Şimdi Ara

REDKİT (ÇIKTI) Yeni SS'ler Eklendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ManitoN

bu oyunun farklı bi adı var mı ?
    ben niye bulamıyorum

internette Lucky Luke Go West diye arattır o zaman bulursun kesin
  • Yokmu hala oyunu indirip deneyenler nerede yorumlar arkadaşlar

Çocukluğumuzun çizgi dizisine bu yapılmaz ki
  • puhaha çizgi film tadında bir oyun olmuş tam kıvamında

• amanın
    bu gladyatör filmiyle başlayan dublaj serisi kurtuluş yok
  • oyun 24 kasımda düşmüş

unutmuşum indirmeyi..bir yere not almıştım ama orda kalmış...
  • hocam ne gereği var ya.CALL OF JUAREZ var ya al sana red kit
  • Bol bol gülünecek bir oyun sanırsam. Oyanamak lazım komik oyunlar piyasaya pek düşmez. Komedi diince larry i özledim ya , ne gülmüştüm son oyununda
  • oyunu oynamak lazım süper olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

oyunu oynamak lazım süper olsa gerek

Valla artık çok gerçekçi oyunlardan sıkıldı isen birazda çocukluk zamanınızı özlediyseniz birazda eğlenmek istiyorsanız oynanabilecek bir oyun
  • Yaw burco nerden indirdin tam olarak yada neyle indirdin....Oyunu indirdik oyun bozuk çıktı
  • Yarın Oyunu Denemeye Çalışıcam Bakalım Nasıl Olmuş
  • Red Kit'in çigi romanlarını ve çizgi filmini severek takip ederdim.Çizgi film tadında oyun yapmışlar hemen edinmek lazım.Sadece internetten mi indirebiliriz? İstanbul içi satışı yok mu bunun? ayrıca boyutu nedir oyunun? malum kota
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Yaw burco nerden indirdin tam olarak yada neyle indirdin....Oyunu indirdik oyun bozuk çıktı

torren lerde mevcut arsiv diye bir site onunde game'in türkçesi olan oradan da indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Red Kit'in çigi romanlarını ve çizgi filmini severek takip ederdim.Çizgi film tadında oyun yapmışlar hemen edinmek lazım.Sadece internetten mi indirebiliriz? İstanbul içi satışı yok mu bunun? ayrıca boyutu nedir oyunun? malum kota

Oyunun boyutu 2.2 GB ben istanbullu değiLim o yüzden mevcut olup olmadığını bilmiyorum ama internette mevcut
  • Oynayan Varmı Nasıl Oynanabilir Bişeymi.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Bebeler bilmez kıymetini tabi, teletabilere benzemez Lucky Luke, soundtrack'i yeter.

al benden de o kadar
  • Biraz daha oyun gelişme olabilir serbest bıraksalardı keşke karakteri
  • Çocukluğumun kahramanı bu oyunu denemem lazım ve yanılmıyorsam filmi 5 aralıkta sinemalarda idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Red Kit'in çigi romanlarını ve çizgi filmini severek takip ederdim.Çizgi film tadında oyun yapmışlar hemen edinmek lazım.Sadece internetten mi indirebiliriz? İstanbul içi satışı yok mu bunun? ayrıca boyutu nedir oyunun? malum kota

Oyunun boyutu 2.2 GB ben istanbullu değiLim o yüzden mevcut olup olmadığını bilmiyorum ama internette mevcut

ben ozaman kotasız arkadaşlara bir danışayım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.