Şimdi Ara

Redmi Note 14 Pro 5G resmen onaylandı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Redmi Note 14 Pro 5G resmen onaylandı: Yakında geliyor
    Xiaomi, bir süredir sızıntılarla gündemde olan Redmi Note 14 serisi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Daha önce 2024 serisinde yer alacak modellerin özelliklerinden bahsetmiştik. Şimdi ise Redmi Note 14 Pro 5G'nin bazı özellikleri doğrulandı. Üstelik bu bilgi güvenilir bir kaynaktan geliyor.



    Redmi Note 14 Pro 5G resmen onaylandı



    Kaçıranlar için daha önce Redmi Genel Müdürü Wang Teng Thomas, Redmi 14 serisinin bazı özelliklerine açıklık getirmiş ve Redmi Note 14 5G'nin POCO M7 Pro 5G olarak piyasaya çıkacağı doğrulanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de serinin Pro modeli IMEI veritabanında görünmeye başladı. Platformda "ametist" kod adıyla listelenen telefon, küresel pazarda POCO X7 olarak lanse edilecek. 



    Redmi Note 14 Pro 5G resmen onaylandı: Yakında geliyor
    Redmi Note 14 Pro 5G veya POCO X7 hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak her iki modelin de 45W hızlı şarj ve Snapdragon 7s Gen 3 işlemciden güç alacağı belirtiliyor. Bu, önceki Note 13 Pro 5G ile karşılaştırıldığında önemli bir yükseltme olacak. Keza Snapdragon 7s Gen 2, TSMC yerine Samsung Foundry'e güveniyordu. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi yeni powerbank modellerini ardı ardına tanıtmaya devam ediyor



    Raporlara göre, 7s Gen 3 işlemci %20 daha iyi CPU ve %40’a kadar daha güçlü GPU sunacak. Bu da telefonun oyun oynama ve çoklu görev gibi işlemlerde önceki modellere göre çok daha başarılı olacağı anlamına geliyor. Buna ek olarak Redmi Note 14 Pro 5G'nin farklı pazarlar için farklı kamera kurulumları ile geleceği de iddialar arasında.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi yeni powerbank modellerini ardı ardına tanıtmaya devam ediyor



    Cihazın global versiyonu, bir telefoto lens içeren üçlü kamera sistemi ile donatılacak. Çin sürümünde ise makro kamera ile karşılaşacağız. Redmi Note 14 serisinin çıkış tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak mevcut raporlar Eylül ortası ve sonlarına işaret ediyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/16/exclusive-redmi-note-14-pro-5g-poco-x7-officially-confirmed-coming-soon/







  • Apple olsa herkez doluşurdu yorumlara bi allahın kulunun ilgisini çekmemiş yazık millete.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nor0 kullanıcısına yanıt

    Marka olayını aşamayan milyonlarca insan var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefonun arka tasarımı nasıl bu kadar çirkin olabilir.

  • Emektar redmi 10 pro 8GB'yi yenileme vakti gelmiş.

  • Xiaomi iyice bozmaya başladı daha yeni çıktığı zaman aldığım redmi Note 12 pro 4g üzerine iki model çıktı şimdi 14 serisinden bir telefon alacaksın bir yıl sonra 16 serisi çıkacak bakıyorum özelliklere değişmede yok bı tasarımı değiştirip yenisini yapıyorlar ??

  • Rte milletin parası ile uzaya uydu gönderiyor bunun ticaretini yapan kurumlar dış güçler cep telefonu faturalarını şişiriyor dış güclerin eski cep telefonlarını çöpe artırıyor.

  • Poco X3 pro kullanıyorum 2021 de aldım sadece geçen ay batarya değişimi yaptım memnunum 100 kere düşürdüm korumasız kilifsiz ne çizik ne kırık olmadı X7 yıl heyecanla bekliyorum çıktığı gibi alacağım

  • Kavisli ekran? Aman Allah korusun. Samsung edge faciaları dün gibi aklımda. Olay her yıl satışa döndü yazılım facia inovasyon zaten hiç yok bu böyle her sene çıka çıka iPhone 50 samsung 49 Xiaomi 48 diye gidecek herhalde.

  • Redmi Note 12 Pro 5G gibi Xiaomi buna da Android güncelleme desteği vermez herhalde. Ama 4G olanlarına hatta note olmayan en alt sınıf telefonlarına bile verir. Dünyanın en mantıksız en kafası karışık şirketi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.