Şimdi Ara

REDLİNE CS-100 X-YENİ ÖZELLİKLER GELDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
35.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_12453996/mpage_1/key_//tm.htm#12457756
    22 Şubat 2007; 14:07:15 tarihli yazıma bakın sizden alıntı yapmışım diyosunuz ki
    quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1
    sayın arkadaşım yazılım şifre çözme falan yok bitti artık bunun bir tek yolu var şuan kart paylaşım

ya dreambox
    yada finest,baff,next 9000 ultra başka yol yok

ben şifre falan kırmam bana kart okuyuculu modül girişli yeter dersen

http://www.atomsan.com/show_detay.asp?PID=184&CATN=Uydu%20Alıcılar&SUBN=2000%20Serisi

tamam mı, şimdi sizden alıntı yaptığım bölüm 21 Şubat 2007; 23:47:14 de yazılmış ama
    24 Şubat 2007; 1:13:36 zamanında(yani ben yazdıktan sonra) şu şekilde değiştirilmiş:
    quote:

sayın arkadaşım yazılım şifre çözme falan yok bitti artık bunun bir tek yolu var şuan kart paylaşım

ya dreambox
    yada finest,baff,next 2000- 9000 ultra başka yol yok

benden öğrendiniz derken tabi ki de bilemem neyi nerden öğrendiğinizi, ama ben dedikten sonra düzelttiğiniz için öyle söyledim.. şimdi şunu da belirtmekte fayda var yine sizi yazı yazma zahmetinden kurtarıyım, redline ve next 2000' inin şu an için kart paylaşımında bi farkı yok.. o zaman da yoktu, yani unutup yazmamış olduğunuzu düşünüyorum ben.. ama ethernet aparatı çıkarsa bilgisayara ihtiyaç duymayacağı için redline daha avantajlı..

bakın ben nexte çürük çarık demenize hiç bi zaman karışmadım, kendi fikrinizdir.. ama yalancı değilim, en azından bunu ispatladığımı düşünüyorum..
    bu arada ben de nexti çok düşünüp taşınıp almadım hiç bi şekilde bi bağım da yok.. ama buna uğraşıp kod yazanlara helal olsun diyorum, bu cihazı gerçekten piyasadaki bi çok cihazdan öne çıkarıyolar.. çürüklüğüne gelince de bana daha bi sıkıntı çıkarmadı ama bilemem içindeki devrelerin ne derece sağlam olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almendilim -- 2 Nisan 2007; 0:38:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

bu linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_12453996/mpage_1/key_//tm.htm#12457756
    22 Şubat 2007; 14:07:15 tarihli yazıma bakın sizden alıntı yapmışım diyosunuz ki
    quote:

ya dreambox
    yada finest,baff,next 9000 ultra başka yol yok

http://www.atomsan.com/show_detay.asp?PID=184&CATN=Uydu%20Alıcılar&SUBN=2000%20Serisi

tamam mı, şimdi sizden alıntı yaptığım bölüm 21 Şubat 2007; 23:47:14 de yazılmış ama
    24 Şubat 2007; 1:13:36 zamanında(yani ben yazdıktan sonra) şu şekilde değiştirilmiş:
    quote:

ya dreambox
    yada finest,baff,next 2000- 9000 ultra başka yol yok

benden öğrendiniz derken tabi ki de bilemem neyi nerden öğrendiğinizi, ama ben dedikten sonra düzelttiğiniz için öyle söyledim.. şimdi şunu da belirtmekte fayda var yine sizi yazı yazma zahmetinden kurtarıyım, redline ve next 2000' inin şu an için kart paylaşımında bi farkı yok.. o zaman da yoktu, yani unutup yazmamış olduğunuzu düşünüyorum ben.. ama ethernet aparatı çıkarsa bilgisayara ihtiyaç duymayacağı için redline daha avantajlı..

bakın ben nexte çürük çarık demenize hiç bi zaman karışmadım, kendi fikrinizdir.. ama yalancı değilim, en azından bunu ispatladığımı düşünüyorum..
    bu arada ben de nexti çok düşünüp taşınıp almadım hiç bi şekilde bi bağım da yok.. ama buna uğraşıp kod yazanlara helal olsun diyorum, bu cihazı gerçekten piyasadaki bi çok cihazdan öne çıkarıyolar.. çürüklüğüne gelince de bana daha bi sıkıntı çıkarmadı ama bilemem içindeki devrelerin ne derece sağlam olduğunu..

