Şimdi Ara

Redmi S2- Redmi 5 Plus - A2 lite- A1 Sizce Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 4 telefon arasında kaldım fiyatları yaklaşık olarak aynı kamera kalitesi pek önemli değil fotoğraf çekilmem nadiren yani. Oyun oynarım bol bol sanırım hepsinin işlemcileri filan aynı performansları da aynıdır oyunlarda diye düşünüyorum arasında kaldığım şey ise tasarım ve arayüz a2 lite tasarım olarak hoşuma gitti fakat 3 senelik mi4 kullanıcısıyım miui arayüzüne alıştım android one nasıldır sorun cıkarır mı ? arayüz için redmi 5 plusa kayıyor gönlüm fakat onun yanında bir de biraz daha ucuza redmi s2 var ve hız testlerinde saliselikte olsa redmi 5 plustan hızlı android one alacak olursam çentik hoşuma gitti fakat çoğu insan 1-2 güne sıkılırsın rahatsız etmeye başlar oradaki boşluk diyor bu durumda a1e kaymış oluyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Mi A2 Lite modeli tasarım ve batarya ömrü açısından şahane. Çentik göze batmıyor, hatta bir süre sonra olduğunu bile unutuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papummmm P kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum fakat aklim bir de redmi note 5e kaydi 300 tl daha pahali fakat islemcisi filan ust seviye antutu da bu 78k note 5 120k civari aliyor ama o 300 tl farka deger mi kararsiz kaldim tabi 64 gb hafiza ve 4 gb ram var yine de dusunduruyor insani

• Beklenti meselesi dostum. Hafıza ve ram önem taşıyorsa senin için Note modelini, batarya ve tasarım önem taşıyorsa Lite modelini tercih edebilirsin.

• soruyu 2 ye indirmek istiyorum. A2 lite mı A1 mi.
  • mechultipo M kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında mi a2 lite

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

İkisi arasında mi a2 lite
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    5 yıl önce açıldı
    Xiaomi mi a2 lite
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.