Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Redmi 11SE 5G (Hafif kusurlu.) 2750 TL. Satın Al 28 Ağustos 2023 13:50 1 1 Redmi 11SE 5G (Hafif kusurlu.) 2750 TL. Cihazı 2.el olarak idareten almıştım. Cihaz yamuk. Kasa düzgün yani oynanmamış, herhangi bir açılma vs yok. Aldığım kişi kayıtlı olduğunu söyledi, doğru yalan bilmiyorum, siz kayıtsız gibi düşünerek alın, kefil olamam.Sadece cihaz verilecek.Referansı benim referans sayımdan yüksek üyeye önce cihazı gönderirim. Referansı benim referans sayımdan düşük üye önce ücreti gönderir sonra cihaz kargolanır.Fiyat pazarlığa kapalı. Takas yok. 2750 TL.Yer Mersin Kuruçeşme civarı elden de teslim edilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BU HESAPTA KİMSEYLE İŞLEM YAPMAYINIZ HESABIM CALINMIŞ HESABIM ÇALINMIŞ, KİMSEYLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN 332 TL turna puan yüklü hesap kullanımı 270 TL LCW---KUTAHYA PORSELEN-MİGROS YEMEK--MADAME COCO-YATAŞ
nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt Kaç gb ram var cihazda < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Jaws J kullanıcısına yanıt Satıldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BU HESAPTA KİMSEYLE İŞLEM YAPMAYINIZ HESABIM CALINMIŞ HESABIM ÇALINMIŞ, KİMSEYLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN 332 TL turna puan yüklü hesap kullanımı 270 TL LCW---KUTAHYA PORSELEN-MİGROS YEMEK--MADAME COCO-YATAŞ