aferin size diyemeyecegim beni tanımadan bunca yıllık deneyimimi bilmeden atmayın din kardeşi olma ihtimalimiz var

ben siz yazdıktan sonra düzelttim demek sizin benden önce bu konuyu biliyor veya çok biliyor olmanız anlamına gelmiyor,ben ilk kart paylaşımı yaptıgı günden beri biliyorum ve devamlı izmirdeki beyaz eşya klima,uydu satıcıları tarafından aranan diyalog halinde olan kişiyim

bana bir şey kanıtlamadınız ben orada atlamışımdır genellikle unutugum şeyler oluyor ve cevap verdigim kişiye PM de atarak bilgiyi veririm ve konudada düzeltirim ama onuda sonradan düzeltmişim bu sizle alakası yok kendinizi fasulye yerine koymayın

redline ve next dediginiz gibi kart paylaşımı bakımın aynı özelliklre sahip ama yazılım derdi yok kanal arama derdi yok sadece redlinenin şu an eksigi kanalları tek tek taşıması oda önemli degil yazılım atma derdi olmadıgı gibi kanallar karışmıyor ama genede kendi yazlımını aldıgınız zaman bir iki yer degişmesi oluyor bunuda direk işaretleyip istediginiz kanal numarası yaıp hemen gönderiyorsunuz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almendilim -- 21 Haziran 2010; 8:04:44 >
  • quote:

forumu gereksiz yere fazla meşgul ettik bence. . artık bana karşı daha düzgün bi üslup kullanmanızı rica ediyorum.. lütfen yok fasülye yok bişeyler bunlar hoş değil.. benim bişeyi sizden fazla bilme gibi iddiam yok açıkçası, hiç böyle komplekslerim olmadı.. bu benim işim değil, sadece evimde bi uydu alıcısı var ona yazılım atar keyfime bakarım.. bu işle ilgili sınırsız bi bilgiye sahip değilim.. sizin gibi hergün bu işlerle de uğraşmıyorum ama yanlış yazıldığını düşündüğüm şeyleri de belirtirim, bunu da düzgünce tartışırız.. siz de benim ne olup ne olmadığı mı bilmeden fasülye miyim değilmiyim yorum yapmayın bence..

sizde havadan nem kapma huyunuzdan vazgeçin ben orada atasözü kullandım zaten sizin şikayetleriniz sayesinde ceza aldım bravo size tebrik ederim

fasulye gibi kendini nimetten sayma atasözü hakaret degildir sizde bir türkçe öğretmenine danışsanız bana dediniz ya aynen sizede ben diyorum

hadi artık bir sürü gereksiz yere mesaj sayınızı artırdınız bu konuyu uzatmayın yoksa mesajlarınızın sayısında düzenlenme isteyecegim yönetimden

• gurcan1-osmanyagan konu başlıgı
  • sizi kesinlikle ve kesinlike şikayet etmedim.. sizi de bunu ispatlamaya davet ediyorum..

valla mesaj sayısına gelince hiç bi zaman post kasmadım, bunu yapanların karşısında oldum.. ama yani, bi forumda yazmış olduğum mesaj sayımdan başka övünebileceğim biçok şeyim var ve benim için hiç bişey ifade etmiyor.. birileri gibi(üzerinize alınmanıza gerek yok) forumu hayat merkezim yapmış değilim.. bu yuzden Ado'ya burdan sesleniyorum derhal mesaj sayımı istediği sayıya düşürebilir, hiç ama hiiç sorun değil..

"faulye gibi nimetten saymak" "kendini bi b.k sanma"nın kibar halidir, söylenmese iyi olur bence..
  • quote:

sizi kesinlikle ve kesinlike şikayet etmedim.. sizi de bunu ispatlamaya davet ediyorum..

valla mesaj sayısına gelince hiç bi zaman post kasmadım, bunu yapanların karşısında oldum.. ama yani, bi forumda yazmış olduğum mesaj sayımdan başka övünebileceğim biçok şeyim var ve benim için hiç bişey ifade etmiyor.. birileri gibi(üzerinize alınmanıza gerek yok) forumu hayat merkezim yapmış değilim.. bu yuzden Ado'ya burdan sesleniyorum derhal mesaj sayımı istediği sayıya düşürebilir, hiç ama hiiç sorun değil..

