bu oyunun farklı bi adı var mı ? ben niye bulamıyorum
internette Lucky Luke Go West diye arattır o zaman bulursun kesin
Yokmu hala oyunu indirip deneyenler nerede yorumlar arkadaşlar
Çocukluğumuzun çizgi dizisine bu yapılmaz ki
puhaha çizgi film tadında bir oyun olmuş tam kıvamında
amanın bu gladyatör filmiyle başlayan dublaj serisi kurtuluş yok
oyun 24 kasımda düşmüş
unutmuşum indirmeyi..bir yere not almıştım ama orda kalmış...
hocam ne gereği var ya.CALL OF JUAREZ var ya al sana red kit
Bol bol gülünecek bir oyun sanırsam. Oyanamak lazım komik oyunlar piyasaya pek düşmez. Komedi diince larry i özledim ya , ne gülmüştüm son oyununda
oyunu oynamak lazım süper olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
oyunu oynamak lazım süper olsa gerek
Valla artık çok gerçekçi oyunlardan sıkıldı isen birazda çocukluk zamanınızı özlediyseniz birazda eğlenmek istiyorsanız oynanabilecek bir oyun
Yaw burco nerden indirdin tam olarak yada neyle indirdin....Oyunu indirdik oyun bozuk çıktı
Yarın Oyunu Denemeye Çalışıcam Bakalım Nasıl Olmuş
Red Kit'in çigi romanlarını ve çizgi filmini severek takip ederdim.Çizgi film tadında oyun yapmışlar hemen edinmek lazım.Sadece internetten mi indirebiliriz? İstanbul içi satışı yok mu bunun? ayrıca boyutu nedir oyunun? malum kota
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
Yaw burco nerden indirdin tam olarak yada neyle indirdin....Oyunu indirdik oyun bozuk çıktı
torren lerde mevcut arsiv diye bir site onunde game'in türkçesi olan oradan da indirebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Red Kit'in çigi romanlarını ve çizgi filmini severek takip ederdim.Çizgi film tadında oyun yapmışlar hemen edinmek lazım.Sadece internetten mi indirebiliriz? İstanbul içi satışı yok mu bunun? ayrıca boyutu nedir oyunun? malum kota
Oyunun boyutu 2.2 GB ben istanbullu değiLim o yüzden mevcut olup olmadığını bilmiyorum ama internette mevcut
Biraz daha oyun gelişme olabilir serbest bıraksalardı keşke karakteri
Çocukluğumun kahramanı bu oyunu denemem lazım ve yanılmıyorsam filmi 5 aralıkta sinemalarda idi.
quote:
Orjinalden alıntı: BuRCo
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Oyunun boyutu 2.2 GB ben istanbullu değiLim o yüzden mevcut olup olmadığını bilmiyorum ama internette mevcut