Şimdi Ara

REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Lütfen önce benim alışveriş şartlarımı okuyun, sizin için de uygun ise iletişime geçelim. Burada yazdığım şeyleri dahi bir kaç kere soran insanlar var. Sattığım cihazlar belli hepsinin teknik özellikleri ve incelemeleri web de çok rahat bulunuyor. Sattığım sıfır telefon hakkında batarya ömrünü bana sormanın bir anlamı yok.
    Güven sorunu olanlar referanslarıma bakabilir profilim her zaman açık ve bütün kişisel bilgilerim doğru.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Pazarlık payı bırakmadım inebileceğim kadar indim zaten.
    Elinde imei olanların imeilerini telefonlara yazabilirim. Kalıcı şekilde.
    Sanalpazar yok çeşit çeşit sıkıntı çıkıyor.
    Elden veya havale+kargo olur. Kargo alıcıdan.
    Farklı alışveriş yöntemleri sormayın lütfen olanları yazdım.

----------------------------------------------------------

ELEPHONE p6000 ikinci el beyaz kutusu ve aksesuarları tam kozmetik olarak 10/8 ekranda çizik yok sadece arka kapakta bir kaç çizik mevcut. Yedek jelatin ve kapaklı deri kılıf hediye IMEI kayıtlı fiyat SATILDI

----------------------------------------------------------

Redmi Note 2 için arkası cam kenarları alüminyum arka kapak yerine takılan kılıflardan mavi renk Fiyat 30TL - Örnek ürün linki:http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Aluminum-Metal-Tempered-Glass-Battery-Cover-Case-For-Xiaomi-Hongmi-Redmi/32449775633.html

---------------------------------------------------------

Avea Intouch 4 Altın rengi 15 ay garantili ve 3 ay daha kaskolu. Kutulu ve faturalı kulaklık hariç kutu içeriği tam. Ekran çerçevesinde plastik kısımlarda kırıklar mevcut. Orta kasa da çizik var Fiyat SATILDI

----------------------------------------------------------------------------------
    Lenovo A806 GOLDEN WARRIOR Beyaz 2gb RAM 16gm ROM 8 çekirdek işlemci 5" HD ekran Sıfır kutu yok orijinal şarj cihazı ile birlikte silikon kılıf ve ekran jelatini hediye IMEI kayıtlı. SATILDI
    http://www.gsmarena.com/lenovo_golden_warrior_a8-6529.php

Lenovo a916 Siyah 5.5" HD ekran 1gb RAM 8gb ROM deri benzeri soft arka kapak Sıfır kutu yok orijinal şarj cihazı ile birlikte silikon kılıf ve ekran jelatini hediye IMEI işlemi alıcıya ait elinde imeisi olanı yazabilirim SATILDI
    http://m.gsmarena.com/lenovo_a916-6855.php

Redmi Note 2 FDD beyaz sıfır ayarında kusursuz kılcal çizik dahi yok 10 gün kullanıldı üzerinde kırılmaz cam ve silikon kılıf hediyeli. Kozmetik olarak 10/10. Şarj cihazı ve kablosu kullanılmadı. Kutusuz. Tek imei kayıtlı sim kart tak kullan SATILDI

K3 note Sıfır Sarı renkli kutulu tek imei kayıtlı sim kart tak kullan SATILDI

Turkcell T50 kozmetik kusurları mevcut. Kutusu ve şarj cihazı mevcut faturası yok 2014 7. ayda alınmış 2016 7. aya kadar garantili faturasız garantiden yararlanabiliyor. Kozmetik olarak 10/7 alır. Ekranda çizik yok. SATILDI

Samsung Core Prime G361H 5.1.1 lolipop sürümlü olan Antutu puanı 22k. Faturalı kutulu tam aksesuarlı. 2 Aylık sıfır ayarında 22 Ay daha garantili Teknosa faturalı SATILDI

Lumia 535 sıfır ayarında ekranda çizik yok arka kapakta çok dikkatli bakınca görünen 1 nokta çizik mevcut. Kozmetik olarak 10/9.5. Teknosa faturalı kutulu orjinal şarj cihazı mevcut. 23 aydan fazla garantili. SATILDI

Blackberry q5 2 adet ikisi de sıfır ayarında birer adet çizikleri mevcut ekranlarda çizik yok. 1 Tanesinde kutu mevcut birinde kutu yok. İkisi de teknosa faturalı kaliteli şarj aleti ve kablo ile verilecek. İkisi de kozmetik olarak 10/9 23 aydan fazla garantili. SATILDI

Sıfır Nokia XL Dual Sim beyaz. Teknosa faturalı 2 Yıl Resmi Nokia garantili kutusunda hazır bekliyor. Kutuda kulaklık eksik. Şarj cihazı ve garanti belgesi ile kullanım kılavuzu mevcut. İşletim sistemi android olduğu için her türlü uygulama APK olarak yükleniyor. SATILDI

Elephone p6000 ikinci el 4 ay kullanıldı arka kapakta çizikler mevcut. Ekran jelatinli kullanıldı yani çiziksiz, yedek jelatini mevcut. Kozmetik olarak 10/9 alır. Kutusu şarj cihazı ve senkron kablosu orijinal ve kullanılmadı. Tek imei kayıtlı. SATILDI

REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK

REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK

REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK

REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK
     REDMI NOTE 2 ARKA KAPAK

Pazarlık payı bırakmadım inebileceğim kadar indim zaten.
    K3 Note - Redmi Note 2 - Elephone p6000 bunlarda ikinci imei ye de kayıt isteyenlere +50TL bir ekstrası mevcut. Elinde imei olanların imeilerini telefonlara ikinci imei olarak yazabilirim. Kalıcı şekilde.
    Sanalpazar elden teslim veya önce onay sonra kargo şeklinde olur.
    Elden veya havale+kargo olur. Kargo alıcıdan.
    Farklı alışveriş yöntemleri sormayın lütfen olanları yazdım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 3 Şubat 2016; 23:31:59 >

• çift simli mi cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efşânî

çift simli mi cihaz?

Evet çift simli.
  • iki sim de aktif mi peki hocam
  • quote:

iki sim de aktif mi peki hocam

İki simde aynı anda sinyal alıyor fakat biri çağrı alınca diğerine ulaşılamıyor diye biliyorum.
  • kayıtlı mı manasında sormuştum Hocam. Ya da malum yöntem işte.
  • quote:

kayıtlı mı manasında sormuştum Hocam. Ya da malum yöntem işte.

İki sim kartın imeisi de aynı. Redmi note 2 konusunda tek imei ile çift sim kart kullanıyorlar. İkinciyi farklı imei isterseniz 50TL fark atıyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ
    11 yıl önce açıldı
    iPhone Arka Kapak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elephone p6000 için öm
  • Lumia 535 satıldı diğerleri devam.
  • Hocam elindeki cihazlardan şebeke üzerinden görüntülü görüşme olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali guler

Hocam elindeki cihazlardan şebeke üzerinden görüntülü görüşme olan varmı

Telefonları kullanmadım o yüzden internette telefon hakkında ne yazıyor ıse ben de ondan fazlasını bilmiyorum maalesef.
  • Lenovo a916 satıldı diğerlerini satışa devam.
  • Letv le s1 ne kadara getirirsin hocam yurtdışından ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Letv le s1 ne kadara getirirsin hocam yurtdışından ?

Yakın zamanda yeni telefon getirmeyi düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.