"faulye gibi nimetten saymak" "kendini bi b.k sanma"nın kibar halidir, söylenmese iyi olur bence..

ya siz neden herşeyi yanlış tarafından anlıyorsunuz valla pes diyorum ve bunu yazmanızdan ben utanıyorum

bende bir çok mesajımı bizzat ben silmişimdir çok mesaj almak için yazıyor demesinler diye bu yöneticilere sorulabilir benimde mesaj sayımı 1'e düşürebilirler benimde hiç umurumda degil sizin gibi amaç burada ve dışarda (izmirde izmirde oldugum için bire bir)insanlara yardım etmek ama arasıra yanlış anlaşılıyorum ve onlarca forumda yazı yazma burada yazarken bir sürü telefona yanıt verme ve bir taraftan windows kurma,klima temizleme bunları hepsi parasız ha yanlış anlaşılmasın halka hizmat haka hizmettir bizde

yazılım atmadıgım cihaz olmadıgından dolayı bende eleştirme hakkını kendimde görüyorum ne demişler gene atasözü ha insan yeni bir ürün görene kadar kendindekini en iyisi sanırmış

belki bilirmisiniz bilemem sene 1979 ve ben lise 2 deyim ve HD o zaman bulunmuştu ve ben fen ve teknoloji kolundaydım,buna inanırmısınız bilemem 40 yıldır elektronik merakım var dün başlamadım bu hobiye

iyi geceler

• arkadaslar bu aletteki PIP nasıl aynı normal tuplu tv deki gibi oluyor mu yani 2 kanal aynı anda (biri buyuk biri kucuk) seyredilebiliyor mu

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasimboo

arkadaslar bu aletteki PIP nasıl aynı normal tuplu tv deki gibi oluyor mu yani 2 kanal aynı anda (biri buyuk biri kucuk) seyredilebiliyor mu

tesekkurler

sayın arkadaşım pek kullanışlı degil ,aynı TP içinde olursa sadece birini canlı birinide kare kare gösteriyor sadece o anlık bakmak için

iyi geceler
  • arkadaşlar bu alet süper de hd yayına geçildiği zman bu alette çöp olacak yani bu özelliklere birde hdmı yayınları alsa tam süper olacak eger alıyorsa benım haberim yok gurcan 1 kardeş sen bu işleri biliyosun bu alette varmı yoksa daha degılmı eger yoksa ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa tam süper olacak şimdiden tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar bu alet süper de hd yayına geçildiği zman bu alette çöp olacak yani bu özelliklere birde hdmı yayınları alsa tam süper olacak eger alıyorsa benım haberim yok gurcan 1 kardeş sen bu işleri biliyosun bu alette varmı yoksa daha degılmı eger yoksa ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa tam süper olacak şimdiden tşk.

Bu cihazda HDMI ve HD özelliligi yok ama bu dünya para dünyası bizleri kazıklamak için her an herşeyi yapabilirler bence bşraz bekleyim HD yayınlar için hemen almaya kalkmayın daha türkiyede bu yayına geçilmesine var ,bekleyin fiyatlar makul seviyeye düşsün mesela bana göre daha plazma ve LCD almakta erken daha neler gelecek neler

iyi günler

• @gurcan1
    bugün yarın bir cihaz alacağım, yazdıklarınızdan bu cihaza meyillenmişken başka topikdeki yazılarınız kafamı karıştırdı.
    son durum nedir?
    yazılım güncellemesi olayında bir gelişme varmı veya sizce bu firma 3 ay sonra yeniden yazılım desteğini çekebilirmi ?
    gönlüm ve mantığım bu cihazdan yana idi, pek çok özelliği tam bana göre ama destek bir verilip bir ne olacağı belli olmaz konuma gelirse alıp pişman olmayayım
    ne ditorsunuz şimdi, bekle gör mü yoksa enazından belli konularda kendini kanıtlamış diğer markalaramı bakayım.
    TŞK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

@gurcan1
    bugün yarın bir cihaz alacağım, yazdıklarınızdan bu cihaza meyillenmişken başka topikdeki yazılarınız kafamı karıştırdı.
    son durum nedir?
    yazılım güncellemesi olayında bir gelişme varmı veya sizce bu firma 3 ay sonra yeniden yazılım desteğini çekebilirmi ?
    gönlüm ve mantığım bu cihazdan yana idi, pek çok özelliği tam bana göre ama destek bir verilip bir ne olacağı belli olmaz konuma gelirse alıp pişman olmayayım
    ne ditorsunuz şimdi, bekle gör mü yoksa enazından belli konularda kendini kanıtlamış diğer markalaramı bakayım.
    TŞK.

