hocam users'dan sonra appdata kısmını bulamadım yok yani.Şimdi ben başka yerden firmware indirsemm onla jb yapsam bi sorun olur mu ?
olur tabi niye olmasın.direk indirme linkleri var ordan indir.sonra telefonu tak itunes üzerinden shift tuşuna basarak restore de.oradan firmware'ı seç.4 e yükselttikten sonrada jb yap.
quote:
Orijinalden alıntı: cenk_kusje
quote:
Orijinalden alıntı: nicknicknick
quote:
Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
quote:
Orijinalden alıntı: nicknicknick
arkdaşlar ben itunes üzerinden update yaparak ios4'e geçtim fakat bu programda browse'a bastıgımda firmware'i nerden bulucam ?
hocam users'dan sonra appdata kısmını bulamadım yok yani.Şimdi ben başka yerden firmware indirsemm onla jb yapsam bi sorun olur mu ?
olur tabi niye olmasın.direk indirme linkleri var ordan indir.sonra telefonu tak itunes üzerinden shift tuşuna basarak restore de.oradan firmware'ı seç.4 e yükselttikten sonrada jb yap.
bilgisayarında yüklü zaten o firmware ios4'e yükseltmissin onceden arat windows'da iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw dosya ismi bu...
yaptım arkadaşlar hepinize çok teşekkürler
arkadaşlar 3G'me ios4 jb yaptım.itunes üzerinden crackli uygulamaları yuklemek istiyorum.Cydıa'da arattım appsync diye bitek os3.1 için olanı çıktı.Hangi kaynakta bulabilirim acaba