Şimdi Ara

REDLİNE CS-100 X-YENİ ÖZELLİKLER GELDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
35.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

linkte cihazın hd tv desteklediğinden bahsediyor ama digital görüntü arabirimi yok,sanırım buradaki bilgi yanlış!
    ayrıca cihazda yuv çıkışı yok,özellikle plazma ve LCD sahipleri için büyük bir handikap bence.
    yuv çıkışı bu cihazı LCD veya plazmalarda kullanacaklar için olmazsa olmaz bir özellik.
    bu kadar özellikli bir cihaz yapıp yuv çıkışı koyulmaması çok tuhaf geldi bana.
    bu yönü Next ile kıyasladığımda (benim için) tercihim Next den yana olurdu.
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 26 Nisan 2007; 9:57:26 >

• bu cihazın hd tv ile hiçbir alakası yok zaten sıradan bildiğin şuan için şifre çözen dandik bir uydu alıcısından ibaret 6 ay sonra ismi bile hatırlanmayacak cinsten daha önceki modellerindede mpg4 yazıyordu alakaya maydonoz yani anlamayan adama kaktırıyorlar

Orjinalden alıntı: next-urla

bu cihazın hd tv ile hiçbir alakası yok zaten sıradan bildiğin şuan için şifre çözen dandik bir uydu alıcısından ibaret 6 ay sonra ismi bile hatırlanmayacak cinsten daha önceki modellerindede mpg4 yazıyordu alakaya maydonoz yani anlamayan adama kaktırıyorlar

evet bu özellikleri ile sıradan bir uydu alıcısı gibi geldi.
    uyducu arkadaşlarımız tabii daha iyi anlarlar.
    bunun yanında Gürcan Abi'nin dediklerini de göz önüne koyacak olursak özellikle Crt tv kullanan arkadaşlar belki düşünebilir.bunun yanında bu özelliklerine rağmen 276ytl bana çok tuzlu geldi açıkçası....
    selamlar

• ChordSolo

merhabalar nasılsınız,,evet benimde aylardan beri dedigim bu

yazılıma para vermek istemeyenler için kanal aratmayı sevmeyenler için iyi bir cihaz yoksa önemli bir özelligi olmayan sıradan bir cihaz

yoksa benim marka fanatikligim yoktur hangisi iyi ise onu tavsiye ederim,ha şimdi next iyi degilmi destegi var ya diyecekler, hayır her ürününe destegi yok zaten ürünler kendisinin degil eger o kadar övdükleri gibi biri olsa idi doktor kaon tabanlılarada yazılım destek verirdi,binlerce insan magdur,onu hiç dile getirmiyorlar

iyi günler
  • KAON TABANLILARIN YAZILIM DESTEĞİ VAR AMA BİRAZ GEÇ OLDU SEBEBİ İSE KAON FABRİKASININ KAPANMASI O SORUNDA ÇÖZÜLDÜ ZATEN TPS KANALLARI ÇÖKMEDEN TPS AUTOLARI GELMİŞTİR VE CİHAZIN ÜZERİNDE NEXT YAZIYORSA BİR ŞEKİLDE YAZILIMIDAGELECEKTİR KULLANICI ARKADAŞLAR MERAK ETMESİNLER KAON FİRMASININ REZİLLİĞİNİN BEDELİNİ KULLANICILAR ÖDEMEYECEKTİR

ChordSolo

merhabalar nasılsınız,,evet benimde aylardan beri dedigim bu

yazılıma para vermek istemeyenler için kanal aratmayı sevmeyenler için iyi bir cihaz yoksa önemli bir özelligi olmayan sıradan bir cihaz

yoksa benim marka fanatikligim yoktur hangisi iyi ise onu tavsiye ederim,ha şimdi next iyi degilmi destegi var ya diyecekler, hayır her ürününe destegi yok zaten ürünler kendisinin degil eger o kadar övdükleri gibi biri olsa idi doktor kaon tabanlılarada yazılım destek verirdi,binlerce insan magdur,onu hiç dile getirmiyorlar