sayın arkadaşım ben bu uydu işinde (eger işin içinde yazılım,kart paylaşım varsa) hiç birine güvenmiyorum bunu bir kaç kez yazdım,bendeki cihaz dünyanın en iyi cihazlarında biri idi ne oldu kart paylaşımı bakımından elimde kaldı elit getirmiyor ve destekde vermiyor,buradan hareketle bu işlerin güvencesi yok illegal işin garantisi olmaz bunu bir çok ben yazdım

redline markasına gelince yaklaşık 20 gündür piyasada cihaz yok bizzat ben izmir merkezi ve istanbulu aradım hiç bir yanıt yok hep salma ceaplar aldım bence ya bekleyin yada paranız ve bilgisayarınız varsa dreambox türü cihaz egeki kart paylaşımını düşünüyorsanız

ama bana o pahalı derseniz ya bekleyeceksiniz yada next 2000 serisi yada finest alın

burası türkiye heran kazıklanabiliriz bu uydu işine o gözle bakarak girin

iyi geceler dilerim

• BIRAK ARKADAŞIM SEN NEKADAR ANLATMAYA ÇALIŞSAN DA ANLAMAMKATA ISRAR EDER GURCAN ARKADAŞIMIZ BEN ARTIK ONA LAF ANLATMAKTAN BIKTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

BIRAK ARKADAŞIM SEN NEKADAR ANLATMAYA ÇALIŞSAN DA ANLAMAMKATA ISRAR EDER GURCAN ARKADAŞIMIZ BEN ARTIK ONA LAF ANLATMAKTAN BIKTIM

sen kimsinki gürcan beye laf anlatacaksın o bu işin piri ustası Allah ondan razı olsun ne dedi ise aldık bugüne kadar hiç birinden bir şikayetimiz yok

next dedikleri gibi kablumbaga hızında bende o cihaz olsa balkondan aşagı atarım
  • HAYAL MAHSÜLÜSÜN HAYAL ALIRIM KUMANDANI GÜRCAN REDLİNE DİYE AĞLAMA SONRA
    quote:

Orjinalden alıntı: hayalet-süvari

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

BIRAK ARKADAŞIM SEN NEKADAR ANLATMAYA ÇALIŞSAN DA ANLAMAMKATA ISRAR EDER GURCAN ARKADAŞIMIZ BEN ARTIK ONA LAF ANLATMAKTAN BIKTIM

sen kimsinki gürcan beye laf anlatacaksın o bu işin piri ustası Allah ondan razı olsun ne dedi ise aldık bugüne kadar hiç birinden bir şikayetimiz yok

next dedikleri gibi kablumbaga hızında bende o cihaz olsa balkondan aşagı atarım

• next-urla

boş işler seninki boş aynı tın tın sattıgın cihazlar gibi

burada sorulan hiç bir soruya cevap verememek üzere bir ünvanınız var acaba gürcan beyin dediklerini yaptınızmı kanal taşıma yazılım atmada kaon yazılımlarını denedinizmi sanmıyorum anlamazsınız anlasanız bu kadar boş konuşmazsınız yukarda Allah var hangisi hızlı ama para hırsı Allahıda unutturabilir

acaba siz kaç bin nikle buraya girdiniz eskiden buradan 500 defa banlanmış üye olarak bunu açıklayın
  • ARKADAŞIM BEN SANA CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİL AMA SON KEZ YAZIYORUM

BEN MESLEĞİMDE ÖNEMLİ BİR NOKTADA OLAN BİR İNSANIM
    NEXT&NEXTSTAR URLA ANA BAYİİSİYİM
    DİGİTURK PLUS BAYİİSİYİM
    VE ELEKTRİK TEKNİSYENİYİM

BU İŞLERİ BİR BİLGİ BİRİKİMİ VE DENEYİM SAYESİNDE YAPIYORUM VE 5 SENEDEN BERİ DİGİTAL İŞİ YAPIYORUM SENİN ANLIYACAĞIN FORUMA YAZI YAZMAKTAN ÇOK BU İŞER ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM
    KALKIPTA PARA İÇİN DANDİK CİHAZLARI DESTEĞİ OLMAYAN CİHAZLARI HİÇBİRZAMAN SATIP MÜŞTERİLERİMİ MAĞDUR ETMEDİM ARKAMDANDA KÜFÜR ETTİRMEDİM ÇÜNKÜ İŞİMİ ÖZENEREK YAPIYORUM
  • en iyi cihaz next
  • NEXT 2000 VE 9000 LERDE ŞUAN TPS KANALLRI İZLENEBİLMEKTE REDLİNE DA YOK GALİBA

YAZILIM DESTEĞİ KONUSUNDA KİMSE NEXTİN ELİNE SU DÖKEMEZ ARKADAN NAL TOPLAR ANCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 24 Nisan 2007; 12:07:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.