Bildirim
redif uyak sorusu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam konu eksiğin var sanırım redif ek benzerliğidir sen tek bir harf redif diyosun öyle bir şey olması için a e filan olması lazım hal eki gibi mesela konuyu iyi çalış bu arada cevap cinaslı uyak mı ? ben zengin -tam yapardım bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 26 Nisan 2016; 15:22:56 > -
okunuş ve yazılışları aynı anlamları farklı çünkü -
Hocam cinasda kelime olarak olması gerekmyiyor mu ? yaş yaş gibi mesela zedeler deler burda olmaması gerek cinas ? yanlısım nedir ben tam-zengin uyak derdim buna -
1.dizede zedeler, 4.dizede gamze deler diye almış farklı veya bitişik yazması pek farketmiyo ama anlam farklılığından dolayı cevap kesinlikle cinas ben de limitte çözdüm -
tam zengin uyak zaten olamaz ki iki dize için, ya tam dersin ya zengin. redifi pek anlamadığım doğru :/ -
hocam zedeler de fiil, isim olarak kullanmamış dizede. -
tamam hocam sağol anladm -
rediflerde kelimenin köküne bakacaksın bak bakalım kelimenin kökü nedir ? -
evet onu fark ettim, -er ve -r olunca aynı görevde olsa dahi redif sayılmıyor mu ek? Kavrayamadığımdan sordum zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X