Şimdi Ara

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
27
Favori
41.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi Note 13 modelleri - Güncelleme durumu
    REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 5 Ekim 2025; 12:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]
    REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]donanımhaber forum
    Redmi Note 13 - Debloat listesi (Android 15 HyperOS 2.2) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-13-debloat-listesi-android-15-hyperos-2-2--162258927

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note13 pro + 12+512gb olan modele sahibim (5g değil) bu modelde eSim kullanabilir miyim yurt dışına çıkma durumum var ama emin olamadım, bı sitede destekliyor yazıyor başkasında desteklemiyor yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Global rom yüklü ise aktif oluyormuş ama fake rom yüklü ise e sim menüde gözüktüğü halde aktif olmuyormuş. Ben tt nin günlük paketini kullanıyorum genelde 250 TL, kendi kotandan gidiyor, hot spot ile de yanımdakilere dağıtıyorum.

• Redmi Note 13'ün oled ekranı için telefonda oled yanığı koruması özelliği var, ancak bu özelliği varsayılan olarak devredışı bırakmış çinli üretici. Oled yanığından telefonun korunmasını istemiyorlar. Bu açıkça planlı eskitmektir. Açmak için illa kök yetkisi istiyor. Neden çinli telefon alınmaması gerektiğine dair önemli bir sebep bu.

duvar kağıdı döngüsü kapatılamıyor kaldırılamıyor telefonun kilidini açmadan webte gezinmeye imkan veriyor...
    uygulama kasası kapatılamıyor kaldırılamıyor çocukların Google play a bile girmesine gerek kalmadan oyun yüklüyor...
    getapps ve mi pics neyse artık adı kapatılamıyor kaldırılamıyor aynı şekilde Google play a girmeden direk kendisi oyun yüklüyor...
    sonuç mu derslerden uzak telefona bağımlı çocuklar yetiştiriyoruz...
    Bu kadar saçma bir şey olabilir mi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Honor 400 ne oldu? Memnun kalmadın mı?

redmi note 9s uzerine 3 tane yeni telefon aldim, toplam 4 cihazim var, 9s'i de iki kere sarj portunu degistirttim hala cope atmiyorum, satsam 2000 gayme verirler gerci ama guzel 3.5 ses cikisi var o yuzden onunla muzik dinlemeye devam ama redmi telefonlar birkac sene sonra bozuluyor genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Kasım 2025; 19:9:52 >

Benim 9s'in sarj portu gevsemisti mesela, sonra alt board degisti, 7 ay gitti, bir daha degisti, su an calisiyor, ekrani ips lcd oldugu icin yeni cihazlarimin yaninda camur gibi resmen haha

Honor da satin alma

• Redmi bluetooth kulaklık aldım 2 saatten fazla dinleyince ağrıdan daha fazla dinleyemiyorsunuz kulaklık bile yapamayan bir firmanın telefonundan uzak durun. Iphoneun satıştaki en eski modelini alın 11 filan bunlara bulaşmayın sağlığınıza zarar.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Simdi biri cikip kesin soyle der, Xiaomi degil Redmi sorunlu. (bu klasik savunma hic sasmaz) Cunku Redmi ucuz telefon ama Xiaomi kral bla bla bla.. Xiaomi über bla bla bla...

aynen video izliyorsun video bitince galeride kalmak yerine mi video uygulamasını açar. ekranı çift tıklama ile uyandır aktif olunca telefon habire yeniden başlar.

• Ben de bundan sonra xiaomi almayı düşünmüyorum ama sebebi bootloader kilidi açmayı zorlaştırması hatta imkansız yapması. Ancak mevcut şikayetlerin çözümü adb ile debloat yapmak. Donanım olarak kötü telefon değiller, custom rom ile veya yoğun debloat yapıldığında kullanımı daha güzel hale geliyor. Keşke saf Android olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 21 Kasım 2025; 15:25:2 >
  • Oled ekranlı Xiaomi/Redmi telefonda, OLED yanığından koruma özelliği varsayılan olarak devredışı bırakılmış çinli üretici tarafından. Telefonunuzun ekranı kısa sürede bozulsun, ekranda yanık izleri kalsın isteniyor. Kök(root) yetkisi olmadan da OLED yanığından koruma özelliği açılamıyor.

OLED ekran:

OLED yanığı koruması özelliği devredışı.

Bir çin malı ürün klasiği.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.