teşekkür ederim,saolun.
    ben sizin demek istediğinizi net olarak anladım.umarım tüm arkadaşlar bu bilgilerden istifade eder.
    marka fanatikliğiniz olmadığını biliyorum zaten,iyi niyetle bir fırsat duyurmuşsunuz ama nedense ortam markalar savaşına dönmüş anladığım kadarıyla.
    ara ara bu konulara müdahil olmamın sebebi de bu zaten.
    elektronik eşyalarda kullanım alanlarını ortaya koymak çok önemli konu.örneğin ben LCD tv kullandığım için yuv çıkış benim için çok önemli bir konu.bunun yanında şifreli kanallara v.s çok ilgim yok
    hal böyleyken zaten hat safhada flulaşma ile uğraştığım LCD tvimde bana en iyi performansı verecek cihazı araştırıyorum(şimdilik)
    kolay gelsin.
    selamlar

• burada hata kaonda degil elittedir ve kaon asla rezil bir marka degil next markasından 10 kat daha kalitelidir ne demişler yigidi öldür ama hakkını ver
  • kardeşim burada next kaon kıyaslaması yapmıyorum ben konuyu sapıttırma kendin ne yazdığını oku ilk önce kaon serilerine yazılı çıkmıyor demişsin bede kaon firması battığı için yazılımın çıkmadığını söylüyorum sana ama o sorunda giderldi artık azılım çıkacak

Orjinalden alıntı: next-urla

kardeşim burada next kaon kıyaslaması yapmıyorum ben konuyu sapıttırma kendin ne yazdığını oku ilk önce kaon serilerine yazılı çıkmıyor demişsin bede kaon firması battığı için yazılımın çıkmadığını söylüyorum sana ama o sorunda giderldi artık azılım çıkacak

iyice seviyeyi düşürme konusunda egitimmi aldın bilmiyorum ama ben senin kardeşin degilim bu bir, ikincisi ise asla next kaonla mukayese edilemez, edilir diyenin bilgisinden ciddi şekilde şüphe etmek lazım

kaon firması batmadı buda üç,türkiye temsilcisi elitin hatası onlarlada görüştüm adamların umurunda degil yeni cihaz satma derdindeler ,olabilir bu dünya para üzerine dönüyor,ama ben iyi mal alma meraklısıyım ,ama tabiiki sıradan mallarda satılacak dünyada (next gibi) ben almam insanlara 5. sırada tavsiye ederim (bu işten anlayanlara)

yazılım konusunda'da ne anladıgınızı bilmiyorum benim kastım ''kart paylaşımı yazılımı'' yoksa kaon yazılımları piyasada var illa elite yada koreye bagımlı bir cihaz degil kaon

boşuna inat iyi degildir ben her zaman derim benim patronum milleti kazıklarsa onu uyarırım ve buna ortak olmam bu dünyanın öbür tarafıda var (inana!na)yani dünyada en iyi cihaz next demek ya işi bilmemektir yada insanları kandırmaktır

daha düzeyli cevaplar yazılması istegi ile

• dünyanın en iyi cihazı next diye hiçbir zaman tabir kullanmadım türkiyenin en iyi cihzı next dir dedim bu lafımında arkasındayım bundan 2 sene öncesine kadar goldmaster satıyordum tamgör elektronikte aynı şekilde baktıkki next daha akıllı adımlar atıyor daha güzel hizmet veriyor next satmaya başladık allah şükürde firmadan ve ürünlerinden çok memnun müşterilerimiz

sendende bir ricam benim yazdığım yazıları next çatışmasına çevirmemen yoksa bu böyle uzar gider forum kullanıcılarınıda rahatsız etmeyelim tartışmak istediğin bir konu varsa next-urla@hotmail.com ekle beni burada tartışalım
  • Merhaba arkadaşlar az önce redline ımı taktırttım ve gerçekten ovulduğu kadar güzel makine ve next daha ucuz olmasına rağmen herkes bunu tavsiye etti ve dendiğin gibi tps multivizyon hepsini açtım gerçekten bunu tavsiye edenlere teşekkür ediyorum gürcan1 ustaya ozellikle bu işin pisin usta:)

