Şimdi Ara

Redmi Note 7 vs. Mi 8 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü ikisi arasında bir seçim yapamadım..
    1-)Sizce damla çentik mi daha iyi düz çektik mi?
    2-)Hangi telefon daha alınası sizce?

• 1- Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir, ben damla çentiği tercih ederim çünkü daha az yer kaplıyor ve daha estetik.
    2- RN 7 daha ön plana çıkıyor. Nedenlerine gelirsek: Daha iyi batarya performansı ve daha güncel bir cihaz olmasını sayabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

1- Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir, ben damla çentiği tercih ederim çünkü daha az yer kaplıyor ve daha estetik.
    2- RN 7 daha ön plana çıkıyor. Nedenlerine gelirsek: Daha iyi batarya performansı ve daha güncel bir cihaz olmasını sayabiliriz.
    red mi note 7'ye plastik kasa diyorlar, 8 lite metal kasa.. bu konuda ne düşünüyorsun
  • Kasa olarak Mi 8 Lite daha iyi metal olduğu için ama Redmi Note 7'nin kasası plastik olmasına rağmen bunu hissettirmiyor. Zaten kılıf kullanıldığı zaman kasanın pek de önemi kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 12 Ekim 2019; 18:11:7 >
  • quote:

Kasa olarak Mi 8 Lite daha iyi metal olduğu için ama Redmi Note 7'nin kasası plastik olmasına rağmen bunu hissettirmiyor. Zaten kılıf kullanıldığı zaman kasanın pek de önemi kalmıyor.
    note 7 alırsan pişman olmazsın diyorsun yani
  • Pişman olmazsın. Mi 8 Lite'ın artıları metal kasa ve 4k video çekimi, Redmi Note 7 Gcam ile 4k video çekebiliyor ve pil performansı olarak Mi 8 Lite'a fark atıyor. Metal kasası olduğu için Mi 8 Lite tercih etmek mantıksız olur çünkü zaten telefonu büyük ihtimalle kılıfla kullanacaksınız ve herhangi bir fark hissetmeyeceksiniz ayrıca Redmi Note 7'deki plastik kalitesiz değil hatta plastik olduğu fark edilmiyor. Tabii ki yine de karar sizin, şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Pişman olmazsın. Mi 8 Lite'ın artıları metal kasa ve 4k video çekimi, Redmi Note 7 Gcam ile 4k video çekebiliyor ve pil performansı olarak Mi 8 Lite'a fark atıyor. Metal kasası olduğu için Mi 8 Lite tercih etmek mantıksız olur çünkü zaten telefonu büyük ihtimalle kılıfla kullanacaksınız ve herhangi bir fark hissetmeyeceksiniz ayrıca Redmi Note 7'deki plastik kalitesiz değil hatta plastik olduğu fark edilmiyor. Tabii ki yine de karar sizin, şimdiden hayırlı olsun.
    Gcam mi? Neden sadece Gcam ile 4k çekiyor? Kendisine güncelleme ile neden bu özelliği eklememişler ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note7- daha yeni, arka kamera daha iyi, damla çentik, batarya performansı daha iyi, 3.5mm jack,

8lite- kasa güzel, ön kamera daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 17 Ekim 2019; 20:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Note7- daha yeni, arka kamera daha iyi, damla çentik, batarya performansı daha iyi, 3.5mm jack,

8lite- kasa güzel, ön kamera daha iyi
    Seçimin hangisi olurdu Bide note 7 nin arka kamera çıkıntısı çok fazla diyorlar kaba duruyormuş ona uygun kılıf bulunca..
  • İkisini de aynı fiyatta ve xiaomi türkiye garantili olarak bulursam kesinlikle xiaomi 8 lite tercih ederdim 3.5mm çok önemli gibi geliyordu ama artık her taraf bluetooth kulaklık doldu 3.5mm'e gerek kalmadı. 48 mp'de teoride iyi ama pratikte bana pek fark etmiyor. Bir tek batarya performansı yüzünden üzülürdüm azıcık o kadar Ama fiyat farkı var işte
  • quote:

İkisini de aynı fiyatta ve xiaomi türkiye garantili olarak bulursam kesinlikle xiaomi 8 lite tercih ederdim 3.5mm çok önemli gibi geliyordu ama artık her taraf bluetooth kulaklık doldu 3.5mm'e gerek kalmadı. 48 mp'de teoride iyi ama pratikte bana pek fark etmiyor. Bir tek batarya performansı yüzünden üzülürdüm azıcık o kadar Ama fiyat farkı var işte
    sence görünüş olarak hangisi daha iyi damla çentik ve normal çentik arasında da kaldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 18 Ekim 2019; 0:27:14 >

• Ben dikkat bile etmedim ikisi de çentik sonuçta, iphonelardaki gibi kocaman olsa neyse

• quote:

Ben dikkat bile etmedim ikisi de çentik sonuçta, iphonelardaki gibi kocaman olsa neyse
    Arada maalesef fiyat farkı var.. 1650 liraya alabilirim int note 7 yi ancak mi 8lite en aşağı 2000 şey hakkında ne düşünüyorsun Türkiye kayıtlı ancak garantisi olmayan telefonlar satılıyor bazı telefoncularda ikisinin de ortalama fiyatı 1.300 sence alınır mı

• Valla ben de emin değilim tr garantili olmayan diğer telefonlar hakkında. Baya fiyat farkı var ama xiaomi tr gelmişken en ucuzundan bulup note 7 xiaomi tr almak daha mantıklı sanki. Mesela forumda ucuza note 8 satanlar var kayıt yok şöyle yok böyle yapılacak falan diyorlar ama insan güvenemiyor.

• quote:

Valla ben de emin değilim tr garantili olmayan diğer telefonlar hakkında. Baya fiyat farkı var ama xiaomi tr gelmişken en ucuzundan bulup note 7 xiaomi tr almak daha mantıklı sanki. Mesela forumda ucuza note 8 satanlar var kayıt yok şöyle yok böyle yapılacak falan diyorlar ama insan güvenemiyor.
    Maalesef öğrenci olmak gerçeğiyle bir kez daha yüzleşiyorum böylece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.