Şimdi Ara

Redmi Note 9S==> 2599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

    Çıkış fiyatı 2400
    Geçen haftaya kadar migrosda 2400du. Hala 2400 olabilir.
    Sorun pahalı olması değil indirimle daha pahalı olması
    Devlet her telefonu 200$ a sabitlerken, en çok zammın 200 $ lik telefonlara gelip 3000 liraya çıkması ayrıca enteresan bir durum. Samsung bu fiyattaki m30 serisine zam yapmadı mesela.yada çok az farkla zam yaptı.

    Alıntıları Göster
    Sallamanın da sınırı olur. M30s 1900 liradan 2650 TL'ye çıktı. En çok zam gören telefonlardan biri. 9s duyuruldugunda ek vergi olayı yoktu. O yüzden 2400 TL'den çıkış yaptı. Daha sonra ek vergi geldiği için fiyatı yükseldi. Dürüst olun biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

    Birşeyi yanlış anlıyorsunuz, hepimiz biliyoruz bu telefonun ederini. 2000 TL üzeri olmayacağını, bu özelliklerin ederinin ne olduğunu vs...
    Bana şunun cevabını verebilir misiniz: daha önce hiç bu telefonu 2000 TL hatta 2500 TL altına gördünüz mü ? Önümüzdeki 2-3 ay içinde 2000 altına düşeceğine inanıyor musunuz ?

    Tüm bu koşullar altında bu fiyat ne yazık ki sıcak oluyor. Bok atacağınız adam ben değilim, öfkenizi benden değil sıkıyorsa sizleri bu hâle getirenden çıkarın
    Vurdu gol oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omrfrkdmrc kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan Xiaomi 2017 mi note 3 aldığı Dxmark foto kalitesi 6 GB ram ile hala birçok telefonun önünde. Tasarımı damla olsa tabi ama değil işte..( kullandığım telefondur ve çok memnunum uzun süre de kullanırım daha. Bu fiyatlara sık sık telefon değiştirilmez artık)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki ek vergi gelmeden çok iyiydi de fiyatlar şimdi şaşırdınız ,hatta ne tarafa döneceğinizi de şaşırdınız,Aliexpresste 200 dolarlık telefonun fiyatına bakın hele ama yetmez bence en ucuz telefon burda 3 bin olmalı ki zengin fakir belli olsun ne o öyle herkesin elinde bir telefon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200$ altı ürünlere yeni bir yasa geldi aslında halihazırda satılan ürünlerin fiyatını asla etkilememesi gerekiyordu. Aslında kaçak göçek iş yapmayan vergi kaçırmayan hiçbir firma ürününü etkilemiyordu. Ne hikmetse bu yasa çıkar çıkmaz en çok fiyatı 200$ üstü olan ve hali hazırda cihazlar birden uçtu. Samsung cephesi hiçbir zam yapmazken birden Samsung fiyatları uçtu. Acaba neden? Cevabı basit fırsatçı Hepsiburada! Aslında hiçbir şekilde fiyatlarını arttıracak durum yoktu. Hepsiburada ve Evofone denen firmalar adeta piyasayı tekellerine bağladılar. Bu ikisi fırsatçılık yaparak piyasayı uçurdular ve haksız fiyat artışı yaptılar. Bu ülkenin herşeyi artık mide bulandırıyor. Eline fırsat geçen tokatlama peşinde. O yüzden asla bu iki firmanın hiçbir ürününü almıyacağım. Nasıl vergi artışından dolayı asla Vestel almıyorsam. Artık bu iki firmadan da ASLA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 25 Mayıs 2020; 13:8:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Telefonların fiyatı ayrı kendisi de işe yaramaz. Mi6 6/64 kullanıyorum telefonu yenilesem alacak telefon yok. 1800 tlden almıştım o dönem şu fiyatlara verdikleri telefonlara bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magaza ismine bakınca almayın diye bağırıyor resmen Allah bilir merdiven altındaki telefoncudur kutusu açılmış cihazları paketleyip sıfır diye satan keklik avlayan garantisi biziz abe bişey oldumu bize getir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 25 Mayıs 2020; 13:20:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telin fiyatı 170usd, yani en fazla 1700 TL eder...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kur bu vergi oranları ile hiçbir zaman daha uygun olmayacak arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Vergi gerektiğinde ilk akla gelen kalem bu sanırım 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size. Yaklaşık 4 yıl önce 1500 TL ye aldığım Mi 5 pro kullanıyorum ve özellik paralelinde alacağım telefon en az 5000 TL. Şu telefon da nfc dahi yok ve rakamlar korkunç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face Xiaomi grubunda mert Yüceli 1950 ye satıyor. 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    200$ altı ürünlere yeni bir yasa geldi aslında halihazırda satılan ürünlerin fiyatını asla etkilememesi gerekiyordu. Aslında kaçak göçek iş yapmayan vergi kaçırmayan hiçbir firma ürününü etkilemiyordu. Ne hikmetse bu yasa çıkar çıkmaz en çok fiyatı 200$ üstü olan ve hali hazırda cihazlar birden uçtu. Samsung cephesi hiçbir zam yapmazken birden Samsung fiyatları uçtu. Acaba neden? Cevabı basit fırsatçı Hepsiburada! Aslında hiçbir şekilde fiyatlarını arttıracak durum yoktu. Hepsiburada ve Evofone denen firmalar adeta piyasayı tekellerine bağladılar. Bu ikisi fırsatçılık yaparak piyasayı uçurdular ve haksız fiyat artışı yaptılar. Bu ülkenin herşeyi artık mide bulandırıyor. Eline fırsat geçen tokatlama peşinde. O yüzden asla bu iki firmanın hiçbir ürününü almıyacağım. Nasıl vergi artışından dolayı asla Vestel almıyorsam. Artık bu iki firmadan da ASLA.
    Nasıl etkilemiyordu. Şu videonun ilk 10 dakikasini izle anlarsın etkiliyor mu etkilemiyor mu.

