Şimdi Ara

Reddit Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neler yararlıdır, nasıl kullanılır? Biraz anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• reddit türkiye'de pek kullanılmıyor. Çoğu başlığı görenin ne olduğunu bilen bile olduğunu sanmıyorum. Türkiye'de sanırım sadece SEO'cular aktif olarak kullanıyor.
  • telefonda uygulaması yüklü meme'leri ve komik başlıkları takip ediyorum. çoğu popüler mizah sayfası reddit'den çaldığı için o sayfalara gelecek fotoğrafları herkesten önce görüyorsun, onun dışında pek bir artısı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışının dünya çapında olanını düşün işte. Her telden içerik var. Ölücüleri bile var
  • yararlıdan ziyade daha çok eğlenceli. AMA subredditine ilginç hikayeleri olan insanlar girip merak edilen soruları yanıtlıyorlar. TIL kısmında ufku 2 katına çıkaracak güzel bilgiler bulunabiliyor. DIY ise kendin yap kendin kullan kısmı gibi bu işin manyaklarına yönelik. ELI5 kısmında merak ettiğin bi konuyu sorup bilal'e anlattırır gibi anlattırıyorsun. bu subredditte espri yapmak yasak olduğu için sadece işe yarar cevaplar oluyor. yarar kısmı ise kendi mesleğinle alakalı subredditlere girip muhabbet edip bilgi,haber alışverişinde bulunuyorsun. iş başvurusunda bile bulunabiliyorsun. ben italya'da kalacak evi bile burdan buldum. ha nsfw gifleri de deniz deryadır tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.