Şimdi Ara

Redmi note 11 pro parlaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar iki gün önce Xiaomi redmi note 11 pro model telefonu aldım.Çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen telefon ekranının ışığı azalıyor parlaklığı düşüyor Güç tasarruf modunu kapatıp denedim yine çözülmedi sorun.Ekranla ilgili farklı ayarda yok parlaklıkla ilgili.Telefon yazılımı güncel,fabrika ayarlarınada döndüm fakat olmuyor bir türlü.Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Redmi Note 11 Pro Ekran Parlaklığı Sorunu

Redmi Note 11 Pro kullanıcıları, cihazlarının ekran parlaklığıyla ilgili sorunlar bildiriyor. Bu sorun, ekranın normalden daha loş veya daha parlak olması şeklinde kendini gösterebiliyor.

Otomatik Parlaklık Sorunu

Bazı kullanıcılar, cihazlarının otomatik parlaklık özelliğinin düzgün çalışmamasını bildiriyor. Bu, ekranın dış ortam ışığına göre otomatik olarak ayarlanmamasına neden oluyor. Bunun sonucunda ekran, çok loş veya çok parlak hale gelebiliyor.

Manuel Parlaklık Ayarı Sorunu

Diğer kullanıcılar ise ekranın manuel parlaklık ayarının düzgün çalışmamasından şikayetçi. Bu, ekran parlaklığının ayarlar menüsünden değiştirilememesine neden oluyor.

Xiaomi'nin Cevabı

Xiaomi, bu sorunların farkında olduğunu ve bir düzeltme üzerinde çalıştığını duyurdu. Şirket, sorunun yazılımla ilgili olabileceğini ve yakın zamanda bir güncelleme yayınlayacağını belirtti.

Geçici Çözümler

Otomatik parlaklık sorunu yaşayan kullanıcılar, bu özelliği geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirler. Manuel parlaklık ayarında sorun yaşayan kullanıcılar ise ekranı parlak bir ortama getirerek veya kapatarak parlaklığı ayarlamayı deneyebilirler.

Xiaomi Note 11 Pro ekran parlaklığı sorunuyla ilgili güncellemeler ve çözümler için resmi Xiaomi forumlarını ve web sitesini takip etmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uygulamaları yönet

Ayarlar

Zorla durdur tıkla

Depolama

Tüm verileri temizle

Yeniden başlat.

• Denedim hocam olmuyor.

• xiaomi bu yuzden almam her telefonunda 10 yıldır böyle sacma sapan bir suru hatalar oluyor eski bir mi4 ve rn2 kullanicisi olarak bi daha xiaomi mi tobe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.