Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
56
Favori
108.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşime redmi note 10s 6gb 128gb xiaomi turkiye garantili sipariş verdik 4720₺ ye. dolar olmuş 14,90. bölünce 317 dolara geliyor.

gelsin bakalım xiaomi nasılmış. kendim huawei p30 pro kullanıyorum.

• Dostlar navigasyon tuşlarını gizlemek istiyorum Fluid NG kullanacağım ama adb komutları hata veriyor. Android 11 olduğu için mi acaba? Bu konuyu bilen veya yapan varsa bilgi verebilir mi?

Bu komut hata verdi----> adb shell pm Grant com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Bu da hata verdi----> ./adb shell pm com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

• xdirectix kullanıcısına yanıt

Tuşları gizlemek derken bunu mu diyorsunuz. Menüden yapılıyor.

Redmi Note 10s [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim yurtdışı cihazda 12. 5.15 kararlı yazıyor siz 12.5.6 lardan bahsediyorsunuz, sebebi nedir bunun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar pubg oynamak için alacağım. Samsung A32, Oppo Reno 5 Litre ve redmi 10 s arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Hangisini tercih edebilirim?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Yok dostum. Onu biliyorum. Ben nova launcher kullanıyorum. nova launcher kullanınca tam ekran hareketleri çalışmıyor, tuşlarla kullanmak zorunda kalıyorsun. Ben de Flud NG kullanacağım ama sanal tuşları yok edemiyorum. Daha önce başka telefon ve android 9 da kullanıp işe yarayan yöntem note 10s te ve android 11 de işe yaramıyor. Bunu yapabilen var mı diye sordum.

• Bende redmi note 10s ile nova launcher kullanıyorum. Tuşları iptal etmek için 12.5.5 sürümünde olmanız gerekiyor. 12.5.6 dan sonra sistem navigasyon tuşlarının 3.parti yazılımlarla kaldırılmasına izin vermiyor. Telefonum otomatik güncelleme ile 12.5.6 güncellenmiş ve tuşlar geri gelmişti. Tekrar yedek alıp geri dönüş yaptım bende. Ben tuşları yok ettikten sonra hareketleri ayarlamak için mygesture programını kullanıyorum.

• zaltun kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler dostum.

• Foto moduna bir şey demiyorum ama video resmen berbat! 4k 30kare de düz giden arabayı çekiyorum kare atlaya atlaya çekiyor 1080 30 a sorun yok ama…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon ile uyumlu Google camera var mı arkadaslar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt

ben 8.4 ü yükledim. sadece gece çekimleri için kullanıyorum. diğer özellikleri kendi kamera programında gayet başarılı. sadece gece çekimi kötü. onu da gcam ile telafi ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 21 Mart 2022; 10:59:25 >
  • Redmi Note 10S için android 12 ve miui 13 ne zaman gelir arkadaşlar?

Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada 10s için always on edge yi bildirim ışığı yapma yöntemi gösterilmiş. Bildirim ışığı isteyenler bakabilir

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-10s-always-on-edge-on-kamera-bildirim-isigi-yapma.121019/

Android 12 ne zaman bilemiyorum ama Miui 13 şu an public beta olarak yüklenebiliyor, tabi tavsiye etmem, bende stabil sürümü bekliyorum.

• NFC VARMI BUNDA ACABA

NOTE 9 PRO MU

BU CİHAZMİ ALİNİR KRONİK PROBLEMİ VARMİ

• Ekranı üstten indirip de sessize aldıktan sonra tekrar ses açınca bildirim sesi geliyor,onu nasıl kapatırım? O ses gelmesin

• rewkdark R kullanıcısına yanıt

Ayarlardan ses ve titreşim bölümüne girince sessiz mod butonu var. Oradan kapatırsanız ses çıkmaz. Aksi halde sese katlanacaksınız. Benim de hoşuma gitmiyor ama çare bulamadım. Hatta sessizdeyken videoların da sesi kesilsin derseniz aynı yerde bir alt butonu aktif ederseniz tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.