    https://www.youtube.com/watch?v=1yyOSXBG55I&feature=youtu.be

    200 dolar üzerindeki telefonların fiyatının artması da normal. Atıyorum 180 dolarlık telefon yeni vergiyle 210 dolar oluyorsa 210 dolarlik telefona da firma zam yapar ki alt seviye ve üst seviye ürün aynı fiyatta olmasın. 210 dolarlik telefon da 240 olur. 240 dolarlık 280 olur. Firma bu şekilde fiyatlandırma yapmak zorunda. 1800 TL'ye satılan telefon ülkeye kaç dolardan geliyor sanıyorsunuz da etkilemiyor diyorsunuz. 1500 TLnin üstündeki telefonlarda OTV zaten %50, kdv%18, trt %10

    Telefonun geliş fiyatı 200 dolar desek bile 1400 TL vergisiz fiyatı yapıyor.
    700 TL ötv
    378 TL kdv
    246 trt
    Toplam 2725 TL yaptı bile. Daha bayi karını vs koymadım. Sizin 3000 TLye aldığınız telefonun bile ithalat fiyati muhtemelen 200 doların altında yani. Kaldı ki videoyu izlersen daha iyi anlarsin olay sadece vergi değil. İthalat da zorlaştirildi. Yani istesen de vergisini ödeyip getiremiyorsun istediğin gibi.


    Edit : Bir kaynak daha sana.
    "Habertürk’ten Necdet Çalışkan’ın haberine göre yeni düzenleme ile birlikte ithalat/imalat bedeli 1000 TL olan cep telefonunda 10 TL’ye Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, 101 TL TRT’ye, 444.4 TL ÖTV’ye ve 280 TL de KDV’ye gidecek.

