmware'i nerden bulucam ?

C:\Users\***SENİN USERNAME***\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

hocam users'dan sonra appdata kısmını bulamadım yok yani.Şimdi ben başka yerden firmware indirsemm onla jb yapsam bi sorun olur mu ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam users'dan sonra appdata kısmını bulamadım yok yani.Şimdi ben başka yerden firmware indirsemm onla jb yapsam bi sorun olur mu ?

olur tabi niye olmasın.direk indirme linkleri var ordan indir.sonra telefonu tak itunes üzerinden shift tuşuna basarak restore de.oradan firmware'ı seç.4 e yükselttikten sonrada jb yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

quote:

quote:

quote:

olur tabi niye olmasın.direk indirme linkleri var ordan indir.sonra telefonu tak itunes üzerinden shift tuşuna basarak restore de.oradan firmware'ı seç.4 e yükselttikten sonrada jb yap.

bilgisayarında yüklü zaten o firmware ios4'e yükseltmissin onceden
    arat windows'da
    iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw dosya ismi bu...

• yaptım arkadaşlar hepinize çok teşekkürler
  • arkadaşlar 3G'me ios4 jb yaptım.itunes üzerinden crackli uygulamaları yuklemek istiyorum.Cydıa'da arattım appsync diye bitek os3.1 için olanı çıktı.Hangi kaynakta bulabilirim acaba
  • AppSync 4.0;
    cydia.hackulo.us
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.