Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
56
Favori
108.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiye eder misiniz yükleme yapalım mı.internette bu sürümle ilgili çok fazla şikayet mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Dün otomatik güncelleme yapmış tel. Ağırlaştı telefon tavsiye etmiyorum. Pil konusunda iyileştirme olduğu bariz belli fakat bence işlemci saat hızı kısılmış da olabilir. Telin hem yavaş çalışması ve hemde pile baktığım zaman bunu tespit ediyorum az çok.

Şuan için benim hızlı şarj tüketimim var Hard reset atmam lazım gibi başka bir şey yok benim gözüm gözüken

13 güncellemesinde birçok sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu durumu yaşayan var mı? Konu Epey sitesi : Çeşitli cihazlarla Epey'e giriyorum (telefon, tablet). Bu siteyi beğeniyorum da. Yalnız çıkmak isterken geri okuna bas ha bas. Kolay kolay Çıkılamıyor. Chrome'dan girdiğimde durum bu. Bazen çıkmak için Chrome'un o sekmesini kapatmak zorunda kalıyorum. Neden böyle bilmiyorum. Sadece bende mi oluyor yoksa sizde de durum aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TGrdL

Dün otomatik güncelleme yapmış tel. Ağırlaştı telefon tavsiye etmiyorum. Pil konusunda iyileştirme olduğu bariz belli fakat bence işlemci saat hızı kısılmış da olabilir. Telin hem yavaş çalışması ve hemde pile baktığım zaman bunu tespit ediyorum az çok.

Redmi Note 10S sahibiyim . ANDROİD 12 sonrası telefon kasmaya başladı. Youtube ve Chrome sık sık kapanıyor. Telefon mahvoldu. Ne yapmam lazım?

• Telefonun BL kilidi açıksa 12.5 yükleyin.

• yorumlara göre miui 13 ve android 12 hayal kırıklığı iyi ki güncellememişim hatta güncellemeyide telefondan sildim miui 12.5 şuan gayet akıcı ve pili iyi gidiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lanet olası şu güncellemeler yokmu 2 gün önce bı güncelleme geldi şimdi YouTube donmaya başladı video izlerken ileri sardım mi donuyor sonra dönüp duruyor kapatıp açmadan bişey izleyemiyorum

• Telefonu almayı düşünüyorum da memnun musunuz tavsiye eder misiniz? Güncelleme sonrası okuduğum şeyler biraz tereddüte düşürdü beni.

• Arkadaşlar note 10s i önerir misiniz bugün bi telefon almam lazım kronik sorun var mıdır Fiyat 5500 TL civarı sizce almaya değer mi ? Kamera video çekiminde EIS var mı

• shotgun_06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3500 lira civarı yurtdışı alınacaksa öneririm ama 5500 lira için önermem.6 bin liraya Samsung a33 tercih edebilirsiniz ya da başka cihazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi nasıl sildin hocam? bana henüz güncelleme gelmedi gelirde wifi açıkken kendi yapar diye çekiniyorum

• meddah58 kullanıcısına yanıt

şu anki telefonum samsung A50 arkadaşımda a70 kullanıyor A serisinin arıza olayından bıktık desem yeridir 2 adet A50 biri garantisi bitmeden diğeri ise garanti bittikten hemen sonra ana kartı arızalandı garanti dışı olanı yaptırmayacağım neredeyse telefon parası istiyorlar note 10s birkaç mağazada var onlarda 5800 TL istiyor dediğiniz gibi farklı cihazlara bakmak daha mantıklı

• Equexks E kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene Kasım ayında yurtdışı 8gb 128gb nfc li modelini 2800 tl ye almıştım. yani uzun zamandır kullanıyorum. telefon gece ve karanlık ortamda kamera performansı hariç memnunum. 12.5 deyim. 13 e geçmiyorum. 12.5 de telefon çok hızlı ve stabil. 5000 mah pili çok iyi. herhangi bir kasma yada donma yaşamadım. amoled ekran olması ve stereo hoparlör olması ekstra özellik. miu 13 de uyum problemleri olduğu için geçmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 27 Temmuz 2022; 10:24:18 >
  • shotgun_06 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    Gecenler de arkadasim 8/128 pro olan acil para lazim olunca telefoncuya 3200 TL satti. İmei atilmis ve orj kutulu almisti 8 ay önce.

• OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt
    Gelmediyse güncelleme ayarlarından oto. Güncelleme yap ı kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 27 Temmuz 2022; 11:23:6 >
  • 11s ile karşılaştırırsanız hangisi mantıklı sizce
    11s konusunu bulamadım bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.