    Böylece her 1000 TL’lik telefondan, toplam 835 TL’lik bir vergi tahsil edilecek."

    https://m.haberturk.com/ek-vergi-telefon-fiyatlarini-ne-kadar-artiracak-haberler-2603800-teknoloji


    Edit 2: O 2600 liranın yaklaşık 1200-1300 lirası vergi zaten. Açıkladım yukarıda. @Philae



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 25 Mayıs 2020; 13:42:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 200 dolarlık telefon 2600 lira xiaomi türkiye baya saçmalamaya başladı güya f/p telefon.

    A-LIN-MAZ.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak şimdi telefonu bu ülkeye getiren Samsung. Gümrükten geçirip vergisini veren Samsung. Ama Samsung fiyatlarda herhangi değişiklik yapmaz iken fiyat arttıran HB. Şimdi bu nedir. Bana bir açıklar mısınız.

    Ayrıca yasa çıktığı tarih itibariyle geçerlidir. 1 2 ay önce getirilen telefona gel vergi ver demiyor. Ama ne hikmetse üretimi dahi durmuş şuan sadece stoklarda olan olarak satılan ülkeye geleli çok olmuş Mi 9T modelinin fiyatı uçtu. Bu ne peki? Bu yasadan sonra Huawei, Samsung, Realme, Oppo gibi kendine ait satış kanalı olan firmalar fiyat artırması yapmaz iken. Arttıran tek firma Xiaomi?

    Zaten devlet bindi üstümüze ne kadar anlatsakta her zaman savunan çıkıyor. Kardeşim bari firmaları savunmayı ya. Herşey gün gibi ortada. Yahu kaçak yollarla yurtdışından telefon getirenler bile fiyat arttırdı. Bu ülkede devleti ayrı firması ayrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 25 Mayıs 2020; 13:52:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mi 9t'nin avrupa fiyatı çok daha fazla olmasına rağmen aynı paraya satılıyorlar hemen hemen. bunu da düşünün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bytunga050

    Face Xiaomi grubunda mert Yüceli 1950 ye satıyor. 😂
    Onlar zaten ayrı bir dünya face kaçakçıları..zerre vergi yok algı yok..onlarda zam yaptılar, işin ilginci dolar çıkınca fiyatı hemen artırıyolar ama inince hiçbiri indirmiyor ama gruba bi bak ağızlarında din iman hep konuşmaları..geçen polis baskın yaptı kargolara el koydu bazılarının, bir tane meşhur satıcı artık polis baskınlarında telefon yakalatırsa zararı alıcıya keserim yani ben kargoya verdikten sonra iş btmiştir dedi karşı çıkanları da gruptan attı falan.. neyse diyeceğim, ülke koca bir boka çukurunda debelenip duruyor,tek gerçekte milleti düzmek oldu..hükümet bir yandan firmalar bir yandan gelen geçen düzüyor, kişi başı gelir cücük kadar ama düzmek sınırsız..ha acıyosam da namerdim, herşey müstehaktır ..2 yıllık redmi 5+ kullanıyorum bozulana kadar da kullanırım..bozuldu mu da gidip faturalı telefon alırsam namerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mayıs 2020; 14:28:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • senelerdir takip ederim burayı şu tüm kurallara uygun bir biçimde açılan konuları bile baltalayan zevat ın nesli ne zaman tükenecek acaba merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    Sallamanın da sınırı olur. M30s 1900 liradan 2650 TL'ye çıktı. En çok zam gören telefonlardan biri. 9s duyuruldugunda ek vergi olayı yoktu. O yüzden 2400 TL'den çıkış yaptı. Daha sonra ek vergi geldiği için fiyatı yükseldi. Dürüst olun biraz.

    Alıntıları Göster
    Hocam siz dürüst olun. Zaten 200$ olan telefona zam gelmesi sacmalik. Nasıl olsa geri gelecek hepsi eski fiyatına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de neyin sıcak fırsatını gördünüz ki tartışıyorsunuz. Üstelik bu satıcıyı biliyorum. Sürekli piyasanın üzerinde satış yapan biri. Bırakın vergiyi mergiyi adam itelemeye çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.