Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
939.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 gb olan modeli varmış internette karşılasması var bence 3 gb kesin gelcek iptal ettirin
  • Zulema Z kullanıcısına yanıt
    Cihazin 3GB ramli versiyonu var. Ama Türkiye'de yok onu anlatmaya çalışıyorum size hocam :) bana inanın ithalat ya xaoimi Türkiye garantili olup kisaca garantisi olup 3GB RAMLi bir Redmi Note 7 yok :)

Edit : Siparisi cumartesi verdim. Yarin kargoya verilecek. Bekliyorum :)
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sese61 -- 15 Nisan 2019; 14:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'de mavi ürünü de aynı fiyata sunulmuş durumda, ben önsiparişten siyahı almıştım ancak bu kadar gecikince iptal edip bari mavi gelmişken maviyi alayım diye maviyi sipariş ettim. HB'nin özelliği anında hesabınıza para yatıyor. Dolayısıyla beklediğime Mavi'yi alarak teselli ediyorum kendimi.
  • Resmi garantili mavi geldi hepsiburadaya.

• Hb den sipariş verdim. Bu arada hb de 3gb olarak yazıyor sordum yazım hatası dediler. 4gb /64 olarak.

• Yurtdışı kayıtlı mi 8 se,huawei mate 20 lite ve red mi note 7 arasında kalmıştım bugün satıcı hepsiburadayı ve 2 yıl garantiyi global rom jak girişi band 20yi vs. yi görünce yapıştırdım red mi note 7'yi hadi hayırlı olsun alana satana...
  • G-khan kullanıcısına yanıt
    5 inde on siparis vermistim bu kadar uzayacagini bilseydim vermezdim. 10 unda gonderilecekti uzadi hala bekliyorum. Para hemen geri yatiyor mu hocam. Eger öyleyse 128 ligi sipariş etmeyi düşünüyorum zaten o kadar beklemisiz bari o gelsin ay sonuna anca gelir o da.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    bende 6 sında siparis gecmiştim hepsiburadan 12 si idi kargolama tarihi herhangi bir hareketlılık yok sizde ne zamandı kargolama gorustunuzmu ne zamana gonderecegiz diyorlar.
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Benim 10 unda kargolama 11 inde teslim yaziyordu. 11 inde hepsiburadayi aradim. Zaten sitede de 15 inde stoklarda olacak diye tarihi guncellemislerdi. Bana 15 inde stokta olacaktir siparis sirasina gore teslimatlara baslanacak denildi. Bekliyorum en azından bugun teslimatlara başlamaları gerekiyor. Ama hepsiburada surekli son kalan urun sayisini ve ustteki geri sayimi ileriye atıyor. Suanda da sitede en geç 17 nisan kargo da diyor. Bu kadar uzatacaklarsa iptal edicem 128 ligi beklerim daha iyi en azından.

• aynen surekli stok yenılıyor ve gonderım tarihi ileri atıyor. en azından once alanlara gondermeye baslasalar. millet telefonu eskitti biz daha teslim alamadık.
  • Simdi aradim. Benim kargolama ayin 16. Teslim ayin 18si görünüyor. Yarin yani 16sinda kargolama yapilacaktir dedi Müşteri temsilcisi. Yarink bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Valla ben çok anlamıyorum ama telefonları karşılaştırırken dikkatimi çekti. 3 GB ram olanlar 32 GB hafıza ile geliyor.

Yani 64 gb hafıza olup 3 gb ram olmuyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Şimdi kontrol ettiğimde düzeltilmiş, yanlış yazılmış demek ki.

iyi günler.
  • Arkadaşlar,

Bu telefonu Anadolu yakasında nerede görebiliriz?
  • sese61 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 sında verdim siparişi hala bekliyorum, çarlamba günü kargolanacak diyorlar, stok sıkıntısı varmış

• unhill U kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ön sipariş verdiniz ve 17sinde kargolanacak diyorsunuz. Ben ön sipariş degil stoklara girdigi gibi siparis verdim ve aradam 1 saat önce. Yarin kargolanacak dediler. Eger olmazsa iptal edeceğim ve evofone.com yani kendi sitesinden satin alacagim Türkiye garantili olarak. Onlarda stok sıkıntısı olma, en azından :)

• Arkadaşlar merhaba, Redmi Note 7 nin hatlarla bilhassa Vodafone ile çekim kalitesi nasıl sıkıntı yaşayan var mı? Sırf çekim kalitesi yüzünden Huawei-Honor almayı düşünüyorum. Ama aklımda redmi note 7 de kalıyor. şuan mi 5s plus kullanıyorum ve konuşma da çekim kalitesinde evimin bulunduğu lokasyonda sıkıntı yaşıyorum. mutfakta çekiyor 2 adım sonra antrede çekim çok düşüyor ve konuşma kesiliyor.
    Az çekme konuşamama, gibi bir sıkıntı yaşayan var mı? Birde evde Mi'nin wireless genişleticisini kullanıyorum. modem ve mi arasında wifi'a bağlanmada mi 5s plus çok kararsız kalıyor güçlü olanı değil güçsüz olanı seçip bağlanıyor. Bu tarz bir mesele var mı acaba Note 7de? 2 wifi arasında geçiş hızı iyi mi? Tecrübe eden varsa ve Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Hepsiburad dan gelen mesaj 3 GB diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kelle42

Hata var. 4/64 olacak. Adamlar bilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelle42

Merhaba;

Mavinin "Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili)" stock kodu HBV00000IMW2G görünüyor sitede. Size referans verilen kod ithalatçı garantili olan telefon. Onda şu anda 3gb görünüyor
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-7-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000J2PH7
    .

iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkrycl -- 15 Nisan 2019; 17:48:23 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.