Orjinalden alıntı: cewdeath311

Merhaba arkadaşlar az önce redline ımı taktırttım ve gerçekten ovulduğu kadar güzel makine ve next daha ucuz olmasına rağmen herkes bunu tavsiye etti ve dendiğin gibi tps multivizyon hepsini açtım gerçekten bunu tavsiye edenlere teşekkür ediyorum gürcan1 ustaya ozellikle bu işin pisin usta:)

hayırlısı olsun
  • umarım ileridede aynı desteği devam ettirirler 1-2 sene sonrada aynı şeyleri söyleyebilirsin inşallah yazılım yokmu bu modeli övyorlardı mağdurum gibi sözler duymayızda redline da next gibi kazanmış oluruz goldmaster 11000 serilerine yaptığı gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: cewdeath311

Merhaba arkadaşlar az önce redline ımı taktırttım ve gerçekten ovulduğu kadar güzel makine ve next daha ucuz olmasına rağmen herkes bunu tavsiye etti ve dendiğin gibi tps multivizyon hepsini açtım gerçekten bunu tavsiye edenlere teşekkür ediyorum gürcan1 ustaya ozellikle bu işin pisin usta:)
  • next-urla inan aldığım receiverdan çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum her kanalı çözüyor teknik detsekte çok iyi adamlar msn den bile ilgileniyor next firmasını bilmem ama next receiver ile karşılştırdığımda bence benim receiverım daha iyi çünkü yan komşum next 200 cıs super plus kullanıyor o bile bana geliyor bazen çözülen kanalları izlemek için...
  • redlineda her firma gibi öncelliği yeni modele veriyor cs 100 şu ana her yazılımda ilk sırada tps ler multiler taquillar ve cfra başladı kard sharing yapanlarda var bilgisayar kullanarak aparat için daha erken beklemek lazım fiyattı yüksek bende 14500 var şu an menunum w-3 astra-hotbird turksta ve sirus var fazla problemin yok bu firma içi en iyi özelliği ana merkezdeki servis diyebilirim bazıları malı sattıktan sonra ilgi göstermez bunlar garanti kapsamında olmayan receiverları bile ücretsiz yapıp yolladılar biraz beklerseniz 100 cs in modülsüzü 10 cs çıkacak hemde ucuza uydudan fazla anlamıyor ve iler kolay olsun diyorsanız mutlaka redline uydudan güncellme özelliği çok rahatlatıyor.

Tşk..
    ASUS P8P67 Pro R3, P67, LGA1155, DDR3 2200 i7 2600k, g-skill 2x2 1600 cl9, Saphire R9 270X DUAL-X OC 1 TB samsung s-ata II, 2 TB WD Green s-ata II dark knight kasa 700 watt modxstream psu, Acer predator 24 inchtel: 0532 510 4719
  • Bu başlık reklam kokmaya başladı valla redlineın kendi sitesinden bayisi olduğundan habersiz adamlar var kullanmadım teknik özelliklerini bilmem ama tam alacakken direkten döndüm.Nedense tüm forumlarda bu tarz reklam kokan başlıklar, bu da reklamın E hali olsa gerek
  • arkadaşlar redline yeni bir model çıkartacak ve bu model 22 kasımdaki uydu fuarında tanıtılacak ve bu cihaz hem yine uydu güncelleme yapıcak hemde hd yayınları alacak işin özü ben bu cihazı beklıyorum ama next mi kaliteli redline mı herkesin kendi tercihi next çok reklam yapıyor ama bu ne kaliteli nede kalitesiz olduğunu gösterir deneyen bunu anlayabilir size bir örnek vereyim bir arkadaşımda honda araba vardı benim arabam bir numara derdi ama daha sonra mercedes aldı şimdi benim arabam 1 numaraymış diyor işin özü şu el elden üstündür cihazların özellikleri ne kadar fazla ve ne kadar az sorun çıkartırsa bence en iyi cihaz odur herkese kolay gelsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.